Yaşadığım durum gururuma dokunmalı mı?

Aslında cevabı biliyorum ama biraz içimi dökmek istiyorum. 24 yaşındayım üni bitti aynı üni de yüksek düşünüyorum. Üniversitenin son 1.5 senesinde bir çocukla ders ortaklığıyla başlayan bir yakınlığımız vardı. Birbirimizi çok iyi anlıyor, çok sık gülüyor muhabbet ediyorduk. İkimizde öyle çapkın sosyal tipler olmadığımızdan ve çalışkan olduğumuzdan çok yakıştırıldık.

Çocuğa karşı çok aşk duygusu içinde değildim ama sevgiye ve emeğe inandığım için, görüşmeye başlamamızın 5. ayında falan isteklerimi çıtlatınca kimseye güven duymadığını ilişki istemediğini söyledi ve üstüne ben whatsapp'ında başka biri kız gördüm. Bu kıza dostum demişti. O dönem finaller oldu, araya yaz girdi. Çok da düşünmek istemedim bu mevzuyu çünkü 5 ay benim için çok kısa bir süre gibiydi o zaman. Napacağımı şaşırdım. Normal sanalda biri olsa bir daha hiç görüşmezdim ama onunla tek ilişkim gönül değildi. Çok zor dersler, projeler, iki sezon boyunca devam etmesi gereken grup çalışmaları vardı ve hepsinde ortaktık. Tümüyle bağları kopartıp hiç muhatap olmamaya cesaret edemedim. Zaten bölümde birçok konuda ondan iyisi yoktu hakkını yemeyeyim. Ama böyle de zaman geçtikçe daha fazla bağlandım. Ve aslında aramız iyi olmasına rağmen yine ciddi bir ilişkiye yanaşmadı. En son 8 ay önce bir aradım cevaplamadı ve geri de dönmedi.

Bazen gerçekten çok üzülüyorum. Bir de üstüne artık tüm çevremde ismim onunla etiketli oldu gibi hissediyorum. Hoca bile beni gördüğünde "O napıyor haberin var mı? " diyordu. Diğer arkadaşlar zaten öyle. Başka birine ne kendim bakmak istiyorum ne o geri gelse onu affederim. İstesem de okuldaki çevremden yeni ilişki de yapamam zaten. Kendimi çok gururu kırılmış hissediyorum. :(( Bazen keşke son sınıf başlarken mesafe koysaymışım diyorum ama bu sefer de onunla yaptığımız birçok başarılı işi yapamayacaktım.

Çok acı bir şekilde anlıyorum ki duygular mı yoksa kariyer mı sorusunun cevabı duyguymuş ;((

Yaşadığım durum gururuma dokunmalı mı?