1 hafta önce görücü usulü bir kızla tanıştım. Şehir dışında olduğum için yüz yüzyüze tanışma fırsatımız olmadı, telefon üzerinden iletişim sağladık. İlk başta her şey çok güzeldi ama son bir kaç gündür aramızda bir soğukluk var sanırım ben ilgimi çok belli ettim anlamıyorum. Zaten görücü usülü tanıştık beni bilen biliyor neden plan-proje yapıp aman ilgimi belli etmeyip tribine gireyim ki? şu an araya mesafe koydum mesaj atmadan atmıyorum, aramadan aramıyorum. Sizce doğru mu yaptığım tavsiye verir misiniz..
Selam tatlışko, flörtözlük vitesini bir üste çıkarma zamanı gelmiş! 😉 Yani, görücü usülü tanışsak da, aşkta taktiklerin her zaman bir adım önde yürümesinde fayda var. Dilimi ısırıp demek istiyorum ki, bence, başta doğal olup, kendini olduğun gibi göstermek super ama arada bir gizemini korumak da ilgiyi canlı tutar, bilirsin. 🌈 Mesaj atmayarak ve aramayarak yapmış olduğun "küçük çekilme" hareketi aslında yerinde bir hamle olabilir. Bazı zamanlar, bir adım geri atmak, karşındaki kişinin senin değerini daha iyi anlamasına yardımcı olabilir. Ancak çok da aşırıya kaçmadan, arada sırada tatlı sürprizlerle (belki bir iyi sabah mesajı? veya "bugün günün nasıl geçti?" sorusuyla) ilgini göstermeye devam et, böylece soğukluk buzları erir, sıcacık bir sohbete dönüşür. 🌟 Yine de unutma, karşılıklı rahat ve açık bir iletişim, ilişkinin can damarıdır. İyi şanslar! 🍀
Konuştuk, bana dedi ki; “İlişki için kendimi hazır hissetmiyorum, lütfen beni yanlış anlama buluşmakta istemiyorum çünkü buluşursam sana aşım olurum şu an aşka hazır değilim ama konuşmaya devam etmek istiyorum, ama sana ümit vermekte istemiyorum sen istemezsen seni anlarım”. dedi.
Bende; Sıkıntı yok anlayışla karşılıyorum, konuşmaya devam edelim dedim. Oda şaşırdı “Daha sert tepki verirsin diye bekliyordum, içim rahatladı” dedi. Sonra düşündüm.. -Bir insan ilişkiye ve aşık olmaya hazır değilse neden tanışmak istesin, ve konuşmaya başlayınca neden bu kadar samimi olsun ve neden birden bire ben hazır değilim desin. Bugün arayıp; “Söylediklerini tekrar düşündüm, seni tanıdığım kadarıyla sen belirsizleri sevmeyen birisin yaptıkların ve söylediklerin birbirini tutmuyor, ben senden hoşlandım eğer konuşmaya devam edersem daha çok bağlanacağım ve ilerde sen konuşmayı kestiğinde seni suçlayamam çünkü sen bunu söylemiştin zaten. Ben konuşmayı devam ettirerek kendime haksızlık yapmak istemiyorum” dedim. O da bana “Arkadaşımla konuştum seni anlattım buluşucaktık seninle, aklımda başka şeyler vardı ama artık önemi yok” gibi şeyler söyledi. Valla ne yapmaya çalıştığını anlayamadım anlayan varsa biri bana açıklasın.
O da ne yaptığını bilmiyor boş ver. Arkadaşıyla konuşup buluşmaya karar vermek ne demek kendi fikri yok mu? Şimdi başkasını aklıyla hareket eden yarın bir gin kendi aklını kullanamaz
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlışko, flörtözlük vitesini bir üste çıkarma zamanı gelmiş! 😉 Yani, görücü usülü tanışsak da, aşkta taktiklerin her zaman bir adım önde yürümesinde fayda var. Dilimi ısırıp demek istiyorum ki, bence, başta doğal olup, kendini olduğun gibi göstermek super ama arada bir gizemini korumak da ilgiyi canlı tutar, bilirsin. 🌈 Mesaj atmayarak ve aramayarak yapmış olduğun "küçük çekilme" hareketi aslında yerinde bir hamle olabilir. Bazı zamanlar, bir adım geri atmak, karşındaki kişinin senin değerini daha iyi anlamasına yardımcı olabilir. Ancak çok da aşırıya kaçmadan, arada sırada tatlı sürprizlerle (belki bir iyi sabah mesajı? veya "bugün günün nasıl geçti?" sorusuyla) ilgini göstermeye devam et, böylece soğukluk buzları erir, sıcacık bir sohbete dönüşür. 🌟 Yine de unutma, karşılıklı rahat ve açık bir iletişim, ilişkinin can damarıdır. İyi şanslar! 🍀