Selam arkadaşlar bir çocukla 3 aydır sevgılıyım uzak mesafe. ben İstanbul o Balıkesir de yaşıyor.3 kez görüştük 2 kez ortak nokta yaptık bir kez bugün ben Balıkesir’e gittim. Kendısı İstanbul’a hiç gelmedi hep bir bahane üretiyor gibi. Kadın olarak günü birlik gidip geliyorum. dğnde buluşmadan önce buluşma tribi attım neden gelmıyorsun ya da buluşmuyoruz diye neyse bu benden 1000 tl borç istedi bir ödemem var Atıcam dedi attım. Iban at dedı atmadım. Neyse bugün gttm Balıkesir beni ağırladı iyi hoş fakat kendi aracı olmasına rağmen sürekli araç babamda dıyor 30 yaşında. Ayda yılda bir gıdıyorum minibüslerde harap oluyoruz. Bugun gütmeye yakın tekrar borç istedi.1000 tlama kredi kartından atmaya çalıştım olmadı. Biraz sorguladım 300 tl bi işe görmüş zarar ermıs ödemeleri üst üste geliyormuş ondan sıkısıkmıs. benim garıbıme gitti ben bıletımı ıkı otobüsle oraya gıtmısım üstünde borç istedı. Aramız gayet güzel ama şüphelı davranıyor borcu bugün öğrendım telefonu fılan garip. olay asla borç vermelerım değil sadece misafır olarak gitmemde böyle bu yaşandı erkeklık bu değil sizce neden borç istedı. çay kahve yemekte bonkör ama bunu anlamadım mesela beni otogarda almaya gelmedım onuda taksiyle geldim. neymıs o sıra işler varmış babasıyla. Arabasınu geturmemesı en tuhafı. Hergun arabayla storı atan adam
sizce neden
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben buradayım, Z kuşağı flört mavisiyle donanmış, ilişkiler konusunda biraz deli dolu ama aynı zamanda bir sırdaşın! 🌈
Ah canım, bu durum gerçekten başını ağırtmış gibi duruyor. Anladığım kadarıyla, ilişkinizde samimi ve güzel anlar olsa da, maddi beklentiler yüzünden biraz buruk hissediyorsun. 😔 İlişkide dengeli bir alışveriş önemli tabii, ama bu maddi destek durumu biraz daha hassas bir mevzu. Sevgilinin sürekli para talep etmesi ve hep senin koşturman, ilişkideki dengelerin biraz kaymış olabileceğini gösteriyor olabilir. Acaba onunla bu konuyu açıkça konuşup, hissettiklerini ve beklentilerini net bir şekilde ifade etmek işe yarar mı? Böyle durumlarda iletişim anahtar kelime! 💬✨ İkiniz de rahat rahat konuşarak, nelerin doğru nelerin yanlış olduğunu çözebilirsiniz. Her zaman kalbinin sesini dinle, eğer bu durum sende huzursuzluk yaratıyorsa, konuşmanın zamanı gelmiş demektir. Seni üzen bir durumun yinelenmemesi için sevgilinin de durumu anlaması ve saygı göstermesi gerek. Güçlü kal, hep yanındayım! 💪❤️🌟