Yaklaşık 1 yılı geçti sevgiliyiz. Bana göre sevgiliden ziyade en yakın arkadaş gibiydik o denli iyi anlaşırdık. Evlenme düşüncemiz vardı. Fotoğraf atmadım diye ciddi manada tavır aldı soğuk konuşmaya başladı ben de yol verdim engelledim. Siz olsanız ne yapardınız iyi yapmış mıyım? Yaşımız 25-26.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılBu zamanda kim ne istediğini bilmiyor kızlar zengin parası olan erkek arıyor parası için gelen para bitince gidiyor erkekler kızlarla herşeyi yapıyor sonra evlenmek için bakire kız arıyor bekarlar evlenmek istiyor evliler boşanmak istiyor evli olanlardan kadında kocasını erkekte karısını aldatıyor bu ne istediğini bilmemek neden bunca şeyin nedeni ne hiç mi bir birine güvenen sağdık insanlar yok kendi çevremden birisinin bana söylediği kaba olacak ama üç tane kızı bozdum şöyle böyle diyor bozdunda ne oldu şimdi gitsin öyle birisi ile evlensin ya da evlenir yazdıklarım hepsi olağan olan şeyler inşallah iyi insanlar iyi kişilerle olur iyiler kötülere kötüler iyilere kalmasın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSırf tavır yaptığı için engel atmak, biraz abartı olmuş. Bu gibi durumlarda konuşmak, ve düşünceleri ve duyguları yüzyüze konuşmak daha mantıklı geliyor. 1 yıllık ilişkiyi sırf fotoğraf yüzünden heba etmek, size mantıklı geliyorsa, o zaman o kişiye duygu beslemediğin anlamına gelmiyor mu?
Fotoğraf atmamak, kesinlikle hakkınız. Zaten bu konuda haklı buluyorum sizi, lâkin aşırı tepki vermeniz, ilişkinizi yok yere bitirmenize sebep olmuş.
02 Yorumla- +1 yıl
Orasını burasını açıp atmadığı için tavue koyan insana karşı yapılması gereken ilişkiyi tekrar gözden geçirmektir. Bu beni cinsellik için mi seviyor sadece diye sorarım ben. Kız engellemiş içgüdüsel olarak. Yaptığı yanlış değil. Burada erkek kendini açıklamalı eğer kız yanlış anladıysa. Bu olayı normalleştirmeyin aga. Bide abartı olmuş demişsin. Sonra sizin gibiler bide kalkıp toplum ahlaksızlığa doğru gidiyor diyor. Bu konuda yorum yapacak en son insansın sen
- +1 yıl
@oskii bir insan sevgili oluyorsa, bir ilişkiye giriyorsa, uzun vaade de buna cinsellik illâ ki girer. Engellemek demek, iletişimi tamamen kesmek demektir, ki bu abartıdır. Kız, erkeğin kendini savunması için bir fırsatı vermesi, geçen 1 yılın hatrına yapması gerekir. O iletişim esnasında da tatmin edici cevap alamazsa, o zaman ilişkiyi bitirmesi, daha mâkul. Ama olayı konuşmadan, sırf tavır gördü diye engellemesi, iletişim kopukluğuna işaret, bu da olgun olmadığı anlamına gelir.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dünyada binlerce p*rno yıldızı var, onu geçtik milyarlarca yetişkin filmi var, hadi onu geçtik milyarlarca model veya manken var. Bu kadar seçeneğin arasından adam sadece senden istiyor ve sen göndermiyorsun. Sorun yok, gönderen başkası çıkar nasılsa... Bu kafayla devam 🙋♂️
00 Yorumla
+1 yıl
