Üniversiteye giderken kpss’ye hazırlanıp memur oldum. Erkek arkadaşım beni küçümsedi. Biraz gururum kırıldı bu ayıp bir şey mi?

Erkek arkadaşım hâkim. Ben de hukuk fakültesi öğrencisiyim. 2022’de ortaöğretim kpss’ye girdim birkaç ay önce de ilan açıldı infaz koruma memuru oldum yani gardiyan. Şu an hem okuluma devam ediyorum hem de çalışıyorum. Babam asgari ücret kazanıyor annem çalışmıyor okuyan kardeşim var ve hukuku bitirene kadar aileme yük olmak istemedim. Erkek arkadaşıma atandığımı söyleyince “hukukçu olacak birinin gardiyanlıkta ne işi var ya çok saçma. Her öğrenci ünideyken masrafını aileden karşılar zaten bence yersiz” falan dedi. O kadar bencil ki ailemi kendi ailesi gibi iyi durumda sanıyor herhalde. Neyse benden ayrıldı bir hafta sonra. Bahane olarak saçma sapan şeyler sundu ama asıl sebep mesleğimi küçük görmesiydi. Kendimi gerçekten çok kötü hissettim ne bileyim aşağılanmış gibi sizce. Siz olsanız ne yapardınız haklı mı bu yaptığında sizce?

Üniversiteye giderken kpss’ye hazırlanıp memur oldum. Erkek arkadaşım beni küçümsedi. Biraz gururum kırıldı bu ayıp bir şey mi?