Düşünsene yıllarca aylarca sevgili olmuşum kızla ayrılıyor benden nasıl kiskanmam ben aşık olduysam başkası da ona aşık olabilir bu yüzden ya benim ya toprağa girsin benden önce başkasını kim ister sevdiği kadına başkasının dokunmasını seven adam bunu kabullenirmi bende elin kadınına göz ucuyla bakmam sevdiğim kadından başkasına bakmam adam dediğin sadece bir tane kadın sever başka kadınları telefonda açıp sabaha kadar bakmaz başka kadınlara el sürmez mesaj atmaz bir erkeğin annesine yapılmasını istemediği şeyi başka kadına yapmamalı aynı şekilde kadında başkasına bakmamali şerefsiz erkekler sevilmeyi haketmez aldatan erkek serefsizdir yanında kadın varken başka kadından bahseden erkek serefsizdir Allah erkeğin gözüne perde vermiş bakmasın diye kendi kadinindan başkasına bakılmaz hiçbir kadın aldatilmayi haketmez bir tane olacak iki tane olursa kargaşa çıkar cinayet çıkar mesela bende aşık olduğum kadindan baskasina bakmam düşünmem çünkü ihanettir kendi sevgilisi dışında bir kadına mesaj atmak ihanertir insan bir kadına aşık olur ölene kadar helali odur bir adam ömründe sadece bir kadına aşık olur başka kadının sesini duymadan ölmesi lazım ben sevdiğim kadından ayrıldım başka kadına bakmıyorum hepsi kardeşim olsun ben sevdiğim kadınla tanıştığım gün bütün kadınları kalbimden söktüm attım ama kıskanırım sevdiğim kadından ayrilsamda kıskanırım bir yasanmislik var başkasına mi yazıyor başkası ona mi yazıyor benden başkası ona benim baktığım gözle mi bakıyor aşırı kıskanırim deliririm kıskançlıktan benim sevdiğim insan başkasının hayalinde olamaz başkası hayalini kuramaz seven gözünden kıskanır
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Tedavi ol
Allahu Teala bütün insanların içine kıskançlık duygusu verir bütün dünyadaki insanların içinde bu duygu var hemde çok büyük var ben sevdiğim kadından başkasına dönüp selam vermem sevdiğim kadında benden başkasına bakamaz bu karşılıklı güven verme meselesi bir tane insan sevilir ömür boyu aynı insan sevilir insanlar kiskanmam diyen insanlar bile eski sevgilisine günde on defa bakar takipçisi artmış mi kiminle konuşuyor insan merak eder kalbi olan gerçekten aşık olan kıskanır seven kıskanır bir insanın sevgisi ne kadar kuvvetliyse kıskançlık derecesi o seviye olur ne münasebet lan benim sevdiğim kadına bakacak başkası ben gözümden kiskanirim bardağını kıskanırım bu konuda inanılmaz katıyim
Tedavi ol kardeşim uzatma psikiyatriste görün
Kadininda erkeginde şereflisini nasip etsin Allah karşıma güzel insanlar cikarsin
Ya bak kadınsın ağzımı açarım ondan sonra hemen kadına şiddet dersiniz kadınların da hiç dilinin ayarı yok mesela
Tamam sensin
Ben bu dönemin insanı değilim neymisde ayrılınca bir kadın benden başkasını sevebilirmis medeniyetini si. kerim bu dünyanın bu güzel kardeşim hiçbir zaman medeni olmayacam sizin medeniyetiniz sapıklık hiç ölmeyeceksin sanıyorsun demi Allah ıslah etsin
Allah senin aşkından korusun kadınları amin
Ben erkek yapar kadın yapamaz demiyorum kalbinde Allah korkusu olan seven sevdiğinden başkasına bakmaz
Senin gibi sapık kadinlardan da erkekleri korusun amin
Sevgi bitebilir kimse vazgeçilmez değildir
Sevgi biterse bile acısı kalır yarası kalır umudun kalır bütün insanlar aşk konusunda barbardir
Acısı niye kalsın sevgi bitmiş gitmiş gayette başka biri sevilebilir yani.
