Gururum inciniyor?

Çok erken yaşta evlendim 2 çocugum var. Eşimle ayrıldık. Ailemin evinde yaşıyorum artık, çocuklarıma annem bakıyor. Onlara destek olmak için Birinin vesilesiyle iş buldum bir eve yardıma gidiyorum haftaiçi. Çocugu var kadının ona bakıyorum yapılcak bişey varsa yapıyorum ve kahvaltı hazırlıyorum yemek yapıyorum. Aldığım maaş çok iyi ve sigortamda var. Ama sanki kadın bilerek beni yormak istiyor gibi geliyor. Yerleri elle sildiriyo. İş yaparken başımda bekliyo. Kişisel bakımını yaptırması benim çok zoruma gidiyo gerçekten masum bir rica değilde bilerek yaptırıyo sanki. Genç bi kadın eli tutuyo. Bana ayak törpüsü yaptırdı topuklarına, oje sürdürüyo kuruyana kadar üflesen canım diyo. Bugun yere örtü serdim barbunya ayıklıyordum dolaba atmak için salonda çocuğada aktivite olsun diye beraber yapalım diye, ayaklarını omzuma uzattı kaç kilo şeyi ayıklıyana kadar. Keyifli keyifli kahkaha attı telefonla konustu tekevizyon izledi. Çok zoruma gitti. İşim çok rahat 10 da başlıyorum sadece 5 e kadar duruyorum. Maaşımda güzel. Parası olmayablar olanların altında ezilmek zorunda mı. Böyle bi konumda bu tarz çalışan var mı benim gibi ben bunları yapmak zorunda mıyım? Ben genel olarak ev düzeni ve çocuk bakmak diye düşinmüştüm, kendine hizmitte ediyorum.
Gururum inciniyor?