Fotoğraf paylaşmak kişisel bir tercihtir ve senin zorunda olmadığın bir şeydir. İlişkilerde her iki tarafın da sınırlarına ve rahatlık düzeyine saygı duymak önemlidir. Eğer sevgilin açık fotoğraf atmanı istiyorsa, bu konuyu açık bir şekilde konuşmanız ve ihtiyaçlarınızı ifade etmeniz önemlidir. Ancak, hiçbir şekilde kendini zorlamamalısın. İlişkide her iki tarafın da rahat hissettiği bir denge bulmak önemlidir. Kendine ve sınırlarına sadık kalmanı öneririm. Senin mutluluğun ve rahatlığın önemli! 🌸00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ben anında flört düzeyini zirveye taşırım ama dalgalarım da bir o kadar tatlıdır, yakından tanı! 💁♀️✨ Bu durumda, madem en yakın arkadaş gibi anlaşıyordunuz, bu tür bir sorun için iletişimi kesmek yerine önce bir diyalog kurmayı tercih ederdim. Bazen küçük şeyler büyük yanlış anlamalara yol açabilir. Fotoğraf meselesi üzerinden bu kadar soğuk bir tavır alması yerine seninle hissettiklerini paylaşabilir, sen de bu konuda onu daha iyi anlayabilirsin. Ama baktın ki yok, arkadaş gibi de başlayamıyor, sonunu getiremiyor, o zaman "yol vermek" en sağıklısı olabilir. Yaş 25-26, hala keşfedecek çok şey var. ❤️🔥 Eğer bu konuda kalbin rahat ise, derin bir nefes al ve yeni maceralara yelken aç derim!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAçık fotoğraf istemek nedir ben de bunu anlamıyorum benim nazarımda sapıklıktan başka bir şey değil amaç nedir elindeki telefonda gördüğüm bir kadından tahrik mi olacaksın kendini tatmin mi edeceksin? Nedir amaç? ruhsal bozukluklari olan dengesiz şaşmış kişiliği oturmamış bencil bozuk bir aile yapısı olan kişileri size faydası olmaz lütfen kendinize değer verin değerli olduğunuzu bilin sizi değersizleştiren kişiliğinize bedeninize iradenizze saygı duymayan bireyleri kendi sağlığınız için kendinizden uzak tutun saygılarımla mutluluklar dilerim
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Tabi ki gönderip göndermemek senin kararın ama 1 senelik ilişkiyi konuyu açıklığa kovuşturmadan engellediğin için suç daha çok sende. Belki güvensizlikdne dolayi soğuk davranmıştır. Yanlış anlamayı duzeltmek icin konuşman ve bundan hoşlanmadığını ama onu sevdiğini söylemen gerekirdi. Yol verdim filan tarzı konuşmana bakınca, seni egolu görüyorum, hak veremiyorum.
10 Yorumla
+1 yılFotoğraf atmak ne ya belki sen o fotoğrafı yayacaksın insanların kocaları bile karılarını çekiyor sonra neler neler yapıyor kimseye güven olmaz iyi yapmışsın ayıp ya bir ahlaksızdan kurtulmuşsun boş ver
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Sevgililik demek karşındaki kişiye ona her istediğini yaptırmak demek değil yani sırf ortada bir sevgililik var diye evliymiş gibi triplere girip ayrıcalık isteyemez. Amacı belliymiş, herkes karakterine göre davranmış doğru olanı yapmışsın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. 🤦 böyle adamlara harcadığınız zamana yazık
20 YorumlaBeklentileriniz farklı o seni sen olduğun için depilde kadın oldupun için birlikte sen onu o olduğu şçin. Bence sorgulamak yerine onu tanıdığını farket.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsin
Kimse birsey yapmak zorunda degil lakin ben çocuğun kafasındayım ama cinsel yönden beni tatmin etmiyorsa sevgilim ben ayrılırım. İlişkinin yarısı bunun izlerine kurulu.
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın. Şöyle ki , fotoğraflarınla şantaj yapıp kendisiyle ve arkadaşlarıyla seks yapmanı zorlayabilirdi ki çok örneği var bunun.. Kimseye , açık fotoğraf atma.
00 Yorumla
+1 yılHelal awq
Genelde kadınlar buraya gelip atmalı mıyım atmamalı mıyım diye sorar sen direkt yol vermişsin. Taktir ettim mantıklı insanın hali başka awq
00 Yorumla
+1 yıl1) atmak zorunda değilsin
2) tavır alması normal değil? Seni mi seviyor bedenini mi?
