Ben doğma büyüme İstanbul olduğum için buranın gürültüsüne de güzelliğine de aşık bir insanım, alışkın olduğum yerden gitmek istemezdim ama evlilik gibi büyük bir sorumluluk alırsam bazı şeylerden taviz verebilirdim duruma göre.. eşimle de konuşup ortak bir karara varırdık hangisi ikimiz için daha iyi olacaksa orası daha iyidir
Evlilikte yaşanacak yer konusu, çiftin tercihlerine ve koşullarına bağlıdır. Bazı çiftler, birlikte yeni bir yerde yaşamak isterken, diğerleri mevcut yaşam düzenlerini korumak isteyebilir. İki farklı şehirden gelen ve çalışan bir çift için, uygun olanı tartışarak ve karşılıklı anlayışla bir çözüm bulmak önemlidir. Önemli olan, her iki tarafın da mutlu ve tatmin olacağı bir düzenlemeye varmaktır. Ama ortada bir evlilik varsa bir yerde buluşulması gerekiyor Bu da genelde erkek tarafının olduğu yer olur doğru ya da yanlış böyledir.
Bu kişilerin özel iş hayatlarıyla alakalı da bir durum açıkçası ben mesela burada müdür olma imkanım varken burayı bırakıp farklı şehire gitmek istemem
Aynı şehirlerdeysek olması gereken bu farklı şehirlerdeysek kimin işi gücü daha iyiyse onun yanına ama şu sıralar muğla taraflarları bana çok sakin ve huzurlu geliyor evlenirsem oralara da kaçabilirim emin olamadım