"Derler ki; aşk, birine seni yok etme kudreti verip, bunu kullanmama hususunda ona itimat etmekmiş.’’ 😃
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
"Derler ki; aşk, birine seni yok etme kudreti verip, bunu kullanmama hususunda ona itimat etmekmiş.’’ 😃
İnsan önce kendine aşık olur, kendinde eksik olan ne varsa ona aşık olur sonra, sonra da o eksiği kimde bulursa ona aşık olur. Ben fani bir aşka inanmam, insan bu eksikleri ölümlü de bulamaz. Bu yüzden insan en çok kendinde olana, şahtan daha yakındakine aşık olur.
"Aşk bu kızım. N'apalım? Değse de değmese de yaşayacaksın. Ne zaman, neye, kime âşık olur bilemez ki insan. Oluverir. Kabuk / Zeynep Kaçar
Alıntı çok hoş oldu doğrusu. Bayıldım. "Ben fani bir aşka inanmam, insan bu eksikleri ölümlü de bulamaz." Mükemmel bir söz. Ömür boyunca eksikler bulup duruyoruz, yaşamayı unutacak kadar
Sonrası ölüm, elde kalan koca bir eksik yaşam. 😃 Bende farklı bir yorum getirmiş oldum. Bu görüşü çok beğendim 🙏
Rica ederim 🙂
Fiziksel özelliklere önem vermiyorum, benim için iç güzellik önemli diyen herkes sevdiğinde en çok neye vuruldun, neyine aşık oldun diye sorulduğunda "kara kaş kara gözüne sırma saçlarına" diyor. E hani fiziksel özellikler senin için önemli değildi? Diğer insanları bilemem de ben gerçekten tipe aşık olmuyorum. Bana ve etrafındaki insanlara gösterdiği saygıya, dürüstlüğüne, merhametine vuruluyorum. Ne kadar insan olarak kalabilmiş ve ne kadar iyi bir adam diye bakıp bu yönlere aşık oluyorum. (Aşk diye inanmadığım bir kelimeyi de sayende kullandım🙂 ) kısaca adam gibi adam oluşuna vurulurum daha çok. Malum günümüzde adam olabilen insan kalabilen çok az kişi var.
Ne güzel çok değerli. 😌 Aşk şu zamanlarda gerçekten anlamını kaybetmiş gibi geliyor bana da. Yine de onu çok derinimde biliyormuşum gibi hissediyorum. Bu yüzden de en bi çok seviyorum. 😃 Aşk hakkında sorular gelebilir daha çok söz veremiyorum amaan bizde dalga geçeriz boş ver 😄
*boş ver 😁
Aaa kendi kendine yanlış yazıyor 😮😂
Ay doğruymuş 😂😂
😂😂🙂❤️🙂🙏
Bazı insanlar birine fiziksel olarak çekilirken, diğerleri kişilik özelliklerine, zekaya veya mizaha aşık olabilir. Bazıları ise birine bağlanmak için derin bir duygusal bağ arar. Aşk karmaşık bir duygu olduğu için, herkesin aşık olma kriterleri farklı olabilir.
Ben karaktere ve kalbe aşık olurum.. ama günümüzde çoğu kişi maalesef paraya ya da dış görünüş gibi şeylere aşık olur severler.. çıkar için yani
Cevap
5Cevap
Karaktere , sesine , gülüşe, şevkatine aşık olurum bir insanın.
Gülüşüne, saçlarına, özellikle davranış ve fikirlerine..
Duygulara
Kesinlikle..
İnsan öyle aptal bir tür ki, neye aşık olacağı hiç belli olmaz...
İç güzelliğinin dışavurumuna aşık olur insan 😊
Tebessüm ettiren görüş 😊
Rica ederim 😊
Kim diyorsa güvendiği kişi g*tune 18 lik inşaat çivisi çıkmamış demektir ndjdjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?