İnstagramdan biriyle yazıştım 1 hafta falan sonra fotoğraf istedi ama ben atmak istemedim o da görmediğim biriyle arkadaşlık kurmak istemiyorum diyerek konuşmayı kestik. Herkese hemen güvenemiyorum bir kişiye 2 ay konuştuktan sonra fotoğraf atmıştım. Zaten bu kişiyle geleceğimiz olmazdı kendisi Yunanistanda doğmuş büyümüş. Müslüman da değil tam olarak. Fotoğraf atmam gerekir miydi sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılikiniz açısından da bakalım.
Sen güvenemiyorum dedin haliyle fotoğraf atmam sadece güvenince atarım diyorsun ve çok normal bir durum.
Arkadaşının açısından bakalım. Onu gayet iyi anlıyorum bende konuştuğum kişiyi görmek isterim. Çünkü konuşurken goy goy oldu güldün diyelim mimiklerin gelir gözümün önüne daha etkin bir konuşma olur.
O görmek istiyor sen atmak istemiyorsun burada olması gereken şey ya biriniz kendi isteğinden feragat edip karşısındakinin isteğini yerine getirecek ya da sohbet sonlanacak.
Ben ısrar edip rahatsızlık vermeyen tarafım. İsterim neden istediğimi belirtirim atmıyorsa sohbeti güzellikle sonlandırırım. Oda aynısını yapmış11 Yorumla
Soran+1 yılAynen böyle yapması iyi oldu ha bire ısrar etmesindense görüşmeyi sonlandırmak daha iyi
En İyi Cevaplar
Fotoğraf atmana gerek yok, profil fotoğrafın olsa oda kafi olurdu tabi fotoğrafta senin olman daha iyi olurdu... Bir taraf bir tarafı gördüğünde karşılık olarak diğer taraf kendini gizlemesi akılda şüpheler doğurur. Kendini kız olarak tanıtıp erkek çıkan yıllanmış dönekler var.
İnsanoğlu gözüyle görmek ister bunu onun elinden alacaksan konuşurken senin ona sanal bot gibi bakmasına da karşı çıkmamak gerekir. Zaten fotoğrafını paylaşmadığın içinde güvenmediğin ortaya çıkar bu sohbette burada biter.
12 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı olsun 🙂
- +1 yıl
:)
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yani nude istememiş ya sonuçta bir fotoğraf istemiş, kiminle konuştuğunu bilmek istemiş bence normal. Üstelik 1 hafta sonunda yani. Ancak tabi yine de tercih meselesi atmak istememişsen, içinden gelmemişse doğrusu bu olur. İki taraf da kendi açısından haklı diyebilirim.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın Teşekkürler
+1 yılGüven konusunda bir problemi olduğu için fotoğraf atmadın diye konuşmayı kesmiştir. Senin sen olduğundan emin olmak istemiştir. Bu yüzden konuşmayı kestiyse eğer güven problemi nedeniyle iyi de olmuş derim. Bir de onun güven problemleriyle mi uğraşacaksın?
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen umrumda değil 🙂
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kesinlikle bunun için konuşmayı kesiyorsa bırak kessin
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır bunun için gittiyse bırak
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Sen doğru olanı yapmışsın neden kendinden şüphe ediyorsun? Böyle bir şey yüzünden seni arkadaşı olarak görmeyecekse bırak görmesin. Arkadaşlık fotoğrafa bakarak olmaz. Düşünce yapısı hoşuna gitmiştir arkadaş edinirsin tipine göre değil yani. Üzülme bence.
14 Yorumla
Soran+1 yılYol knk ne üzülecem ya 😀
Soran+1 yılYok*
Soran+1 yılTabi ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan doğal olarak konuştuğu yazıştığı kişiyi bir süre sonra görmek ister bundan daha doğal ne olabilir ki? Altı üstü senden normal bir fotoğraf istemiş bundan daha doğal ne olabilir ki? Ben şahsen bana yüzünü göstermeyen birinden şüphelenirdim ve ben de konusmayı keserdim. Ortalık kız kılığında dönek erkeklerle dolu. O da sana güvenmemiş ve konuşmayı kesmiş iyi yapmış.
17 Yorumla
Soran+1 yılKendi bilir saygı duyarım
Cevap sahibi+1 yılYorumumu niye kaldırdın anlamıyorum madem konuşmayı sevmiyorsun da niye konuşuyorsun ki. Sorunlu birine benziyorsun ya da aşırı özgüvensizsin.
