Bir kadinda utanma edep olacak ben kiskanirim sevdiğin kadini herkes kıskanır siz ne kadar kıskancsiniz?

Düşünsene yıllarca aylarca sevgili olmuşum kızla ayrılıyor benden nasıl kiskanmam ben aşık olduysam başkası da ona aşık olabilir bu yüzden ya benim ya toprağa girsin benden önce başkasını kim ister sevdiği kadına başkasının dokunmasını seven adam bunu kabullenirmi bende elin kadınına göz ucuyla bakmam sevdiğim kadından başkasına bakmam adam dediğin sadece bir tane kadın sever başka kadınları telefonda açıp sabaha kadar bakmaz başka kadınlara el sürmez mesaj atmaz bir erkeğin annesine yapılmasını istemediği şeyi başka kadına yapmamalı aynı şekilde kadında başkasına bakmamali şerefsiz erkekler sevilmeyi haketmez aldatan erkek serefsizdir yanında kadın varken başka kadından bahseden erkek serefsizdir Allah erkeğin gözüne perde vermiş bakmasın diye kendi kadinindan başkasına bakılmaz hiçbir kadın aldatilmayi haketmez bir tane olacak iki tane olursa kargaşa çıkar cinayet çıkar mesela bende aşık olduğum kadindan baskasina bakmam düşünmem çünkü ihanettir kendi sevgilisi dışında bir kadına mesaj atmak ihanertir insan bir kadına aşık olur ölene kadar helali odur bir adam ömründe sadece bir kadına aşık olur başka kadının sesini duymadan ölmesi lazım ben sevdiğim kadından ayrıldım başka kadına bakmıyorum hepsi kardeşim olsun ben sevdiğim kadınla tanıştığım gün bütün kadınları kalbimden söktüm attım ama kıskanırım sevdiğim kadından ayrilsamda kıskanırım bir yasanmislik var başkasına mi yazıyor başkası ona mi yazıyor benden başkası ona benim baktığım gözle mi bakıyor aşırı kıskanırim deliririm kıskançlıktan benim sevdiğim insan başkasının hayalinde olamaz başkası hayalini kuramaz seven gözünden kıskanır
Bir kadinda utanma edep olacak ben kiskanirim sevdiğin kadini herkes kıskanır siz ne kadar kıskancsiniz?