Geçen Instagram'da bir yazida gerçek bilgiler gibi bı sayfada şey yazıyordu işte burnun kasiniyorsa birisi senin fotoğrafını öpüyordur falan diye dünde ne alakaysa rüyamda gördüm eski sevgilim i normalde hiç aklımdan geçmez etmez rüyamda gördüm uyandım aradan saatler geçti tekrar uyudum yine gördüm çok saçma sapan bişey di ya ne alaka şimdi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tesadüf dddiğimiz olay burada devreye giriyor aynısı bendense olmuştu
Çoğunluk tesadüf oluyor ya ama hiç karşı karşıya gelemiyoruz bı türlü
Onun cevabını bilsem sevdiğime kavuşsam
O bana yeter
İşte engeller konuluyor önümüze
Maalesef senin olayın 2 önce bende oldu 😅
Ona benzer yani
Herkes sevdiğine kavuşur inşallah rabbim sevenleri ayırmasın
İnşallah kızın benim sevdiğimden haberi yok
Hmmm
Hayırlısı
Oneymiş öyle yahu
Bende bilsem
Eski ile cokmu fotograf cekinirdiniz ki
Tersine hiç fotomuz yok
İlginç, temaslımıydı peki sen ya da o birbirinize
Evet ama akraba olduğumuz için yani kuzenim olduğu için ailemden çekiniyordu biri görür bişey der falan diye korkuyordu birde içerden yeni çıkmıştı o ara sevgili olmuştuk çoğu şeyi unutmuş gibiydi kolaymış yıllarca içerde kalmış biri
Akrabalık fark etmezki yani teması seviyorsun dokunuyosun öpüyosun falan, yani şu okuduğun resmi öpüyo aklına takılmıştır sonuc ta anıdır o temaslarda zihninde yer edinmiş olabilir, evlilik falan var mı onda sen de
Var işte ikimizde evliyiz tek engel bu
Hala arzu var diyosun
Bilmiyorum
Denk gelirsek binde bir oda gözlerini ayirmiyor Muş benden cevremdekiler diyor bana ben bakmıyorum tabi yanımda eşim olduğu için kendiside evli gercide
Çevrendekiler farkında o durumda zor be, yani aynı yerde yaşamak eşini bırakırmısın ki yani hissin gelse zor iş
Eşim zaten beni sevmiyor aldatıyor ama çocuğum için sabrediyorum ailem arkamda durmadigi için ama yinede böyle bişey için eşimi terketmedim ama o beni hiçe saydı soğuttu kendinden
İlişkide yaşamiyosun dur şimdi
Onu boş ver şimdi böyle bişey neden oldu o aklımdan bile gecmiyorken
Boş verelim tabi de, yani zaten şu an ki durum seni düşünd7rüyodu seni tüm kusurlu hareketler var sana karşı doğal olarak sen de okuduğun bir metinden anılara gittin bu normal zihin her seyi yapar
Okuduğum metinde aklıma kimse gelmedi okudum geçtim ama rüyamda onu gördüm ayrılalı 8 sene olmuş sonucta
İşte pek gecmis gibi durmamis bilinç altı bu sen yok desen de maalsef oluyor
Sence o seviyor mu hala
Seviyo sevmiyo diyemem ama dolu dolu yaşanan hiç bir şeyin unutulması olmaz ben böyle bilirim
Peki sen meslek edinme gibi bir duruma yönelsen senin icin daha iyi olmazmı
Çocuk büyüsün biraz daha oda aklımda
Ne kadarlik evliydiniz
Geciktirme bu meslek durumunu senin icin iyi bir yol olur
5 yil
Bir cenazede eşimle denk gelmişler eşim tabiki tanımıyor onu eşim ben... esiyim demiş oda bön bön bakmış suratına niye acaba eşim diyor ki hiç konuşmadı baktı öyle diyor
Adam dumura uğramıd anılar var bakmasında ne yapsın sen kendini koy o duruma ben olsam ben bile bakarim evlendin öylemi diye
Bı kerede yine başka bir kuzenimin düğününde denk geldik o evli ama eşiyle sorunu varmış tek gelmişti düğüne bende eşim geç çıktığı için işten biraz geç gitmiştim onun orada olacağını tahmin etmemiştim pek ortalıkta olmaz çünkü neyse ben kapıdan girer girmez bı tuhaf oldu bı çocuğa baktı bı bana sonra biz oturduk masaya oda bı kaç masa arkamdaymis ordaki bı kaç kişi söylüyordu sürekli sana bakıyordu böyle yüzü tuhaftı acı içinde bakıyordu falan diye o gün bugündür bidaha görmedim kendisini sonra geçen eşimle aynı cenazede denk gelmişler ama ben hastaydim gidememistim öyle yani
Haklısın tabiki bende bakarım ama o kadarda çok bişey yaşamadık 2 ay sevgili olmuştuk sadece sanki yıllardır geçmişimiz varmış gibi oluyor
Zaman önemli olmaz ki, yaşadığin duygu yeter artar ve hakiksten sevmişsiniz
Evet
Kendisin de halâ ilgi var , sen de de sanki demicem ama sen de de var.