3) ya şantaj edip seni iliskiye girmeye zorlarsa?
Bunları düşün. Kısa süreli bi ilişkiyse yol ver gitsin00 Yorumlatavır yapmasının sebebini öğrendin mi? belki ''1 yıllık sevgilim bana güvenmiyor'' gibi düşüncelere girmiş de olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseye telefonuna kıcımın fotoğrafını ebedi bırakacak kadar güvenmem kanka
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılErgen gitsin kumla oynasın oğlan çocuğu önce yetişkin olmayı öğrensin. Beyni bacak arasına endeksli şimdilik zavallının.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılee 1 yıl boyunca hiç bir şey yapmadınız mı öpüşme koklaşma yakınlaşma vs
02 Yorumla
Soran+1 yılBunların olması telefonunda cıplak fotografımın olacağı anlamına gelmiyor saygı duymayı bilmek lazım nice evlilikler bitiyor atayım da ayrılırsak sagda solda göreyim kendimi
- +1 yıl
Yok o konuda doğru yapmıssın zaten sevişirsen seviş ama fotoğraf atma yarın öbür gün yayar filan başın belaya girer
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle insanlara direkt tekmeyi vuracaksın af yok
01 Yorumla
Soran+1 yılVallahi seviyordum aslında onu, ama bu yaptıgı yüzünden hayatımdan cıkardım
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlk 3 ay içerisinde cinsellik yaşanmazsa direkt ayrılması gerekiyordu.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgi böyle bir şey değildir arkadaşım. Tabiki olabilir olamaz demiyorum ama bir taraf istemiyorsa buna saygı duyulmalı. Bir süre sonra bu da bitecek yol arkadaşı olacaksın birbirine. Dünya cinsellik üzerine kurulu değildir.
+1 yılBundan dolayı tavır alan kişi mi ciddi düşüyormuş? Emin misin?
05 Yorumla
Soran+1 yılTavır almadan önceki gün adeta bir aşk adamıydı. Sevgilim aşkım dilinden düşmüyor, günaydın sevgilimler seni seviyorumlar falan. Yakın cevresiyle tanıştırmalar. Daha neler neler. Kız adam ebu cehile dönüştü bir günde ben de anlamadım 😅
- +1 yıl
Show yapmış işte, klasik erkek 😂😂 Neredeyse hepsi öyle değil mi zaten? Amaca giden her yol mübahtır mantığıyla hareket ediyor çoğu.
Soran+1 yılEvet evet nerdeyse hepsi aynı. Kendime sinirleniyorum sadece nasıl inanırsın bu adamın aşkına diyorum. Ara sıra aldatılıyor gibi hissediyordum demek ki aldatılıyor da olabilirim🥲
- +1 yıl
Olabilir de ama nude atsan da ilişkiye girmek isteyecek. İlişkiye girip yine aldatılan da var. Aman! Boş ver. En güzeli ayrılmak böyle birinden. Boşa zaman kaybı oluyorlar sadece.
Soran+1 yılÇoook haklısın kafam rahat, en azından hatadan dönmüş olurum:)
+1 yılBu seni seviyor olsa böyle tavır göstermez sadece çıplak foto için senle oduğunu düşünüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce de istemişti atmamıştım… ama ilk defa böyle yaptı. Kaç yaşındayız yani ayıp ya dayanamadım ben de artık.
- +1 yıl
Atın mı peki
- +1 yıl
Knk hata sende ilk istedigi gibi bascaktin tekmeyi ne bu terbiyesizlik hadisizlik en azından 1 yılın çop olmazdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbicim güzelim sen bu çocukla reel misin? Değilsen ne evliliği? Eşek kadarsın lan! Fotoğraf atmazsın o da sana saygı duyar tavır varsa koy tekmeyi
12 Yorumla
Soran+1 yılDostum reel misin derken ne demek istedin anlamadım yanlışsam beni düzelt. Ciddiyiz güya evet. Bana aşık olduğundan bahsediyor evet. Ama nude atmayınca tavıra giriyor soğuk davranıyor ben de tekmeyi basıyorum aynen öyle 🙂
Cevap sahibi+1 yılGüzel
İyi yapmışsın bunun için tavır alan insanla mi evlenecektin bende konuşmazdim
00 YorumlaKesinlikle doğru yapmışsın. Böyle biriyle evlendikten sonra çok uğraşırdın.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle atmamalısın. Israr edip trip yapıyorsa engelle gitsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaten kendin diyorsun adami sevmiyormussun arkadas gibiymis
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Zorundasın.. Öyle bedavadan sevgililik yok.
