Bana göre aldatmak bu boşanirim o insanla
Gidemez
Gider
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sadakatin seviyesi olmaz. Sadakatsizliğin mazereti olur. Kimsenin benden izin almasına gerek yok. Herkes gidebilir. Bir an önce de gitmelidir. Gitmesini çok isterim. Benim açımdan çok iyi olur. Birine onun hiç anlamayacağı şeyleri hatırlatıyor olmama gerek yok. Hayat kısa. Herkes seviyesine göre, herkes dengi dengine.
Neden ben erine herhangi bir karşı cins tercih ettin ki? Açık ve net olarak bu doyumsuzluk ve sadakatsizliktir. Böyle bir insan kişisel gelişiminde geride kalmıştır. İnsan birine bağlılık göstermekten zavallı kalıyorsa evlenmemeli bu kadar basit. Bekarken ne halt yiyorsa yesin orası birilerini alakadar etmez
O kişi ile yan yana olduğunu bilmeni istemiyor. Yalnız olayın gelişimi nasıl oldu ona bakmak lazım. Örnek iş çıkışı ve bir anda gelişen bir olay mı? Yoksa daha önceden planlanmış bir olay mı. Bu iki arasındaki fark çok önemli.
Cevap
32Cevap
Oyun salonu dediğin nedir?
İnternet cafe falan gibi bir yer mi?
Yoksa kahve gibi, okey falan oynanan bir yer mi?
Bu tip yerlerse eğer bunda ne gibi bir sorun var anlamadım, gidip karşı cinsle okey, tavla falan oynamak ya da bilgisayar oyunu oynamanın aldatmakla ne alakası var?
Oyun salonundan kasttettiğin başka bir şeyse onu da söyle ona göre cevap vereyim.
Gecen gordum x platformunda, kadin okey salonunu basiyordu ve adama osmanli tokadi cakmisti. yanindaki bayanlarada esc.. ors.. diyerekten kibarca uyariyordu😂
Hayır tabiki gidemez.. Yumruğumu masaya vurunca olay bitmiştir.. 😅 Hiçbir yere gidemez..
Burdaki evlilrrin çoğu eşlerinden habersiz burada karşı cinsle kikirdiyo ona bakarsan 😂
aklımdan geçen şeydi msmsmsmaöa
harbi ya... Allahım neslimden uzak etsin bu tarz insanları.
Gidemez ama kimse de bunun için izin almaz zaten habersiz gider gideceği yere bizim gibi saflarında ruhu duymaz
Ben kocamın telefonu izleyici yerleştiricem arabasında gizli kamera evde
Mutlu mu olucaksin onu yapınca
Evet. Aldatırsa direk öğrenirim
benden hiçbir şey için izin almasına gerek yok gidebilir sonuçta alt tarafı bir oyun oynayacak pavyona mı gidiyor sanki djfjdd
bi kaleye gol atar bir de kıza artık :D
Özel olarak bir kadınla gidiyorsa ve saklıyorsa gariptir ama kızlı erkekli bi ortamsa eğer ben güvenirim yani beni aldatmayacak güvendiğim insanlarla birlikte oluyorum genel de o yüzden beni aldatır şüphem olmuyor
Izin almak nedir haber vermek diyelim biz ona izin almam ben kimseden
Karın gidemesin derse gidermisin
Gidemezsin demez niye desin herkesin kendi özgürlük alanı var
Pardon da sen evli bir adamsın senin. Ne işin var elin kadınyla oyun salonundan karınla git
1. Ben evli değilim 2. Evli olsam da geçmişten gelen kız arkadaşlarım tabi ki olacak ve normal arkadaşlar aktivite yapabilir bunda ne sakınca var
Peki karın elin adamıyla sahile yüzmeye gitse kabul edicekmisin
Ediceksen Okey sen de oyun salona gide bilirsin
Ben karımla sahile yüzmeye gittiğim zaman sahili komple kapatıyor muyum başkası gelmiyor mu bu ornek biraz saçma oldu kabul et
Sen gitmiyeceksin işte adamla karın baş başa yüzmeye gidicek diyorum adam karnın arkadaşı
Anlamıyorsun
Bana haber verecek beraber gidecez deniz olayı başka bu planli bir olay bir akşam arkadaşlar çıkıp eğlenmek başka
Eğlenip bir otel odasına geçmezmisiniz
Bana göre öyle neden karnı alıp ta kız arkadaşlarinla beraber eğlenmeye gitmiyorsunuz
Karım da gelsin onda sıkıntı yok her zaman planlar uymuyor olabilir bazen kadınlarda kendi arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmek isteyebilir ne demek bir akşam eğlendik hemen otel odasına gitmek bunlar nerden çıkıyor sen kocanın kapısında otel odasına gitmek için kuyruk mu var sanıyosun 😂😂😂
Satılık kadın çok cicim görmesem konuşmam
Bak sana söyle anlatayım eğer bir erkek aldatmak istiyorsa aldatır buna sen engel olamazsın bunun satılık kadinalrla alakası yok sen kocana bakacaksın ona güveneceksin bir şeyleri yasaklayarak veya yasakladığını sanarak bu hayatı geçiremezsin güvenmiyorsan problem başka dediğim gibi aldatmak isteyen erkek her türlü aldatır engel olmanın yolu yasaklamak değil ayrıca yasaklamak nedir hangi cağdayız
gidemez benden başka kadınla konusamayacagi icin 🤭
Kocam gider benden izin alacak değil sonuçta erkek adam. Ama benim izin almadan gitmem örfe adete uygun gelmez
Ne kadar çahil bir kızsın. Okumamış çahil hangi kafadansin ne örfu ne âdeti
Ne alakası var üni mezunuyum. Bizde böyle.
Kocan seni aldatsin okey senin içinse bana ne.
Aldatmak ayrı bişey
Sen bir adamla yüzmeye gitsen kocan sana ne diyecekk
Erkek karısından izin alacak değil bir yere giderken onu demek istedim ben
Kadın kısmınin gitmesi doğru mu sende bir erkekle yüzmeye
Erkeğin bir kadınla yüzmeye gitmesi doğrumu cicimmm
Değil ama kadının gitmesi gibi de değil yani
Tamam da canım düşün adam evli ve o kadın senin kocanla yüzmeye gidiyor kafan almıyor sanırsam
Aynı şey değil. Bizde namus çok önemli. Bilhakis kadının namusu. Mesela bir kadini bunu yapması namussuzluk. Ama erkek için tercih hakkı çok. O işleri yapan kadınlara gittikleri için normal sayılıyor. Erkegin elinin kiri pipisinin kiri sayiliyo. Namuslu kadınla yapsa zaten kabul edilmez yine toplumda. Ama o kadınlarla yapınca normal sayiliyo snlatabildimmi
Toplum beni ilgilendirmiyor cahil toplum yüzünden geliyor bizim yüzümüzden her şey
Sizin toplumda öyle. Bizde böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Kendinden saygısızlık ediyorsun farkında değilsin. Bunun bahanesi de toplum. Ama size göre. Bizde böyle bir şey yok ve Bizde toplumuz. Bence senin çevren cahil. Türkiye' nin %90' i üniversite okumuş cahil. O yüzden kimse diploma ile ovunmesin. Önemli olan kendini geliştirmek.
aslanım benim nasıl da biliyor ne yapması gerektiğini
Karabük'te kızların yemediği halt kalmamış artık kızlar azmış kudurmuş kimseden izin mizin almıyorlar bu devirde evlenilmez kimseyle izin kavgası yapılmaz.
Gidemez ama öyle çok bizden çevredense sorun değil.
İzin alsada gidemez. İstemesi bile kötü ya. Ben de gitmem başka karşı cinsle.
Steam den karşı cinsi bile eklemeyez. Ensesine vuurum
Hayır. Karşı cinsle yanında ben olmadan bir yere gidemez
İzin alma olayı çok saçma ve gereksiz. Haber verilmeli.
göndermeyin bacılarım hiçbir erkeğin yakın kadın arkadaşı olmaz hazırda beklettiği biri olur. Aman haa
Eşim benden izin almadan annesine bile gidemez, karşı cinsle oyuna gitmek şöyle dursun. Daha neler artık ya.
Gitsin.. Gebertirim onu.
Ben gidiyorum her ortama da giriyorum kızlı erkekli.
gidemez kardeşim ben mağaramda mutluyum
Gidemez
Oyun salonu ne demek bir anlasam önce.
Oyun salonunda ne var ki?
Okeyy
Öyle saçma şeymi olur aldatmaktır bu
Abi nereye gidiyor yav hayirdir
Evet gidemez diyenlerin hepsi gitmiştir kesin 😀
Hayır izinde vermem zaten
Hayır bu mümkün olamaz.
İzin alsa da gidemez yanında ben yoksam
Evet diyenlerin beynini arıyorum