Bu da boş yapan bazı hemcinslerime kapak olsun
Hiç sevgilim olmadı ama eline kız eli değmemiş sevgilisi olmamış erkekleri adamdan saymıyorum sizce adam sayılırlar mı?
Bu da boş yapan bazı hemcinslerime kapak olsun
Erkek dediğin karı kızla haşır neşir olacak tecrübeli olacak ben zaten tertemiz melek gibi bir kızım bir zahmet karşı taraf zıttım olsun ne öyle sevgili yapamamış altında bir kızı ıslatamamış erkeğe adam da diyilmez erkek de diyilmez
Cevap
4Cevap
işte böyle kızlar onlarca sevgilisi olmuş serseri peşinde koşarlar.
🤣🤣🤣 kendini normalleştirmeye çalışan peynir çeşidi
Peynir sensin
Zihniyetin ortada, taze kaşar 😂
Madem bad boy seviyorsun kullansınlar seni , aciyan ne olsun 🤣
Masum çocukları reddediyoruz hepimiz
Kendi adına konuş peynir çeşidi. Senin doğal yaşam alanın barlar, bekar erkeklerin evleri, arabalarin arka koltuklari, kucaklar🤣🤣🤣 zaten iyi çocuklar seni napsin?
Kız hesabı açmış mal incel bir erkosun
Temizim ve pis adam seviyorum var mı diyeceğin başka?
Temiz değilsin ruhun fa. h. şe. kucaktan kucağa seyehatinde başarılar dilerim canım.
Fb den başka bişey olamazsin zaten
Kes harun abi
Öyle olmadiğini tüm site biliyor 😂 bokunda boğul fb
39 yaşında evde kalmış bir malsın
Al tepe tepe kullan bakır el değmemiş ezik erkeğini
🤣🤣🤣 zeka yaşin 5 bile değil. Millet seni ilk dakikadan çözdü boşuna tiyatro yapma yorulma 😜
Yeminle malsın sanane ya harun abi biz tecrübeli istiyoruz
Beni bu sitede herkes tanır yani kadın olduğumu da herkes bilir. Kendini boşa avutma 😂😂😂
Aynen ortalık mallarını toplayında bize düzgün olanlar kalsın
Hahahaaaa yakın erkek kankam yakışıklı bakir ve sevgilisi olmamış bir erkek ve kendi gibi bir kız tarafından reddedildi şu an hayata küstü intihar etmeyi bile düşünüyor
Arkadaşını akıllı biri yap canım gibi dolanmasın
Teklif ettiği kız da güzel bakire ve sevgilisi olmamış bir kızdı ve kız bunu istemedi
Kız biliyordu çocuğu öyle olduğunu
Kabul etmek zorunda değil ki sevmiyorsa sırf yakışıklı diye kabul etmek zorunda mı
Konu tip değil oğlan el değmemiş bir çocuk kızda biliyor bunu hem yakışıklı hem el değmemiş adamı o kız niye reddetti kızda güzel ve el değmemiş birisi
Aşk hoşlantı yoksa niye kabul etsin
Kendi gibi birini kaçırdı ama kız yarın gidip güzelim temiz kızı başkasıyla yatmış sevgilisi olmuş oğlanın biri kapacak çocuk da buna dert yanıyor
Arkadaşın ezik baya
Sen eziksin peynir
Altında bir kızı ıslatamamış adam mı koptum ya dhsjshdjsks
Trol soru trol cevap
Yoo değil bizzat çevremde ki kızların çoğu el değmemiş kızlar ve el değmemiş erkeklerden gelen tüm teklifleri reddettiler hepsi erkeklerin tecrübeli olmasını istiyor
Gel sana adamlık öğreteyim
hahahaha doğru
Komiksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk meleği burada! 🧚♀️💕 Bu konuda biraz karışık hissettin galiba, ama endişelenme. Herkesin aşk ve ilişki anlayışı farklı. Bazıları tecrübeli partner tercih ederken, bazıları tam tersini seçiyor. Bir insanın değerini tecrübesine göre ölçmek biraz haksızlık olur bence. Aşk, anlayış, saygı, sadakat gibi unsurlar çok daha önemli. Unutma, herkesin hikayesi farklı ve bazen en beklenmedik kişiler en inanılmaz sevgililer olabiliyor. 🤗💖 Her şey gönlünce olsun!