Bir erkek ne zaman eski sevgilisini kaybettiğine pisman olur?

Arkadaşlar benim 8 sene önce bir sevgilim oldu. bana çok kötü davrandı ama ben bu adamı çok seviyordum. ancak artık bitti gitti yani.
6 sene önce de ailemden bana yüklü bir miktar miras kaldı, çok yüklü denemez ama işte borsadan elimdeki miktarı acayip katladım. bu çok şans eseri oldu ama.
sonra da yurtdışındaki bir abimle mortgage işine girdik, ona maddi destek attım pandemide. O da bana karşılığında berlin ve londrada 5 ev verdi. Böyle kötü binalarda 1+1, 1+0 evler.. sonra bunların içini yaptırdım türk abilere.. ucuza geldi.. sonra da yüksek miktara kiraya verdim, bin euroya falan, zaten oralarda ev bulmak zor.
gelen eurolara da dokunmadım. türkiyede kur korumalı yaptırdım, faize verdim falan. zaten burada da işim vardı. para biriktirdim.
şimdi de yaklasık aylık 10 bin euroya yakın gelirim oldu. biraz estetik yaptırdım, burnumu yaptırdım, çenemi törpülettim falan, epey güzelleştim. yakın zamanda da yurtdışına taşındım. burada bir şirkette çalısıyordum. geçenlerde böyle iyi bir araba falan aldım altıma. instagramda foto paylaştım. beni engelleyen adam? bana istek ve mesaj atmış "selam" diye? baliye falan gittim, maldivlere falan gittim geçen yaz, onların da fotosu var.
sizce pisman olmus mudur? barışacağımdan değil... bunlardan ötürü benden etkilendi mi yani? hani erkek bakmazdı kadının parasına puluna? bu adama nasıl davransam?

Bir erkek ne zaman eski sevgilisini kaybettiğine pisman olur?