Sevdiğim kadini kiskanirim abi bütün erkekler kıskanır eşya mi lan bu ne diyorsunuz?

Çağdaşlık ayağına millet benim karımla konuşamaz cagdasliginiza başlarım lan artık ben mağara adamıyım karımla hickimse konuşamaz bitti hele lgbtliler hiç konusamaz benim karımla medeniyetinize... Şimdiki erkekler lolipop gibi yarisi yarısı dönme yarısı da zaten karısını serbest bırakmış... kene nasıl erkeksiniz lan siz insan herseyini paylaşır karısını paylasirmi lan o kadin sen onu kıskanmadin serbest bıraktın diye sevecekmi elin adamları kullanacak seni terk edecek bu kadın milleti bozulmuş iyice erkeklerde bozulmuş hep lgbt bozdu hepinizin ayarlarını lgbtdende erkeklerdende kadinlardanda hepsi ayrı bir olay onu anlamadimda karımı kızımı kimseye vermem eşyamı kıskancım evden dışarı çıkamaz bu devirde lgbtsi var her türlüsü var fazla kadını sokağa salmamak lazım ellerine telefon almasınlar hep internette lgbtlilere tanışıyorlar her yer dönme kaynıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bu modernlik çağdaşlık ayağına lgbtyi yaydilar normallestirdiler Ekrem İmamoğlu erkeğin birine dudağından öpüyorum dedi canlı yayinda
Sevdiğim kadini kiskanirim abi bütün erkekler kıskanır eşya mi lan bu ne diyorsunuz?