23 yaşındayım hala kız arkadaşım olmadı sebepleri ne olabilir?

Başlıktada belirttiğim gibi 23 yaşındayım üniversitede üçüncü sınıfım ancak ne lisede ne üniversitede asla sevgilim olmadı. Şimdi kendimle alakalı biraz detay vereceğim ve yanıt vermenizi bekliyorum.

1.74 boy 67 kiloyum.
Maddi durumum iyi. 1+1 Üniversitenin dibinde bir evde tek başıma kalıyorum İstanbuldayım. Bana ve kardeşime ait bir arabamız var fakat araba memlekette. İstanbula hiç getirmedim.
Kirli sakal dalgalı saçlara sahibim. Beyaz tenliyim elim yüzüm düzgün. ( kız kankalarım söylüyor ve 3 senedir neden sevgilim olmadığını merak ediyorlar)
Giyimim kuşamımın da iyi olduğunu düşünüyorum ve başkalarından övgü alıyorum.
Daha önce hiçbir kıza yazmadım. Bana yazan oldu bana yürüyen oldu onları da ben anlamadığım için fırsatlar kaçtı.
Sigara bağımlısı değilim haftada 1-2 kez arkadaşlar uzatırsa içerim, aynı şekilde alkol de ayda bir falan bir etkinlikte vs içerim. Parti ve gece kulübü hayatım yok. Yarı profesyonel bir şekilde esporla uğraşıyorum. Burdan eksiyi yerim zaten belki de başlıca sebeplerden biri esporla ilgilenmem olabilir. Ama burdan para kazanıyorum ve bırakmayı düşünmüyorum. Kampüs hayatı harici pek sosyal değilim, ama haftanın 5 günü de okulda vakit geçiriyorum gündüzleri evde kalmayı sevmiyorum.

İlk s3ksüel (site 4lv olmamı istiyor pardon) deneyimimi Amerika’da (W&T) tanıştığım bir kızla yaşadım ancak kız güzel olmasına ve bana sürekli çok tatlı olduğumu yakışıklı olduğumu söylemesine rağmen kızdan hoşlanmadım, sevemedim. Ve bidaha da buluşmadım. Çünkü o an gerçekten sevdiğim biriyle olmak istediğimi farkettim, ve pişman oldum.

Sonuç olarak ne kadar sevmek istesem de herkeste bir kusur bulmaya çalışıyorum istemsizce. Ayrıca sevgilim olsa hayatımdaki sorumlulukların artacağını bilmek de nedense korkutuyor. Çevremde çok güzel bulduğum kızlar oluyor okul zaten özel olduğundan genel olarak zengin ve güzel kızlardan oluşuyor. Bilmiyorum arkadaşlar belki sizin bir yorumunuz olur ve bana cevap olur. Belki gerçekten bende kişilik bozukluğu cart curt bişeyler var ve kararsızlığımdan birçok şeye engel oluyor.
Sabahın 6 sında bu yazıyı girme sebebim de rüyamda yine asla bulamayacağım ve denk gelemeyeceğim bir sevgilimin olması ve uyanır uyanmaz yaşadığım hayal kırıklığı.

23 yaşındayım hala kız arkadaşım olmadı sebepleri ne olabilir?