Merhaba arkadaşlar eşim daha önce nişanlanıp ayrılmıs buna da uzun zaman oluyor kız da baskasıyla evli ve çocuğu var dün eşimin sosyal medyasına kızın baktıgını gördüm görüntüleyenlerde bende eşime bir şey demedim bu esnada kıza mesaj attım neden bakıyorsun evli barklı insansın bizde evliyiz hoş mu huzursuzluk yaratman dedim kız da zaten konusması absürt bakmadım kendi kendine olmuştur dedi ve benle hakaretvari konuştu benım uydurduğumu söyledi bende hamileyim doğurdum dogurcam bununla mı uğraşayım senı tanımam etmem dedım o da bana sen önce karnındakı çocugu düşünsen böyle şeylerle ugrasmazsın deyince iyice sinirlendim. Eşim bana geçmişte bu kızla iki çocuk aldırdıgını söylemişti bende eski mesajlarda bir yerde bunu doğrulayacak mesajlar görmüştüm bıkac sene önce hal böyle olunca bende kıza sen iki couguna sahip çıksaydın hadi biri hataydı ikinci de hata mıydı dedim zaten siz eşimle vicdansızca ve tasvıp etmediğim bir ilişki yasamıssınız dedim kız suankı esıyle nısanlanınca bile benim esımle otelde kalmıs neyse ama bu söylediğimi kızın eşi duydu bunlar biraz böyle tartısıtıyor gibiydi ben onla siz diye konuşuyordum her ne olursa olsun bir kadın karşımdaki ve kımseye hakaret edecek tip değilim ama bana hakaret ederek konuştuğu ıcın bende bunları söylemek zorunda kaldım sizce hatalı taraf kim burada konuyu daha sonra eşime söyledim bakabilir önüne çıkmıstır ama bundan ilerisi yok zaten diyince bende kızla konuştuğumu söylemedim sadece hesabına bakmıs dedim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kızla annesı kayınvalıdemi aramıs gelinin böyle böyle dedi demiş eşimin hesabına bakarken düşünseydin benim söylemem mi suç kayınvalidemin numarasını nerden buldularsa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer