Bir adam var şu an hayatımda. Kendisi evlenip boşanmış- çocuğuda var. Eğer nasip olursa 2. evliliği yapacağız.
Onu çok seviyorum ama bir yandanda acabalar peşimi bırakmıyor. İlk evliliğinin gölgesinde kalır mıyız diye endişeleniyorum. O bütün heyecanını, ilklerini, mutluluklarını ilk eşiyle yaşadığı için ya benimle yaşayacaklarına kendini tam veremezse diye aklıma geliyor.
Lütfen bana aklı selim fikirlerinizi belirtin...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bekar biri dururken niye boşanmış. birini tercih. ediyorsun ilk eşine sevgisi ve muhabbeti daha fazladır diye düşünüyorum
Kalbim bu insana ısındı. Bekar çok kişiyle görüştüm ama kalbim bir türlü onlarla bir yola girmedi.
İlkler her zaman daha özeldir 😔
anladım hayırlısı olsun birbirinize denk olup anlaşabilmeniz önemli güvenilir düzgün biriyse problem yok hayırlısı olsun inşaAllah mutlu mesut olursun her şey gönlünce olsun.
Hem fikirlerin hemde temennilerin çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun.
Asla ama asla dunu degil anı yasa aklinandunu degil bugün nenyaparim onu getir.. dunde kalirsan mutlu olamazsin ve mutlu edemezsin
Teşekkürler. Doğru söylüyorsun. Kendimi dünle kıyaslamam ikimize iyi gelmez
Aklımın dünde kaldığını onun hissetmesini istemem
Zaten hep o yuzden kaybettik.. suaninntadini cikar mutlu olmana bak
Bana çok değer veriyor. Bir yanım bulutların üzerinde...
Diğer yanım ise ya gün gelir de diğer eşini özlerse falan diye aklıma geliyor kötü oluyorum
Hep iyiyi dusunun asla kotuyu dusunme
Gelgitler yaşıyorum.
Bu gelgitler evlilik daha başlamadan yoruyor beni.
İyiyi düşünmem lazımda ilkler her zaman daha özeldir 😔 onun yaşanmışlıklarını düşününce bile kıskançlık basıyor
Bence Daha fazla değer verir eşine bir daha evlenmek zor gelir kesin 😂
Ayyyy umarım dediğin gibi yapar ve ben onun en değerlisi olurum ☺️
Olabilir bu dusuncen
Ama sana nasil davraniyor o heyecani sana deger vermesi falan var mi yoksa hic uzatma
Bana karşı çok heyecanlı. Gözleri hep ışıl ışıl bakıyor. Maddi olarak herşeyi yapıyor, manevi olarak ne zaman kendisinden vakit ilgi istesem ayırıyor
Yahu seviyosa ilgide verir ve heyecanli olur
Ilgi vermeyen adam nasi heyecanli sen yanlis bakiyor olabilirmisin
Ben onu yanlış mı anlıyorum
Bence asiksin gozun kor
Peki o
O ilklerini yasadi hevesi gecti
Sen bakire misin
Evet ben bakireyim
Sende evlenmemis bulsan iyi olur
Oluru yok diyorsun
Bence denk olmali
O niye kendine denk birini aramıyor 😓
Herkes kendine baksin kendi hedefini belirlesin
Haklısın
Dengi dengine olmak onemli diye dusunuyorum ben. Hem daha once evlenmis hem de çocuğu var. Sen ise hic evlenmemissin. Bence mantikli degil hic
Mantığımla kalbim arasındayım nicedir 😔 çıkamıyorum bu durumdan. Kestirip atıyorum sonra yine devam..
Neden olmasın merak etme güzel olur
Eski eşiyle neden boşanmış arastir
Onun ağzından duyduğum sebepten ziyade gerçekten niye ayrılık olmuş bende araştırıyorum
Önemli çünkü
İyi davranır
O kadar uzun yazıya bu mu cevap :/
Peki sana da yardımım dokunsun Adamı tanımıyorum yaşını bilmiyorum ne iş yapar nasıl ayrıldı neden ayrldı senlnke ne zamandır konuşuyor hele bunları söyle
Bilmem