Eski sevgilime mesaj attım 4 sene sonra? Bana cevap verdi? Sizce buluşmaya davet etmeli miyim?

O benim tek sevgilimdi. Açıkcası başkalarıyla oturdum, konuştum bu 4 sene içerisinde. Birilerine şans vermeye çok çalıştım. Ama bir türlü içimden sevmek gelmedi. Gönlüm ısınmadı. Karşımdaki insanları da kullanmak istemedim, görüşmeye devam edemedim.
Bizim onunla ilişkimiz kötü bitti. İkimiz de birbirimize büyük kötülük yaptık. Aldatma ya da ihanet değildi. Ancak büyük kalp kırdık. Ben onu ailesi karşısında küçük düşürdüm, istemeyerek.
Annesiyle konuşurken hep yanlış kelimeler kullandım, onu suçladım gibi oldu. Hatta suçladım. Oysa annesi bizi barıştırsın diye çok istemiştim. Ama annesi "ilişkinizi desteklemiyorum, bu manyaktan sen zarar göreceksin kızım" dedi. Barıştırmadı bizi. Sevgilim de annesine mesaj attığım için beni affetmedi. Onu ailesine karşı küçük düşürdüğümü söyledi. Ama amacım bu değildi, anlatamadım.

Yıllar sonra mesaj attım, 3.5 sene sonra. Aslında barışmak görüşmek gibi hiçbir umudum yoktu. Tek istediğim özür dilemekti, çünkü yıllar geçtiyse de ben kendimi affedemedim. Ona yazdım ve konuştuk, beni affettiğini söyledi. "Sen beni çok üzdün ama sen iyi bir insansın. Arada senden çok nefret edesim geldiyse de karakterini bildiğim için kızamadım." dedi. O gün konuşmamız bitti, 3-4 gün sonra o yazdı. Öyle havadan sudan konuştuk. Sizce buluşmayı teklif etsem mi?

Eski sevgilime mesaj attım 4 sene sonra? Bana cevap verdi? Sizce buluşmaya davet etmeli miyim?