Her insan kadında olsun erkekde olsun benim sevdiğim insan benden başkasına selam bile vermesin ister her konuda olabilir medeniyet aşkta olamaz ben namusumdan başkasına bakmam başka kadına göz geçirmem bir kadinla yattiysam onun kokusuna ihanet etmem sevdiğin kadında benden ayrılabilir ama hemen başkasına yazamaz ayrılığın bir zamani olur
Hemen olmasa da ayrıldıktan sonra herkes özgürdür yeni biri sevilebilir
Hanımefendi size bir şey soracam siz birine çok asiksiniz seninle gezdi tozdu yattı uyudu ümit verdi telefonda beş dakika konuştun yinede insan unutamaz bir hatri olur senden ayrıldı başka kıza gitti olur mu bu ayrılsa bile sana ihanettir insan ölünce bile kırkı beklenir
Yahu ben de beklenir diyorum zamanı vardır sen ya benimsin ya toprağın kafasında gibiydin ondan diyorum başkası sevilebilir diye anlatabildim mi
Ama eskisinide unutamazsın canın acır yanar sevmişsin sonuçta başka kız gelsin senin sevdiğin insana dokunsun bu kadın erkek değil sadece bütün diğer ilişkilerde de aynıdır en medenisi bile içten içe kıskanır kiskanmadim der profiline bakar fake hesaptan yazar özler bu bütün ilişkiler de sadece kadın erkek de değil diğer vs vs cinslerde de bu geçerli insan kıskanır kıskançlık Allah diyorki ben insanların hepsinin kalbine kıskançlık koydum
Zaman herşeyin ilacı
Yok kara toprağın demedim ama insan ölsün ister acı çekersin sevince sende duygu bitse karşıda bitmez illa öldürürüm o kadını benden başkasına giderse benden ayrılınca demem ama ölsün diye dua ederim başkası sarilacaksa
Birbirimizi yanlış anladık ben özür dilerim sizden ama öyle şerefsiz erkekler varki onlardan değilim sadık biriyim tüm erkekler böyle aslında sadık kadınlar biraz daha aklını çeler insanın namusun erkeği kadını yoktur bacım erkekte namuslu olmalı kadında ikiside iki tarafta sadık olursa aldatma diye bir şey kalmaz ben sevmediğim kadınla napiyim 500 milyon versin avrat yapmam sevdiğim insan olacak ben yarın ölecem belki neden sevdiğim kadından başkasıyla ömrümü yiyecem her kadında sevilmez ki ne çirkefler var
Gönül ferman dinlemiyor kimi seveceğini seçemiyorsun gel gelelim. Ama bir hatası herşeyi de bitirebilir soğutabilir tabi.
Bir insan eline telefon alıp başkasına mesaj cekebiliyorsa bu insandan adam olmaz sana kocada olmaz sevgilide olmaz seninle ilişkiye de girmez başkası vardır aklında edep edep edep erkeğe de edep lazım şerefsiz insan sevmiyorum
Ayrilirsin aklına hep o gelir yaşadığın anılar güzellikler zamanında ben bunu nasıl sevdim dersin ama kiyamazsin Gönül bu kötüde olsa sevdiğine gider ayrılamaz kıskanır aşırı kıskanır çok kıskanır onu hiç kimse onun boşluğuna yer yapamaz oturamaz alamazsın bir kadını ömür boyu ağlaya sizlaya sevdim erkek adamım hüngür hüngür ağladım sevdiğin insan şerefsiz çıkmamalı acır canın mermileri bosaltirsin kendi kafana canın o kadar yanmaz düşünsene senin sevdiğin insanı başkası seviyor düşünüyor hayal ediyor dokunuyor sesini duyuyor görüyor artık ona başkası aşkım diyor sen seviyosun başkası var hayatında çok özledin arayacaksın bugün var garantisin yarın değil sadece sevdiğin insanla birlikte olacaksın
Benim bir arkadasim vardi bir kadınla sevdalilardi uzun zamandır bir ayrildilar adam şu an hala o kadından başkasına bakmadı Gül koklamadi yanlız yaşar kimseye mesaj atmaz insan sevdasında böyle olmalı böyle insanlariz biz sayımız artsın seven tek kadını sever mert erkek işidir tek kadına sevda yakmak