03 Yorumla- +1 yıl
Yok ya ne zorundaymis sevgililik ayağına kullanmaya kız arıyorsunuz
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Anlık bir şeydi belki hemen ne kolay bitirmek 1 yılı yazık olmuş
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbazanın tekiymiş işte doğru olanı yapmışsınız ne kadar çok sevseniz bile bazı insanlar o sevgiye layık olmuyor
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 yılım boşa geçti gibi hissediyorum üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılMaalesef bazen öyle oluyor, 10 yıl ilişkisi bile olup ayrılanlar var, hayatta her şey mümkün o yüzden canınızı sıkmayın, aslında sizin içinde yeni başlıyor , umarım her şey gönlünüzce olur
Soran+1 yılÇok haklısınız en azından daha temkinli yaklaşacağım artık insanlara. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılEvet her yaşadığımız bizim için bir tecrübe oluyor ve kaç yaşına gelirsek gelelim, hayattan öğreneceğimiz birşeyler hep vardır, rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir ortamda yaşıyoruz, biraz olsun gönlünü görüp elinde tutmak yerine bunu yapman çok mantıklı gelmedi.
05 Yorumla- +1 yıl
Git mağarana
- +1 yıl
@nsnsnejejejej Ne alaka? Bi de sen ne alaka?
- +1 yıl
Burası Türkiye evlilik öncesi cinsellik dogrumduur sizce hocam
- +1 yıl
Ayrıca kimse kimseyi elinde tutmak zorunda değil ki karşı taraf saygısızlık yaptimi bitmesi gerek. Sonuçta sevgilisi o annesi değil
- +1 yıl
@nsnsnejejejej İslami yönden mi?
Normal de yakınlaşmalariniz oluyorsa fotoğrafa gerek yok çünkü istediğiniz zaman isteklerinizi karşılayabilirsiniz yakınlaşma yoksa belki azdigi için istemiştir o da zaten sen atmak zorunda değilsin o da buna saygı duymak zorunda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben korkarım atmaya.. kim olursa olsun o resimlerle HER ŞEYİ yapabilir.. nasıl korkmadan kabul ediyorsunuz çok şaşkınım..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen onu sevgiliden çok arkadaş olarak görmüşsün sorun sende hiç sevmemişsin aşk anlamında
07 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum diye cıplak fotograf mı atmam gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılAdam kurtulmuş
Soran+1 yılSonra da namuslu kız istiyorum diyorsunuz 😄
- +1 yıl
Erkekler ne istediğini biliyor mu ki? 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNe ilgisi var namusla evlenicem diyorsun bir anda vaz geçmişsin
Soran+1 yılEvlenme düşüncemiz vardı dedim, garantisi var mı kardeşim bunun? Yok.
Cevap sahibi+1 yılKesin Terazi Burcu birisin
soğur tabi sevgili misiniz kanka mı 1 yıldır
kankasını bile daha çıplak görmüştür senden soyunma odasında11 Yorumla
Soran+1 yılÜzgünüm kanka seninle aynı düşünmediğim için ben sevginin iki bacak arasında veya nude fotoğraf ile alakası olduğunu düşünmüyorum, senden önceki sevgililerine nude atan bir kızla beraber olmak ister miydin?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen diğerlerinin söylediğine bakma isabetli karar olmuş senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru olanı yapmışsın resim nedir istenmez kendisi gönderirse me ala ama istenmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılatma tabi ki sen haklısın.
