Nişanlım anlaşılmak istiyorum diyor ve başka erkeklerle arkadaşlık yapmak istiyor. Ben bir erkek olarak ne yapmalıyım?

Arkadaşlar iyi günler, direk mevzuya giriyorum. Nişanlım benden uzak duruyor ve bunalımda. Kendisi bana diyor ki istersen kız arkadaşın olabilir bende erkek arkadaşım olabilir diyor. Tabiki bir erkek olarak bunu kabul etmiyorum. Sonra daha fazla sorunca bana dedi ki anlaşılmak istiyorum artık ve düşündüm bir erkekle bunu paylaşiğim. Sende beni anlamak için bir kıza sorabilirsin. Kafayı yemek üzereyim bana sence şunu mu demek istiyor. Beni bunaltıyor ve fazla kısıltıyorsun başkalarına ihtiyacım var gibisine mi. Arkadaşlar hanımlar beyler allah rızası için yardımcı olun bana. 6 aylık nişanlıyız uzak mesafe ilişkimiz var 5 yıldır beraberiz. Sordum kendisine konuştuğun var mı diye anca yok diyip sadece seni seviyorum dedi yanindayim dedi. Ama böyle birşeyi düşünmesi beni bitirdi. Düşünmek farklı bir şey yapmak ayrı bir şey dedi bana ve daha fazla sormamamı ve susmamı istedi. Cok ağladım karşısında. Umarım ayrılığa gitmez bu yol…

Nişanlım anlaşılmak istiyorum diyor ve başka erkeklerle arkadaşlık yapmak istiyor. Ben bir erkek olarak ne yapmalıyım?