Aranizda psikolog varsa lutfen karar veremiyorum bosansam mi?

devami yorumdaaa

3 yillik evliyim. 2019 da esimle tanistim. Eşim yabancı uyruklu ve Türkçe bilmiyor. Tanışmadan 6 ay öncesinde uzun sureli bir iliskim vardi ama cok toksik bir iliski oldugu icin onunla yapamayacagimi dusunerekten beni aldattigini ogrenince biraktim. 6 ay sonra esimle tanistim cok iyi niyetli dinine duskun biriydi ve bana cok deger verdigini hissediyordum hatta dedim ki yani kimse bana bu kadar deger veremez. 6 ay sonra Nisan yaptik Nisan gunu esim cok alkolluydu arkadaslari da alkolluydu. esimin kendi ulkesinde sorunlari oldugu icin ailesi gelemedi. Neyse ben hic bir sey demedim ve devam etti Nisan gecesi bir parti yapmak istedik onun arkadaslari benim abim kardeslerim ve arkadaslarim olarak o gece benle kavga etti neden abin alkolun parasini odemedi diye. İnanin ki abime sormaya bile cekindim parasi var mi yok mu bilmiyordum ve biliyorsum ki sirf beni yalniz birakmamak icin geldi. Neyse orada benle kavga edip milletin icinde beni birakip gitti. Beni arkadaslari sakinlestirdi ve arkadaslari onu aliup geldiler.. Ayni evde yasamaya basladik sabah ceketinin uzerinde sigara izi gordu ve benim yaptigimi soyleyerek benle kavga etti.. Benim yapmadigimi soyledim ama dinlemedi ben ayrilmak istedim ama ilk gun diye aileme soz gelmesin eski erkek arkadasim gordun mu seni kimse cekmez demesin diye devam ettim ilk zamanlar cok kavga ettik.. Oyle boyle degil.. Dusunun ki neden cay kasigini bulasik makinesinde yikiyorum diye benle kavga ederdi.. Sonra kufurleri basladi.. Ailemi kucumsemeye basladi.. Cok kez ayriligin esiginden donduk.. Bu bana kufur edince ben buna tokat attim.. Babasiyla konustu eger bir daha sana vurursa sende ona vur dedi bunu bana kendi agziyla soyledi.. Neyse benim de en gozumun dondugu olay kufur.. Bir daha oldu bu olay ve o da bana vurdu.. Ama benim tam olark iki katim 1.95 boylarinda ve iri biri.. Neysebu defa ben sinirlendim ve olay buyudu surekli boyle saygisizca kavga etmeye basladik..

bosan
bosanma
kararsizim bence biraz daha dene
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
. bende eski iliskimden dolayi guven problemim var diye guvenemedim cok ama gun geldi evlendik ailesi gelemeyecegi icin ben dugun istemedim onun ywerine nikah yaptik. ve hic bir sekilde bir altin talebim olmadi. esim surekli babasindan para aliyordu ama ben kendim calisip kendi arabami almis biriydim.. neyse evlendikten sonra da cok fazla kavgalar ettik birbirimize vurduk hala daha ben yapmiyorum ama beni kiskirtip uzerime yuruyor. hatalar tk tarafli degildir tabi ama evlendikten sonra bana arab
Aranizda psikolog varsa lutfen karar veremiyorum bosansam mi?