Soran+1 yılYorumunu kaldırmadım ayrıca konuşup da saatlerce konuşmadık yani kısa kısa ve mesafeli yazıştık. Bu devirde bırak sorunlu ve özgüvensiz olayım en azından iyi veya kötü erkek hiçbir şekilde yanıma yaklaşamasın
Cevap sahibi+1 yılSeni erkeklerden bu kadar soğutan şey nedir? Kötü bir olay mı yaşadın?
Soran+1 yılYanii evet. Maalesef yaşadım
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorun ondan kaynaklanıyor o zaman. Saygı duyarım
Soran+1 yılTeşekkürler
Hiç fotoğraf yoksa nereden anlayacak sizi. Acik misiniz, kapalı misiniz, hiphopci misiniz, nasil giyiniyorsunuz, gözleriniz ne renk?
51 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı, 1 hafta bile konuşmam ben görmeden, yine iyi idare etmiş. Onun dışında uygun değil zaten diyorsun o zaman niye konuşuyor ve nesini soruyorsun ama sen haksızsin...
33 Yorumla
Soran+1 yılKonuşup da samimi olmadık mesafeli olduğumuz için fotoğraf atmak istemedim
- +1 yıl
Mesafe konusu değil bu, yolda bile giderken önce insanları görürüz. Yani muhatabımız kim bilmek lazım bu beğeni meselesi de değil. Sadece kiminle iletişim kuruyoruz bilmek lazım...
Soran+1 yılEvet haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOğlan haklı. Kim görmediği biriyle uzun süre konuşmak ister ki? Çok saçma. Hayır yani nude istememiş ki, alt tarafı yüzünü görecekti. İyi yapmış çocuk. İnsan konuştuğu kişiyi görmek ister.
31 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha zaman geçseydi belki atardım fotoğraf. Hemen fotoğraf isteyenlere pek güvenemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ablacım nude istememiş seni görmek istemiş ne olur ki kendini göstersen ki arada kmlerce mesafe var sizin aşiretten çıkcak değil. Özgüvensizliktendir bu muhtemelen foto atarsam beğenmez benimle konuşmaz kafası haksız mıyım?
15 Yorumla
Soran+1 yılYok ben kendimi herkese göstermek istemiyorum. Dediğim gibi bi geleceğimiz olmaz beni görmese de olur
Soran+1 yılDışardaki kişilerle konuşmuyorum sıkıntı yok. zaten Allaha emanet çıkıyoz dışarıya, bi can güvenliğimiz yok
Soran+1 yılBilmiyorum atmak istemiyorum sadece
Yani elbette senin tercihin ancak foto atmayacaksan birkaç kez yüz yüze görüş. Daha muhafazakar insanlar bile bir foto atıyor bir birine. Yinede hareketiniz sizin tercihiniz. Garip bir durum yok.
13 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Soran+1 yılAmin inşallah
+1 yılSenin gerçekten kız olduğuna bile şüphe etmiştir ki ben de ettim şu an. Nude istememiş yüzünü görmek istemiş. Bir süre sonra atmaman doğal olarak şüphe uyandırır.
111 Yorumla
Soran+1 yılZaten erkeklerle sohbet etmeyi sevmiyorum konuşmayı kesmesi iyi bile oldu benim için
- +1 yıl
O zaman bir haftadır niye konuştun madem erkeklerle konuşmayı sevmiyorsan?
Soran+1 yılÇok az konuştuk zaten merhaba merhaba şeklinde samimi de olmadık
- +1 yıl
İlginç bir hafta boyunca sadece merahaba mı dediniz yani 🤣
Soran+1 yılHayır yani normal bi şekilde konuştuk ama samimi olmadık
- +1 yıl
Ne diyeyim ikiniz hakkında da hayırlısı olsun. Erkeklerle sohbet etmeyi sevmiyorsan evlenmeyi de düşünmüyorsun sanırım ya da muhafazakar birisin.
Soran+1 yılMuhafazakarım ama hayırlı biriyle evlenmek isterim tabi ki
- +1 yıl
Tamam muhafazakar olabilirsin ama bu işler de tanıyarak sohbet ederek kaynaşarak olur. Kimseyle konuşmadan etmeden hayırlı birini nasıl bulacaksın? Kaldı ki bu devirde mükemmel insan zaten yok konuşup tanıyacaksın ki kusurlarını öğreneceksin onu o şekilde kabul edeceksin. Kimseyle konuşmadan evleneceğin kişiyi bulman çok zor hatta imkansız. Belirli bir yaştan sonra da artık geç kalmış olursun.