Yani evet
Zorlanirsin böyle ama
Nasıl yani
Düsünce, ilgi olarak
Kimden
Allasen biz gündüzden beri ne konusuyoz, akrabandan bahsediyoz ya
Ya valla kafa çok yorgun bide çocuk var hiç kafa kalmiuor kusura bakma
Kusurluk bir sey yok, evladın kızmı erkek mi
Erkek işte hiç durmuyor hiç sürekli anne anne tepemde
Nedir senin bu erkeklerden çektiğin 😅☺️☺️
Valla ya neyse ne diyorduk
İlişkiler mevzu buydu
Adini da bilmiyorum
Evet hatırladım
Yazmıyosun
Ne yazım çocuk durmuyor onla uğraşıyom
Ne yazmak istersen
Sürekli burnum kaşınıyor
Okuduğuna atıf yapmıcan dimi ☺️
Alerjin olabilirmi, evcil hayvan var mı.
İkiside yok
Bir şey muhakkak etki ediyo, toz giyisi , polen vs
Olabilir neyse konuya mi dönsek acaba
Dön tabi yaz
Kuzenimden bahsediyorduk seviyor sevmiyor diye
Hadi gel dese ne yapacaksın
Bilmiyorum ama giderim heralde çok bunaldım artık herşeyden
Niçin beklemediniz birbirinizi aile faktörü olsa bile
Ya şöyle oldu aslında baştan anlatayım kendisi yıllardır cezaevindeydi aramızda 5 6 yaş var tabi amcam yok o ben küçükken ölmuş kuzenimde babam en büyükleri olduğu için ziyaret e ilk bize geldi bende mutfaktaydim böyle böyle geldi oturuyor balkonda dediler tabi yıllardır görmem tanımam bilmem yüzünü unuttum yani merak ettim çıktım yanına o an bende bı elektriklenme oldu sonra aklımdan çıkmadı aradan biraz zaman geçtikten sonra numarasını internetten buldum aradım böyle böyle dedim etkilendim diye oda hiç ikiletmedi tamam dedi sonra biz görüşmeye başladık o zamanlar ben eğitim meslek kurslarına gidiyordum oraya gelirdi arabayla cikista gezerdik tozardik yemek yerdik sonra beni eve bırakırdı
Böyle iki ay sürdü sonra birden benden soğudu ayrıldı kendince engelledi bidahada ulaşamadım hiçbir yerden arıyordum telefonlarımi açmıyordu bı seneye yakın peşinde koştum araya aracı falan soktum ama dönmedi başkasını buldu sonra ben de yavaş yavaş unutmaya çalıştım kendi yoluma baktım
Doğal olarak ne heyecan dimi , niye devam etmedi ailelere söyleseydiniz.
Aradan bı kaç sene geçti sonra ilk o evlendi bı kaç ay sonrada ben evlendim öyle uaniy
Hımm peki o iki ay için de kendinden soğutacak istemeden bi tavrın sözün ne bilim ya da biri mi uyardı da kendini geri çekti senden
Ya çok çekiniyordu herkes abi kardeş diye biliyordu hatta bı kaç kuzenimde şüphelenmeye başlamışlar ona aranızda ne var falan demeye başlayınca bana dedi böyle böyle diyorlar diye bence ondan başka sebep varsa da bilmiyorum çünkü ayrılık konuşması yapmadik
Kötü olmuş, yani saf temiz sevgi sonuçta ne karışırlar anlamam ki, sana uzun uzadıya bakması tedirginlik hissi devam ediyor olabilir demiştin ya gözü hep ben de görenler söylüyor diye.
Adini söylemedin halâ
Ezgi
Güzel isim memnun oldum.
Teşekkür ederim
Ezgi bana müsade sahur yapıp uyumam lazım yarın iş var istediğin zaman yaz sohbet ederim. Ekle istersen
Yanlış anlama merak tan soruyorum soyadinnne
Herkese açık mesajda belirtemem
Özelden mesaj gönderilmiyor sana
Arkadaslik istegi atin
İkimizde evliyiz ama
Anladim
saçmalık be abla :D