Klişe cevaplar olmasın lütfen. Biraz daha derin düşünebilirsiniz. Birkaç üyeden çok farklı güzel cevaplar bekliyorum şaşırtmayın beni.. hadi göreyim siziiii😂✌🏻

Klişe cevaplar olmasın lütfen. Biraz daha derin düşünebilirsiniz. Birkaç üyeden çok farklı güzel cevaplar bekliyorum şaşırtmayın beni.. hadi göreyim siziiii😂✌🏻
Bir ilişkide en çok muhabbet olmalıdır. Muhabbet tüm asil duyguların temelidir. Eksik olur, güçsüz olur, dayanıksız olur işte o zaman diğer tüm duyguların da önemi zâyî olur. Sevgi, zamanla oluşacak en tabiî duygudur ancak gerçekleşmesi için muhabbetin sağlam olması gerekir. Muhabbet sevgiyle beraber saygıya da kucak açar. Sevgi ve saygı birlikte olduğunda güveni doğurur. Tutku sarar bu duyguları. Muhabbet temelden kucaklamaya, dağılmasına engel olmaya devam eder. Ne zaman ki muhabbet kucaklamayı bırakır yavaş yavaş dökülür toprağa solan gül yaprakları gibi. Eksik etmeyin muhabbeti, etmeyin ki düz yolda eğri yürümeyin.
"ben muhabbet hastasıyım. Sol eli başım altında olsun ve sağ eli beni kucaklasın." Yalnızız / Peyami Safa
Bir ilişki iki bedenin tek beden olmasıdır. İhtiyac duyulan şeylerde zor zamanda yanında olunmak tek beden olmaktır. Kusurlardan sevmektir. durum bu şekilde gelişince ilişkinin diğer yapboz parcaları yerıne oturur. bu insana sadık kalırsın bu insana hayran olursun bu insanın kusurları senin ilgi alnın olur.
Cevap
7Cevap
Çok şey var aslında ama en çok olmasını istediğim şey sevilmek.
Kişisel alana saygı ki bu tüm ilişkiler için geçerli. İş, aile, okul, çevre..
🩷 👏🏻
Karşılıklı anlayış
Karşılıklı saygı
Ortak paylaşım
Sadakat
Sevgi
Hiç ilişki deneyimim olmadığı için en çok neye ihtiyaç duyardım bilmiyorum ama sevgi ilgi değer görmek isterdim
Sevgi, saygı ve güven tabiki.. Bu ikisi olmadan bir ilişki devam ettirilemez..
İlgi ile sevilmek
Eğlence ve heyecan bana gereken tek şeyler
Hesabı ödeyen kadın olması.
Anlayış
Sadakat ve sevgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?