Soran+1 yılHaklısın benim ailemde hiçbir erkekle konuşmamı istemiyor bende biraz cesaret edemiyorum 😀 şimdilik böyle ama ilerde tanışıp sohbet ederim bi şekilde
- +1 yıl
Valla kolay gelsin ne diyeyim işin epey zor ama nasip bu işler 😁
Soran+1 yılAynen hayırlısı olsun 🙂
Bu seni kullandığını gösterir. Sırf fotoğtaf atmadın diye senden ayrılmışsa öyle birinden kurtulduğun için sevinmelisin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
+1 yılIyi yapmışsın o zaman konuşmaya başlamayacaktı, göreceği duyacağı birini secseydi yolun açık olsun de sohbet sonlandir
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen sonlandırdık sohbeti
+1 yılEn iyisini yapmışsin tabiki hiç tanimadigin bi insan sonuçta. seni anlamadı gerekirdi kendi erkek tabi ona göre hava hoş.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılAdam, hiç görmediği hayali bir arkadaş istememiş. Yerden göğe kadar kadar haklı. Kadın duyduğundan, erkek gördüğünden etkilenir...
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılgüvenmekle fotoğraf atmanın ne alakası var ya, milyonlarca insana ait fotoğraf var sosyal medyada zaten, senin fotoğrafın monolisa tablosumu ne alakası var altı üstü konuştuğu kişiyi hakkı olarak görmek istmiş
13 Yorumla
Soran+1 yılKeyfim isterse atarım. Fotoğraf atmak zorunda değilim ayrıca
Cevap sahibi+1 yılo zaman konuşmak istememesi çok normal
Soran+1 yılTabi ki saygı duyarım zaten
+1 yılHaklı bence. İnsan görmediği bilmediği kişiyle ne kadar samimi olabilir?
23 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha zaman geçseydi atardım
- +1 yıl
Çocuk zamanını boşa harcamak istememiş. Ya beğenmeyecekse seni? 2 ay seninle boşa yazışmış olacak. Baştan profil fotoğrafı olarak koymalıydın.
Soran+1 yılAnladım neyse hayırlısı olsun
+1 yılKesinlikle hayır ayrıca yalan söylemiş, amacı cinsellikten başka birsey degil
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten bana dedi ki seninle birlikte 5 kızla daha yazışıyorum. Ne hali varsa görsün
- +1 yıl
Aynen öyle. Kurtulmuşsun, senin adına sevindim
- +1 yıl
Rica ederim ⚘️⚘️
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılSalla boş ver atmak zorunda değilsin. Cocukla konusmamak sana ne gibi kayıplar vericek ki boş ver
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 🙂
+1 yılHaklı ben olsam bende keserim yüzünü bile bilmediğim bir hayalete 2 ay 3 ay ayırmak gereksiz
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki tercih meselesi
Sonuçta kiminle konuştuğumu görmek istemesi normal bunda abes olan nedir?
11 Yorumla
Soran+1 yılNormal ama hemen fotoğraf istemesi normal değil
Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Adamın niyeti belli kullanıp atmak onun için gayet mantıklısını yapmışsın
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Ya bırak. Sanaldan kimseye güvenme. Heleki uzak mesafe varsa hiç başlama.
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen uzak mesafe ve güvenemiyorum normal olarak
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılEvlisiniz ve bana yazmayı düşündünün ne kadar kötü bir şey. Eşin için üzüldüm
+1 yıliyi yapmışsın demek ki sevmiyormuş boş ver gerçek seven erkek istemez zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılİstemesi normal ama ben hemen atamam
- +1 yıl
en doğrusunu yaptın hiç üzülme böyleleri için aksine sevin erkenden ne mal olduğunu anladığın için
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle erkekten hayır gelmez zaten. Sal gitsin :D
11 Yorumla
Soran+1 yılSaldım canım 😀
gerekli değil zaten böyle zorlama ile bir şey yürümez
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Hiçbir şeye zorunlu değilsin. Atmak istemiyorsan karşı taraf saygı duymalı
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki
+1 yılAf edersin g*tünün fotoğrafını mı istedi senden vesikalık olarak?
