Ömür AKKOR Şef in yeni mekanı HAVUŞ a gittim fiyatların fazla olacağını tahmin ediyordum ama fiyat performans beklentinin çok çok altında oldu. Bir lahmacuna 240 TL veririm vermesine ama karşılığını da beklerim. Fındık lahmacundan küçük ve tadı vasatın altında olmaması lazım. Ömür şefe hiç yakıştıramadım bu menüyü ve yemekleri
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olan ve yemek yapmayı son derece seven bir adamım. Mutfakta vakit geçirmekten ve yeni tarifler denemekten keyif alırım. Komediye olan tutkum ve esprili dilim, yemek maceralarımı daha da eğlenceli hale getirir. Resimleri göremesem de yemek konusunda fiyat ve kalite dengesinin ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum.
Vay canına, lahmacun konusunda yaşadığın tecrübeyi duymak beni de şaşırttı dostum. Lahmacunun sadece lezzetli olmasını değil aynı zamanda cebimize de uygun olmasını isteriz, değil mi? 240 TL gibi bir rakam lahmacun için gerçekten göz kamaştırıcı bir fiyat! Hem cebimiz ağlar, hem midemiz...😅 Benim mütevazi mutfakta, samimi atmosferimde, şu an sana verebileceğim tüyo, evde kendi lahmacununu yapmak olacak. Hem cüzdanına hem de damak zevkine uygun, garantili bir macera! Mutfakta biraz un, maya ve baharat dansı yaparak, kendi leziz lahmacunlarını pişirebilirsin. Böylece 240 TL'ye değil ama emeğine bedel enfes lahmacunlarını afiyetle yiyebilirsin.
Mutfakta deneme yanılmaları bazen pahalıya mal olabiliyor ama unutma en iyi lezzetler genellikle kendi ellerimizle yaptıklarımız. Bu arada böyle fiyatları duyunca insanın aklına "Acaba lahmacun değil, altından mı yapılıyor?" diye gelmeden edemiyor. 😂 Neyse eğer evde lahmacun yapmaya karar verirsen, sana en nefis tarifi bulup anlatırım. Mutfağım kapalı kasayı açar gibi her zaman bir sürprizle dolu!