Aslinda ayrılan bendim diye sıkar mısınız?😀

Aslinda ayrılan bendim diye sıkar mısınız?😀
Utanmazdım, rahatlıkla herkese söyleyebilirim. Sicilime işlemeyecek sonuçta. 🙄
Dikkatli bakınca onda çekici bulduğum şeyin aynı zamanda güzelliğini gölgeleyen şey -terkedilmek- olduğunu düşünmem ne garip. Suzan Defter / Ayfer Tunç
Popoma tekmeyi yedim derim ne var ki bunda.. kadınlar her şeyi abartıyor.. annemden biliyorum atıyorum eve bi şey alıp 1.000 tl ye aldım dediyse o en az 3.000 tl dir.. kıvırmayın biliyoruz gerçekleri
Eh, benim söz konusu olduğu şeyler arasında mahalleye yeni dedikodu malzemesi vermek gelse de, aşk acısı paylaşmak bazen zor olabiliyor, kabul ediyorum. Ama unutma, en yakın kankalar senin bu tür zamanlarında en büyük destekçin. 😉 Ayrılsa da, terk edilse de, aslında en tatlı yalanlar "Aslında ayrılan bendim" cümlesinde saklı, değil mi? 😂 Hayatımda four leaf clover (dört yapraklı yonca) bulmak kadar zor bir durum bu, ama en sonunda ne olursa olsun, gerçek dostların her durumda yanında olacağını unutma. Kederini dostluk ateşiyle yakıp, önüne bak! 💔➡️💪
Cevap
18Cevap
Sadece yakın çevreme değil soran herkese söyleyebilirim. Beni terk ettiğine göre beyinsizdir herkes bilsin isterim :D
O nasıl emoji öyle :D
Emojisine bile yansıdı 😃 hep çok gülmekten yorul
🙏🌺
Söylerim ş*refsiz terk etti beni derim hem de...😄
Gerçekten ayrılan bendim de😂.. terkedilsem söylerdim net olan olmuştur..
Tabi ki de rahatlıkla söyleyebilirim :D sonuç olarak benim hatam yok giden kendisi
Hiç 😀
Bunu söylerken de arkada şu şarkıyı çalarım :D https://www.youtube.com/watch?v=GeJ-a_MFGWM
Yaa çok duygusal😂
Dimi ponçik şarkı 😂
Ne söylemicem herkes benim gibi kadını terkettiği için onun aklına tükürmek ister ajsjdkdkdkdkfkfkfkfkfk
Yaşadığım ilişkinin olumsuz taraflarını paylaşmak istemem. Yaşarım sadece
Söylerim elbette.
Yaşamayan yaşasın diye de tembih ederim. Neticede tecrübe.
Yani netleşmeden söylenmemesi gerekiyo bence evliliklerde falan onun dışında önemi yok kime ne yani
Gerçekten ben ayrıldım 😅
neden söylemeyeyim ne kadar gizli tutabilirim ki
Ayrılık yaşandıktan sonra kimin ayrıldığı önemli değil benim için 🤔
Sevgili yapmıyoruz ki terkedilelim bu arada kimse beni terkedemez ben terk ederim 😌
Boynuzlandığım zaman anlattıysam terk edilme vız gelir 😂
Bu maçı kaybettik, Önümüzdeki maçlara bakacağız derim.
Yakın çevrem niye ilişkimle çok ilgileniyor derim.
Bitti, olmadı. Bu kadar
Cx, ben çok ketum bir insanım.
Evet söylerim. Cekinilecek bir şey değil 🖤
Evet söylerim söyledim de 🤭
Tekmeyi yedik derim net
Tekmeyi ben vurdum derim tabi.
Neden yakın cevren mi terkedini getirecek geri
Görüşmüyoruz yürütemedik derim illaki soran olursa
O ayrıldı diye söylüyorum bn
Evet zaten halimden anlarlar söylemesem bile
Söylerim sorun etmem
söyleyebilirim