mantık evliliği yaptığını söyledi evlendikten bir sene sonra kavgalar olmaya başlamış ayrı yaşıyorlar başka şehirlerde ayda bir iş için onun olduğu yere gidiyor
işle alakası yok eşiyle bir sene yaşamış ve kavgalar olmuş dediğine göre mantık evliliği yaptığını söyledi ama bilemiyorum, şu anda başka bir şehirde yaşıyor ayda bir de eşinin olduğu şehire gidiyormuş iş için
yok bilerek başka şehirde kendisi istese eşiyle aynı yerde de çalışabilirdi maddi durumuda gayettt iyi mantık evliliğini yaptığını söyledi ama bilemiyorum neden boşanmıyor ayrı yaşamak neden yani
ayrı yaşayacağına direk boşansa daha iyi değil mi zaten maddi durumu gayet iyi hem başka şehirde yaşıyor neden evliliği sürdürüyor mantık evliliği yaptığını söylemişti bana
maddi durumunu yarı yarıya düşürmemek içindir ya da maddi durumu konusunda yalan söyl7yor sana git karısına söyle bence de ben sevgilisiyim ikimizide aldatıyo 😂😂
dkdlldkdl yok adam doktor kadında doktor bende maddi durum olarak düşündüm ve 7-8 senedir evli ama adam ilk seneden evi ayırmış çok tuhaf ya benimle sohbet etmek ister misin
mantık evliliği yapmasaydın o zaman dkdnmsms sence seven bir erkek başka bir şehirde yaşayabilir mi ayda bir onun yanına gidiyor ama tabi işle alakalı geri hemen dönüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçici görevle bir süre olur bir iki ay olur teftiş olur bir süre olabilir
kendisi doktor ve baya başarılı bir doktor isteseydi kadınla yaşardı
Doktora eş durumundan ataması olur onlarda bir sorun var
nasıl yani?
Kamuda doktor ise eş durumundan eşinin yanına gelir. Herkes eşini yanında ister. Belki geçimsizlik durumu vardır
Senle mi aldatıyor eşini?
Is seyahatinde benim ki
bu 5-6 senedir başka şehirde yaşıyor bekar gibi
Anlasmali olabilir
mantık evliliği demişti bana
tamam aşko da ben pek bilmiyorum bu uygulamayı
İş vb hayat şartları nedeni ile olabilir
mantık evliliği yaptığını söyledi evlendikten bir sene sonra kavgalar olmaya başlamış ayrı yaşıyorlar başka şehirlerde ayda bir iş için onun olduğu yere gidiyor
iş için olabilir
işle alakası yok eşiyle bir sene yaşamış ve kavgalar olmuş dediğine göre mantık evliliği yaptığını söyledi ama bilemiyorum, şu anda başka bir şehirde yaşıyor ayda bir de eşinin olduğu şehire gidiyormuş iş için
iş için olabilir
yok bilerek başka şehirde kendisi istese eşiyle aynı yerde de çalışabilirdi maddi durumuda gayettt iyi mantık evliliğini yaptığını söyledi ama bilemiyorum neden boşanmıyor ayrı yaşamak neden yani
belki sadece seks için evlenmiştir iyi tarafından bak belkide aldatıyodur 😅
aldatıyor zaten
ee daha rahat aldatmak için işte öteki türlü karısı uyanıp peşine düser mahkemede kanıt olur bu türlü karısı ne nane yedini takip edemez.
ayrı yaşayacağına direk boşansa daha iyi değil mi zaten maddi durumu gayet iyi hem başka şehirde yaşıyor neden evliliği sürdürüyor mantık evliliği yaptığını söylemişti bana
maddi durumunu yarı yarıya düşürmemek içindir ya da maddi durumu konusunda yalan söyl7yor sana git karısına söyle bence de ben sevgilisiyim ikimizide aldatıyo 😂😂
dkdlldkdl yok adam doktor kadında doktor bende maddi durum olarak düşündüm ve 7-8 senedir evli ama adam ilk seneden evi ayırmış çok tuhaf ya benimle sohbet etmek ister misin
olur neden olmasın 😅 dedikoducu şey seni 😂
senin ismin çıkmıyo ki gizli sormuşun soruyu
o yüzden atamıyom mesaj
açabiliyor muyum gizliliği
galiba hayır
çıkar belki?
ettim
yolladıms
Senin eşin öyle mi
benim eşim değil bi tanıdığım kendisi mantık evliliği yaptığını söyledi ama çok garip değil mi ya
Bazen insanlar böyle yapabiliyor
mantık evliliği yapmasaydın o zaman dkdnmsms sence seven bir erkek başka bir şehirde yaşayabilir mi ayda bir onun yanına gidiyor ama tabi işle alakalı geri hemen dönüyor
Belki mecbur kaldılar sen evli misin
yok ben değilim allahtan değilim dkkddk
karaktersiz erkektir