116 Yorumla
Soran+1 yılOldu o zaman her fotoğraf isteyene fotoğraf atıyım
- +1 yıl
Tamam işte onu soruyorum g*tünü mü çek at dedi nedir yani
Soran+1 yılHayır öyle bi şey demedi ama ben kendimi göstermek istemiyorum sanaldaki erkeklere
- +1 yıl
Anladım o başka bir şey atar yapmana gerek yok yani :D
Soran+1 yılAtar yapmıyorum 😏
- +1 yıl
Uh, desene sinirli değilim mizacım böyle diye :P :D
Soran+1 yılYerine göre değişir 🙂
- +1 yıl
Peki, teşekkürler korktum senden hırçın kız :D :P
Soran+1 yılRica ederim korkmanıza gerek yok 😀
- +1 yıl
Peki madem öyle gizli takılmasan iyiydi :D
Soran+1 yılMillet yazmasın diye böyle takılıyorum
- +1 yıl
Yazsın abi ne var bunda ya hoşuna gitmeyeni engellersin olur biter nolcak bak ben yazacaktım mesela yazamadım üzüldüm yaane :D
Soran+1 yılHiç uğraşamam valla😀 siz de başkasına yazın artık
- +1 yıl
Öyle olsun kırdın beni eleni :D
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi günler 🙂
- +1 yıl
bb
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yaa foto konusunu abartmayin ama nude de atmayin
15 Yorumla
Soran+1 yılTercih meselesi 🙂
Soran+1 yılYa abi normal fotoğraf bile atmıyorum ne nudesi atacam saçma sapan konuşmayın lütfen
Soran+1 yılSorun yok 🙂
Kesinlikle gerekmez. Ama atabilirdin normal bir foto
15 Yorumla
Soran+1 yılGerek duymadım
Soran+1 yılBana yazmasınlar diye kendi fotoğrafımı koymuyorum 😀 manzara resmi falan var profilde
Soran+1 yılAynen neyse hayırlısı olsun
+1 yılGayet haklı görmediği bilmediği biriyle ne iletişim kuracak.
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir saygı duyarım
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kendi bileceğim bir durum tabiki herkese göre değişir
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılHayır güzellik çirkinliği göre mi konuşacak boş ver
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen gondermediysen birileri gondrermistir oda onlarla konuşmaya devam etmiştir
11 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli değil 🙂
Bu bizim Türk kızları kadar numara ve foto işine takılan başka bir ırk görmedim.
18 Yorumla
Soran+1 yılKıymetliyiz biz
Soran+1 yılYoo herkes çok kıymetli 🙂
Soran+1 yılOlabilir her insan kıymetli
Soran+1 yılHımm anladım teşekkürler 🙂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılElbette yapar. Senin kim olduğunu nereden bilecek. güveniyorsan herşeyi yaparsın.
16 Yorumla
Soran+1 yılİşte tam güvenmediğim için atmadım fotoğraf
Cevap sahibi+1 yılAmacı farklı demek ki, güvenmemekte haklısın ama ilişkilerine dikkat et. Her yönden, böyle insanlar anlık olarak işlerini görürler.
Soran+1 yılAynen öyle teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, mutlu yıllar
Soran+1 yılSize de mutlu yıllar
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsınırlarına saygı duymayan biri hayatından çıksa kaç yazar
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım
Atmak istemiyorsan atma ama onun verdiği karara saygı duyman lazım oda görmediğim biri ile konuşmanın anlamı yok diye görüyordur kaldı ki bende öyleyim görmediğim biri ile konuşmanın anlamı yok
12 Yorumla
Soran+1 yılTabi saygı duyarım zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 ay fazla da 2-3 hafta ideal. Abartıya kaçma yoksa zor bulursun birini.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun
+1 yılbende 6 senedir resim çekilmiyorum, oyun içinde 3 senedir konuştuğum arkadaşlarım var daha yüzümü görmediler çok doğru yapmışsın içinden gelerek paylaşmıyosan başkasının için hiç yapmamalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇek ipini rahvan gitsin, inceldiği yerden kopsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılay gitsin nereye giderse bıktım bunlardan gerçekten
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen 🙂
He at aynen prim ver sen bu kadar ucuz değilsin s et
10 Yorumla
+1 yılAtma kolay olmamali evlenirken yüz görümlüğü istiyorlar değerli bir kızsın yüzünü görmeyi hak ediyor mu?
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüyorum. Hak etmiyor bence
- +1 yıl
Erkekler pislik hele sanaldskiler igrencler trol amaçlı kullan samimi olma..
- +1 yıl
Çok aptalca bir yorum, neresi değerli nesi değerli Allah aşkına yüzünü göstermemesi onu değerli yapmıyor aksine karşındakini şüphelendiriyor saçma saçma konuďmayın ya
Soran+1 yıl@PilotAdayınızzz ya zaten ben instagramdan tanıştığım biriyle evlenecek değilim
+1 yılatmak istemiyorsan erken olduğunu düşünüyorsan senin kararın istemediğin hiç bir davranışı yapma
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen atmadım zaten
+1 yılyanı mantıklı.. görmediği birisiyle neden konussun bir insan.
