Yani 26 yaşıma gireceğim bu haziranda henüz hiç kız arkadaşım olmadı. bulmaya çalışmama rağmen olmuyor. ne yapmalıyım. görünüşümde aşağıdaki gibi. anlam veremiyorum. arabam var. gezmesi severim. bir türlü bulamıyorum. artık bir kız bana kara büyümü yaptı diye düşünmeye başlaadım... :(
26 yaşındayım ve henüz hala bir kız arkadaş edinmiş değilim?
yo yo tabiki evlilik için değil, erken o hatta ama hani hep birlikte gezecek dolaşacak olsun artık. Yanındayken mutlu olacağım biri için tam zamanı diye düşünüyorum :) Evlilik sonra tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kız arkadaş bulmak bu kadar zormu ben inanamıyorum buna çok tuhaf yani. herkesin arkadaşı olmalı. Çoğu kişinin karşı cins arkadaşi yokmus görüyorum
Bende aynı durumdayım yaş 24 heralde daha olmaz. Yapacak bir şey yok insanın her istediği olacak diye bir şey yok 😄😄
Benimde 24 dü :D
Hahaha 🤣
Senin olmuyorsa biz ölmüşüz.
Tipsizlere yürü bakalım açılır nasibin.
Acele etme olur illa ki.
Acele etmedim etmedikçe yaşı 26 yaptım zaten. Artık acele etmek gerekmez mi :)
Acele etme 36 yaşını bekle diyor hanımefendi.
Ya evlenicen bir ton masraf Eşin aldatıcak.. Otur evinde yaaa.. :D
Hahaha 😃😃
yo yo tabiki evlilik için değil, erken o hatta ama hani hep birlikte gezecek dolaşacak olsun artık. Yanındayken mutlu olacağım biri için tam zamanı diye düşünüyorum :) Evlilik sonra tabi
Yakışıklısın ağa ama boy kaç o daha önemli
1.74
Anladım, kızların çoğu boy a çok bakıyor artık ortalama boyun var ama çoğu uzun istiyor
Haci hoca dincimisin