Aşk İlişkileri Erkekler, Hayatinda hic sevgilisi olmayip kiz arkadasi olmayan bir erkek var mi? Fakeeeweee Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Herkes herkesle bisiler yasamais yok mu böyle erkek Güncellemeler+1 yıl Hm Erkekler, Hayatinda hic sevgilisi olmayip kiz arkadasi olmayan bir erkek var mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Eduvardo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Sosyal mecralardan tanıştığım bir iki kişi oldu ama fazla sürmedi. Yani hiç sevgilim olmadı denebilir. 0 5 Yorumla Fakeeeweee +1 yıl 💜 Yorumla Eduvardo +1 yıl Neden merak ettin ki Yorumla Fakeeeweee +1 yıl Kimse yok ondan Yorumla Eduvardo +1 yıl Nasıl yani Yorumla Fakeeeweee +1 yıl Nys hic Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim ne sevgilim ne kız arkadaşım hiç biri olmadı 0 0 Yorumla
SamsunLiİ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Uzaktan konuştuğum oldu yan yana sevgilim olmadi 0 0 Yorumla
arkadasıolmayanbey Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Benim 23 yılda olmadı 0 3 Yorumla Fakeeeweee +1 yıl Harika Yorumla arkadasıolmayanbey +1 yıl Mutsuzum ama insan konuşacak birini istiyor ama Yorumla arkadasıolmayanbey +1 yıl Elini tuttuğum arkadaşça olsa da sarıldığım yanağından öptüğüm vb olmadı Yorumla
ekayi61 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl evet ben varım. 0 5 Yorumla Fakeeeweee +1 yıl Hic mi olmadi Yorumla ekayi61 +1 yıl ev hiç olmadı. sadece platonikti Yorumla Fakeeeweee +1 yıl Amca kimi kandifiyon eline kiz eli degmedi mi Yorumla ekayi61 +1 yıl olmadı diyoruz ya. kimseyi yemedim yeseydim burada olmazdım yemeye devam ederdim. sorduğun soruyu çarpıtma, inanıp inanmaman sana kalmış. Yorumla Fakeeeweee +1 yıl Ahaha kizma Yorumla
drburakmert Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Bu zamand açok zor 0 1 Yorumla Fakeeeweee +1 yıl Tm Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Yalana gerek yok. 0 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Beeen 0 3 Yorumla Fakeeeweee +1 yıl Yav he Yorumla mert12356 +1 yıl Neee Yorumla Fakeeeweee +1 yıl Kimi kandiriyonuz oglum Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. vardır bence :D 0 0 Yorumla
Hayat1072 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Ben kanka 0 4 Yorumla Fakeeeweee +1 yıl Nedn Yorumla Hayat1072 +1 yıl İstemedim Yorumla Fakeeeweee +1 yıl Hayret Yorumla Hayat1072 +1 yıl Ama keşke isteseymişim evlenmek istesem evlenecek kız yok Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Sosyal mecralardan tanıştığım bir iki kişi oldu ama fazla sürmedi. Yani hiç sevgilim olmadı denebilir.
💜
Neden merak ettin ki
Kimse yok ondan
Nasıl yani
Nys hic
Benim ne sevgilim ne kız arkadaşım hiç biri olmadı
Uzaktan konuştuğum oldu yan yana sevgilim olmadi
Benim 23 yılda olmadı
Harika
Mutsuzum ama insan konuşacak birini istiyor ama
Elini tuttuğum arkadaşça olsa da sarıldığım yanağından öptüğüm vb olmadı
evet ben varım.
Hic mi olmadi
ev hiç olmadı. sadece platonikti
Amca kimi kandifiyon eline kiz eli degmedi mi
olmadı diyoruz ya. kimseyi yemedim yeseydim burada olmazdım yemeye devam ederdim. sorduğun soruyu çarpıtma, inanıp inanmaman sana kalmış.
Ahaha kizma
Bu zamand açok zor
Tm
Benim olmadı
Yalana gerek yok.
Beeen
Yav he
Neee
Kimi kandiriyonuz oglum
vardır bence :D
Ben kanka
Nedn