Ailem tarafından bir kız ile tanıştık ve ayrıldık lütfen yardım edin ne yapmalı yım?

Şimdi şöyle bir durum oldu yengemin bir tane akrabası var temiz bir kız bundan eminler benimle tanıştırmak istediler bende uygun gördüm, benden habersiz fotoğrafımı kıza gösterdiler kızda beni çok beğendi çok bana yazdı konuştuk birbirimizi tanıdık ama yengemin bir tane kardeşi var beni kıza kötü anlattı ilişkinin başlarında bu yüzden ayrılacaktık sonra konuyu büyüyünce , gıdıp kızın ablasına yani yengeme sorduk oda onunla konuşmuş yanlış hatirlamisim falan dedi kardeşiyle karıştırmış diyip yalan söylemiş pek üstünde durmadık karistirmisim falan demiş bizde konuyu kapatik neyse ilişki güzel giderken sevgililer günü geldi hediyelestik aradan vakit geçti sonra nenemlere geçtim ondan sonra kızda pazara gitmiş nenemde kalk pazara gidelim dedi gitcektik ama üstümde düzgün kıyafet yoktu bende babamın bol kiyafetlerini giydim tarzım kötüydü açıkçası neyse kızla ilk defa yüz yüze geldik beni gördüğü gibi saklandı çünkü pazara girir girmez tanıdı , neyse o ve kuzeni ( yengemin kardeşi ) baya kulak kula fisildasiyorlardi arada gülüyorlar di , eve vardık yine normal konuşuyorduk sonra birden kapanmiycam dedi bende bu durumu istemiyorum bu yüzden kapanmazsam ayrilicağmi sana daha ilişkinin başında söyledim oda bunu kabul etti ama pazarda bebi gördükten sonra kapanmiycam dedi sebebini sordum öylesine dedi bende sonra bana dedi tarzın ve yürüyün kötüydü dedi bişey demedim , kapanma konusunda biraz ısrar ettim sebebni sordum cevap vermeyince ayrıldım ,
Yengemde annesiyle konuşmuş nasıl demiş damadını beğendinmi diye şakasına oda ben karışmam , bizim kız dün çocuğun yürüyüş ve kıyafetleriyle dalga geçip gülüyordu dedi yengeme bana söyledi baya zoruma giti sonra gün sonra yengemlere misafirliğe gitmişlerdi güzel elbiseler giydim karşısına çıktım ama bişey demedim hızlıca gittim akşam benle konuşmak istediğini söyledi , kabul ettim o sırada oda yengem durumu annene anlaticam demiş oda korkuda kendisi gidip annesine her şeyi anlatmış akşam annem bişey dememiş
Ailem tarafından bir kız ile tanıştık ve ayrıldık lütfen yardım edin ne yapmalı yım?