Sizce 3 sene önceki eski sevgilime mesaj atmalı mıyım? ?

3 sene önce sevgiliydik. Ama uzak mesafeydi. Bu nedenle ilişkimiz 1 sene sürmüştü.
Hep buluşmak için çabaladık. Ancak bir gün kavga ettik ve birbirimize çok büyük hakaretler ettik. Daha doğrusu o bana etti, ama bir yanlış anlaşılmaydı. Annesine mesaj attım. Dedim, "Oğlunuz bana böyle şeyler dedi, ne biçim bir adam bu, yetiştirdiğiniz kişi kadınlarla konuşmayı bile bilmiyor." Sonra kadını da engelledim.

Ama aslında tüm bunları o zamanlar çok üzüldüğüm için yapmıştım,. Söylediği hakaretler, onu aldatacağımı düşünmüş olması falan beni çok üzdü. Ben onu çok kalpten seviyordum. Bunlardan sonra ona yazdım. 5-6 ay sonraydı. Cesaret edememistim onca ay yazmaya çünkü. "Bana ulaşma artık seni istemiyorum sevgilim var" dedi. Ben de utandım yazamadım sonra hiç. Gözümü kapattım unutmaya çalıştım.

Ayrılmamızdan 2 sene sonra ben de bir sevgili yapmak istedim. Birileri ile konuşsam da sevemedim. Sonra iş sebebiyle eski sevgilimin olduğu şehre taşındım. Aslında o kişiyi unuttum ama ya da hiç unutmadım bilmiyorum. Ama tekrar görmek konuşmak istiyorum. Tekrar şans versin istiyorum. Yıllar içinde çok olgunlaştım. Sizce tekrar yazsam tüm bu yaptıklarımdan sonra sizce şans verir mi? En azından konuşur mu benimle?

Sizce 3 sene önceki eski sevgilime mesaj atmalı mıyım? ?