18 Yorumla
Soran+1 yılKendi bilir 🙂
- +1 yıl
öyle zaten pişman olmaz. sonucta senı görmemiş senden 10000 tane var daha fazla var :D mutlaka denk gelir görebildiği birisi
Soran+1 yılHerkesi görebilir ama herkesle anlaşamaz
- +1 yıl
anlasacagı mutlaka biri çıkar. kendinizi buna bende dahil bu kadar yüksekte görmeyin
Soran+1 yılBilmiyorum neyse önemli değil mutlu olsun
- +1 yıl
hepimiz mutlu olalım :)
Soran+1 yılİnşallah 🙂
- +1 yıl
:))
Yok bence yaa dış görünüşe önem veren bir ki senden foto istemiş bence
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet o da olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılCitroen de ona
14 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
- +1 yıl
Hahshegdhrj
- +1 yıl
S**tr g***
Soran+1 yılAnladım 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılSeni görmeden nasıl konuşmayı bekliyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha zaman geçseydi atardım fotoğraf
- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılfotoğraftan kastın nude değildir inşllahh
13 Yorumla
Soran+1 yılYok nude değil normal foto
- +1 yıl
atsan sorun olmaz bence
Soran+1 yılÖyle de biraz daha zaman geçseydi keşke neyse önemli değil 🙂
+1 yılHiç gormedimi seni
17 Yorumla
Soran+1 yılGörmedi
- +1 yıl
1 haftada birbirinizi anladiysaniz görüşün artık hala güveniyorsan uzat 1 aya kadar
Soran+1 yılAmann hiç uğraşamam
- +1 yıl
Normal arkadaşlık mi flortmu bu
Soran+1 yılArkadaşlık
- +1 yıl
O zaman resime gerek yokki zamanla güvenirsen zaten sen atarsın sacmalamis
Soran+1 yılEvett haklısın
+1 yılAllah yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah
Normal bir fotoğraf atsaydin keske
16 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum atasım gelmedi
Soran+1 yılEvett zaten çok fazla yazışmadık kendisiyle
Özgüvensiz biri ile kimse olmak istemez
15 Yorumla
Soran+1 yılBu devirde özgüvensiz oluyum daha iyi
Soran+1 yılZaten normal fotoğraf
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılHer isteneni yaparsan yandın zaten boş ver
117 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
İnstegramında hiç fotoğrafın yok mu buarada
Soran+1 yılYok 😂
- +1 yıl
Arkadaşlarında yok tabiki bu fake hesap yani
Soran+1 yılYoo fake değil arkadaşlarım var
- +1 yıl
Onlarla resmin yok muydu , o resimlerde sen yok musun
Soran+1 yılVar ama instaya atmadım
- +1 yıl
Tilkisin yani
Soran+1 yılHe
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılİşsizim 😀 üniversiteye hazırlanıyorum
- +1 yıl
En güzel zamanlar, yılbaşında ne yapacaksın
Soran+1 yılNormal bi gün geçirecem
- +1 yıl
Ne yapmak isterdn peki , hayaller büyük mü
Soran+1 yılHayır bi hayalim yok şükür ailem var ve onlarla mutluyum
- +1 yıl
Şanslısın ve farkındasın bu çok güzel
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. kimseye özel foto atmayın
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılAtsaydin garibana
116 Yorumla
Soran+1 yılBaşkası atsın banane 😀
- +1 yıl
Ya sevdiğin özel kisiyle herkes bir olur mu 😂
Soran+1 yılOlmaz
- +1 yıl
Eeee?
Soran+1 yılBu kadar
- +1 yıl
Senin atman gerrekiyodu o zaman 😂
Soran+1 yılAtmadım bende 😎
- +1 yıl
O zaman sevmiyodun yani vay bee
Soran+1 yıl1 haftada ne sevecem ya zaten mesafeli yazıştık
- +1 yıl
Hmm iyi atma bee
Soran+1 yılTamam 🙂
- +1 yıl
Beni sevdin mi 😂
Soran+1 yılSormaa bayıldım sana 😀
- +1 yıl
Yhaaa utandırıyosun benii 🙈 en çok neyime bayıldın
Soran+1 yılBu kadar ben kaçar iyi günler size
- +1 yıl
Byeee 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılböyle biriyle konuşman hata
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bu kafayla anca böyleleri düşer zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılHe canım aynen
+1 yılGüven eden atma
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılİyi yapmissin hemen herkese güvenme
13 Yorumla
- +1 yıl
Nasıl birini istersin hayatinda olcak kişinin
Soran+1 yılŞimdilik kimseyi istemiyorum
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Fotoğraf atmadım diye konuşmayı kesti, fotoğraf atmalı mıydım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler