Böyle bir erkek hala var mıdır? Henüz hiç sevgilim olmadı ve evlenceğim erkeğin de böyle olmasını istiyorum
✋ Bende senin gibi birini arıyorum açıkçası üni 4 teyim ama yoktur ki tipim durumumda iyidir muhafazakar bir insanım evlenmeyeceğim biriyle neden çıkayım ki sonuçta dünyevi zevkler için gelecekteki eşime ihanet edemem
Gizli üye 😊
Açıkçası temiz birini bulmak adına ümitlerimin azaldığı şu günlerde tanışmak isterdim 😄
Olabilir
sosyal medya mecralarından kullandığın var mı peki?
Facebook adresi mi versem sonra silsem hemen mesela olur mu?
Olur
xdlsef@gmail. com yaz aramaya çıkmam lazım :)
Yorumu silemiyorum hay aksi 😕
Yazdım messengerdan
O zaman oğlanın sevgilisi hiç olmadıysa o zaman cinsel ilişkiyede girmediğini farz edelim onca yılın patlamasıni tek gecede yaşar
Benim sevgilim oldu ama hic yakinlasma yasamadim opusmedim dahi ve kendim gibi erkegi nasil bulurum bilmiyorum
Benimde hic olmadi sevgilim. Bence Allah sanada sen gibi dengin hayirli birini nasip eder oyle dusunuyorum :)
Cevap
44Cevap
anne karninda vardir ☺ o da dunya ya gelince annesine asik oluyor ☺☺ ayirsan annesinden hemen agliyor 😂😂
Sadece birkaç kişi ile flört etmişliğim var. Sevgili olacak aşamaya gelemedik hepsi de en fazla 2 3 hafta sürdü. Ciddi isen tanışmak isterim kendimden gayet eminim?
Ben de senin gibi biri olsun istiyorum daha doğrusu.
Olabilir
Sen gizli ben gizli nasıl bulacağız birbirimizi :D
Ben açamam bu soru altında
Bir dakika..
Ben sitede yeni sayılırım mobil uygulama kullanıyorum. Benim gizliliği açma imkanım var mı aceba?
Sanırım yok
Hmm peki sahte bir facebook hesabın filan var mı? buraya link atsan. Benim yok ama ailemden birinin hesabıyla iletişime geçerim hem benim gerçek olduğum belli olur. Başkası mesaj atmaya kalksa bile.
Maalesef yok
Tüh :( peki burdaki kullanıcı adının ilk harfi nedir?
G ilk harfi
Birazdan yemek ve tarifler konusuna soru açayım. En sevmediğiniz yemek diye? o soruyu takipte kal biraz zaman geçsin yorum yap ordan seni bulup takip edeyim olur mu?
Ayrıca burdaki isminin baş harfini söylediğin cevabı silebilirsen iyi olur
Olur bekliyorum
off :( galiba bugün fazla soru sormuşum en fazla 3 açık sorun olabilir hatası veriyor açmıyor soruyu :(
Kısmet değilmiş
Mavili olan soruyu beğensin oradan bulabilirsiniz kendinizi
mobil uygulamadayim sadece 3 nokta işareti var ve şikayet et seçeneği çıkıyor. Siteden soruyu beğenmeye bakayım bir. @Andromedus
Mobil de yok beğenme galiba sitede var soruyu soran kişiye bildirim gider oradan bulursunuz
tamam soruyu beğenip takip ettim. Teşekkür ederim Andromedus ;)
maalesef bildirim gelmedi
Rica ederim
mobilde misin? öyleyse bildirim gelmiyor
Mesela ben varım hiç sevgilim olmadı ama ben gayım heteroseksüel olanlardan da vardır eminim bende bir erkekle evlenmek istiyorum
Olmaz mı? Tabiki çok sayıda sen gibi düşünen erkek var.
Ondan sonra beraber sevmek bir ömür sürer sevişmek bir dakika der oldu bittiye getirirsiniz bir süre sonra sende tak sepeti koluna herkes kendi yoluna dersin
Ben varim kiz eli tutmamis biriyim. Nasibimi bekliyorum.
Çok zor şimdiki gençler artık uluslararası çalışıyor...
Yalan konusamam sevgilim oldu ama hiç biride beni icimdekileri derdimi duygularımı anlamadi
Hiç olmadım kimseyle basit ilişkiler sevmiyorum herkes gibi öyle vıcık vıcık olamam
Var benim arkadaşım 33 yaşında ve hiç sevgilisi olmadı 😊
ben varım. hiç kimseyi gözüm tutmadı bu yaşıma kadar
eşimin de senin gibi birisi olsun isterim
İşte o benim şapşik😄 Vede bundan sonra da olsun mu kararsızım
Benimde hiç sevgilim olmadı :D
ne yapcan nikahinami alacan
Olmazmı efendim bakınız ben :D
Kızlarda var da erkeklerde neden olmasın?
vardır hemde bir sürü :D
hiç sevgilim olmadı şuana kadar
Var tabi niye olmasın
Ben varım olmayıda düşünmüyom :ASDASÇ
evet buradayım neden sordun?
Merak ettim
Yaşın kaç üni okudun mu?
Benim olmadı ama aramıyorum da o bulsun :))
Yok da burdan mı bulcan evleneceğin adamı
Kadrolu bekar olarak tabikide varız 😀
O tipler genelde kazmadır. O yüzden olmaz zaten
yas ilerledike sansin azaliyor
Yok kardeş olsa dükkan senin :D
öyle erkekle evlenmem
benim olmadı ne olmuş yani
Vardir illaki ama samanlikta igne aramis olursun
ben olduğuma göre mutlaka başkaları da vardır
var evlatlık mı alacan :)
Sevgili olmadan hayatın tadımı olur😉
ben :)