uzun zaman geçmiş de olsa erkek yani belli olmaz00 Yorumla
+1 yılÇok iyi yapmısın o kim de sana tavır alıyor seni sevse zaten sana saygı duyar ve senin zamanı geldiğinde ona fotoğraf atmanı bekler soğuk yapmak da neymiş bu ne saçma bi tip
00 Yorumla
+1 yılSana başkasının başına gelen olayı anlatayım kız açık foto atıyor sonra adam kızla kötü olunca pat başkalarına atmakla tehdit ediyor böyle böyle kızı başkalarına pazarlıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaten 1 yil da senle yakinlasamadiysa.. olmayacak mis demektir
00 Yorumla
+1 yılErkekler cinsellik bekler bunu veremiyorsan bile kendini idare etmesi için bişeyler vermen lazım vermezsen verene gider basit
02 Yorumla
Soran+1 yılGitsin güle güle
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtmak zorunda değilsin sen onun her istediğinde elinin altinda olamazsın seven adam sevdiği kadından bunları istemez kendinize gelin daha sonrada pişman olup zırlıyorsunuz evladım. Kullanıyor seni aç gözünü
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİyi yaptın engeli kaldırma zor kadin olmaktan geçtik kendimizi koruma derdindeyiz.
+1 yılZorunda değilsin ama biz erkekler hep böyleyiz ne yapacaksın istemeyeni olmaz ya sülük gibi adamlarız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılVerdiğin en doğru karar
10 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın. Saygı duymalıydı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru olanı yapmışsın
10 Yorumla
+1 yılSevse senin bi gülüşün bi bakışın bile yeter di ona
00 YorumlaSen haklısın bu senin bedenin kızım
bırak gitsin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılAyril gitsin
16 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım, bu esim dahi olsa telefonunda acık sacık fotoğraflarımın olmasını istemiyorum
- +1 yıl
Esin zaten istemezki acik resim biri gorur ayip olur
Soran+1 yılYa zaten biz her dakika beraberiz beni özleme ihtimali de yok. Zaten ilişkimiz cinsellik odaklı değildi ben o yüzden şaşırdım
- +1 yıl
Ozleyen insan acik resim mi ister bence istemez
Soran+1 yılYa birisi seni özlüyorsa falan demis ondan dolayı dedim
- +1 yıl
Ordaki birisi alt kisimda olan birsey olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seni daha önce çıplak gördümü
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılBen asla katlanamam bu tarz şeylere. Anında sinirim tepeme çıkıyor. Hakaret olarak algılıyorum yani ne demek nude falan
Soran+1 yılBence insan ciddi olduğu birinden bu tarz bisey istemez diye düşünüyorum ben
Nude mi istedi? Nude istediyse iyi yapmışsın
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak öyle:( atana bisey diyemem ama ben atmam kesinlikle
Soran+1 yılBuraya adam kurtulmuş tarzında yorum yapanlar var bunlar ne yiyor ne iciyor ben anlamıyorum. Sonra da namuslu el değmemiş kız arıyorlar ya deliriyorum….
Soran+1 yılCok haklısın canım
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Normal fotomu nude mu
02 Yorumla
Soran+1 yılNude
+1 yılDoğru olanı yapmışsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 yılda o işi halledemediyse zaten adam değil
00 Yorumla
+1 yılAyıp ayıp insan ilk bize atar kjfgkk
00 Yorumla
+1 yılAtma ayrılınca seni fotonu dağıtmakla tehdit eder
00 Yorumla
+1 yılOyi yapmışsın hayvanmis
00 YorumlaAferin kız sana tabi ki en doğrusunu yapmışsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Sevse zaten istemezdi bunun sevgisi bitmiş boş ver
00 Yorumla
+1 yıldeğilsin tabi zorluyorsa yol ver
00 YorumlaYaş 5-6 diye okudum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yılYıl olmuş 2024 hala nude mi istiyolar ya
00 Yorumla
+1 yılSen doğru olanı yapmışsın bakma geriye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Yapman gerekeni yapmışsın.
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim açık fotoğraf atmayınca tavır aldı. Atmak zorunda mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler