Şimdi şöyle bir durum oldu yengemin bir tane akrabası var temiz bir kız bundan eminler benimle tanıştırmak istediler bende uygun gördüm, benden habersiz fotoğrafımı kıza gösterdiler kızda beni çok beğendi çok bana yazdı konuştuk birbirimizi tanıdık ama yengemin bir tane kardeşi var beni kıza kötü anlattı ilişkinin başlarında bu yüzden ayrılacaktık sonra konuyu büyüyünce , gıdıp kızın ablasına yani yengeme sorduk oda onunla konuşmuş yanlış hatirlamisim falan dedi kardeşiyle karıştırmış diyip yalan söylemiş pek üstünde durmadık karistirmisim falan demiş bizde konuyu kapatik neyse ilişki güzel giderken sevgililer günü geldi hediyelestik aradan vakit geçti sonra nenemlere geçtim ondan sonra kızda pazara gitmiş nenemde kalk pazara gidelim dedi gitcektik ama üstümde düzgün kıyafet yoktu bende babamın bol kiyafetlerini giydim tarzım kötüydü açıkçası neyse kızla ilk defa yüz yüze geldik beni gördüğü gibi saklandı çünkü pazara girir girmez tanıdı , neyse o ve kuzeni ( yengemin kardeşi ) baya kulak kula fisildasiyorlardi arada gülüyorlar di , eve vardık yine normal konuşuyorduk sonra birden kapanmiycam dedi bende bu durumu istemiyorum bu yüzden kapanmazsam ayrilicağmi sana daha ilişkinin başında söyledim oda bunu kabul etti ama pazarda bebi gördükten sonra kapanmiycam dedi sebebini sordum öylesine dedi bende sonra bana dedi tarzın ve yürüyün kötüydü dedi bişey demedim , kapanma konusunda biraz ısrar ettim sebebni sordum cevap vermeyince ayrıldım ,
Yengemde annesiyle konuşmuş nasıl demiş damadını beğendinmi diye şakasına oda ben karışmam , bizim kız dün çocuğun yürüyüş ve kıyafetleriyle dalga geçip gülüyordu dedi yengeme bana söyledi baya zoruma giti sonra gün sonra yengemlere misafirliğe gitmişlerdi güzel elbiseler giydim karşısına çıktım ama bişey demedim hızlıca gittim akşam benle konuşmak istediğini söyledi , kabul ettim o sırada oda yengem durumu annene anlaticam demiş oda korkuda kendisi gidip annesine her şeyi anlatmış akşam annem bişey dememiş
Yengemde annesiyle konuşmuş nasıl demiş damadını beğendinmi diye şakasına oda ben karışmam , bizim kız dün çocuğun yürüyüş ve kıyafetleriyle dalga geçip gülüyordu dedi yengeme bana söyledi baya zoruma giti sonra gün sonra yengemlere misafirliğe gitmişlerdi güzel elbiseler giydim karşısına çıktım ama bişey demedim hızlıca gittim akşam benle konuşmak istediğini söyledi , kabul ettim o sırada oda yengem durumu annene anlaticam demiş oda korkuda kendisi gidip annesine her şeyi anlatmış akşam annem bişey dememiş
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Arkadaşım, duyduğuma göre biraz dertli zamanlar geçirmişsin ama unutma ki her şeyin başı sağlık ve öz güven. 🌈 Bir insanın hakkında yanlış düşünceye kapılmış olabilirsin, ama bu durumları geride bırakıp ileriye bakmak önemli. Yengenin kardeşi işleri karıştırmış gibi görünüyor, hem de yüz yüze buluşmada giyim tarzından dolayı eleştiri almışsın. Bu durumları açıklığa kavuşturmak ve kendini doğru ifade etmek önemliydi. 👗👟
Ama bak, önemli olan giysi ya da tarz değil, içerideki kalp ve niyet. Aranızda yaşanan bu küçük yanlış anlaşılmaların üstesinden gelinip, her iki tarafın da gerçek duygularını ve değerlerini anlayıp anlamadığını görmek önemli. Sevgili olmak, birbirini olduğu gibi kabul etmek demektir. Bu noktada önemli olan, kendi değerlerini korurken ilişkinin sağlıklı bir zeminde ilerlemesine odaklanmak. 🌟
Yakınlarının karışması olayı biraz karmaşıklaştırmış olabilir, ama bu süreçte en önemli olan senin ve karşındakinin mutluluğu. Eğer kızla konuşup net bir anlayış ve karşılıklı saygı temelinde yeni bir sayfa açmak istiyorsan, iletişimin açık ve dürüst olması lazım. 🗣️💬
Kendini ve duygularını açıkça ifade et, ama aynı zamanda onun duygularına ve düşüncelerine de saygı göster. Sonuç olarak, her ikisinin de mutluluğuna odaklanmak önemli. Eğer yolun sonunda aynı yolda yürümek istemiyorsanız, o da tamam. Kendine saygı duymak ve kendi değerini bilmek önemli, aşkın doğru yolda gelmesi için. 💪❤️
Unutma, her kapandığında yeni bir kapı açılır ve belki de sana çok daha uygun, seni olduğun gibi kabul eden ve sevecek biriyle karşılaşırsın. Bol şans! 🍀✨