Merhabalar,
cok yakin bir zamanda istemem olucak, gecen sene mayista bana 10 tane altin bilezik ve taki seti istiyebilirsin demisti, simdi de 6 tane takabilicez sadece diyor, parasinda degilim ama herseyi adetine göre degil mi? Yürt disinda yasiyorum kendisi de Elazigda, ben bunu acikcasi dogru bulmuyorum ki ailem bana 2-4 altin bilezik takicak… fikirleriniz nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Az insan olun ne bu kendinizi altina satma derdi. Adamin durumu belki Şu an bunu gosteriyor. Ne yani uc bes fazla altin vermezse gitmeyecen mi evlenmeyecen mi butun iliskiniz mutlulugunuz sevginiz askiniz vs vs bi altina mi bakiyor gercekten, sacma sapan bi hal almaya basladi bu isler. Eskiler nasilmis simdi nasil, yazik...
Adet adet diye dolasmasini biliyorlar ama? 4 tane ablasi var hepsi de dop dolu altin… annesini anlatmak istemiyorum bile… Durumu kötü olmadigini bildigimden dolayi öyle konusuyorum… kendime 500€ lük saat almadigim halde kendisine aldim.. biraz insanca düsünün
Arti olarak „kendinizi altina satma derdi“ avrupada öyle bir adet yok, maalesef ki türklerin öyle bir adeti oldugundan dolayi bizde o adetten yürüyoruz degil mi?
Madem gecinemiyorsunuz anlasamiyorsunuz evlenmek zorunda degilsiniz simdi vakit varken kendi yolunuza bakabilirsiniz, ilerde yine sorunlar cikabilir yani hemen simdi Şu an istedigin oldu diye kurtuldum sanma yani. Hem onlara o kadar alindi diye bunun seninle alakasi sifir, onlarin evlendigi kisi yani erkek/damat tarafi takti diye sana da takilacak diye bir durum yok, neticede yine onlar degil bu sefer senin evlenecegin kisinin ailesi yani sevgilinin ailesi takacak, damatlari tarafi takiyor diye bu bir yarisma degil yartistirtma kendini.
Bir tek sen yurtdisi avrupada yasamiyorsun, bende yasiyorum ve ayni durumun icinden gectik aile olarak zamaninda, tam da bu konu hakkinda buyuk sikintilar cektik karsi tarafin ac gozlulugu ve paraci olmasi yuzunden o yuzden bana anlatma bunlari...
Kendi annesi bu durumdan anlamiyorsa ben niye anlicakmisim ya? Damat tarafi ablasina altin tac ve altin kemer takmadi annesi takti, kendi kizlarina o kadar takabiliyorsa gelinine de takabilir demekki… 6 altin bilezik takilmasi sorun degil sorun su ki kendileri bizim durumumuzu anlamiyorsa ben niye anliyim ki?
Senin bu yaptigin ne kadar mantiga sigiyor simdi?
Onlar hayvanca davraniyor diye anlayissiz diye sen neden onlarla beraber aynisini yapiyon.
Bunlar sorun yaratiyor zaten, sen evlendiginde huzuru bulurmusun annesi tarafindan ve belkide oglunu doldurmayla bilemicem ama sen bilirsin artik cunku bizde yasadik bunu, anasi surekli kizini her Allahin gunu arayip bir seylerle doldurup doldurup abimin basina kalkiyordu en son olan oldu o yuzden yangina korukle gitmek olmaz onun yerine baktin anlasamiyorsunuz zitsiniz birak simdiden vaktin varken ayril kendi yoluna bak, nereye kadar boyle yani..
En az 50 tane iste millet 100 200 den aşağı gitmiyor ucuza gitme bence
Kendi kendine ederini mi belirliyorsun?
Ağırlığınca altın iste
Fikrim seni bir an önce bıraksın
Nasil yani anliyamadim?
Zora sokacaksa ne gerek var ne olacak ki
Benim ailemde baya bir zorda Şu an , kredi borclaridir vs vs.. ama yinede alinacaklari eksiltmiyolar, benim 500€ lük saatim olmadigi halde kendisine bohca icin aldim..
6 normal
bence abartma