Bunu daha ilk buluşmada konuşup soran birinden ben soğurdum açıkçası

Bunu daha ilk buluşmada konuşup soran birinden ben soğurdum açıkçası

Evlilik düşünmeyen, hiç bir kadın bu soruyu sormaz. Bu durumda eğer Evlilik düşünüyorsam, Benimle aynı geliri kazanıyorsa, tüm şartlarımı taşıyorsa ; soğumam.. Sonuçta kendisine denk birini bulmayı istemesi, normal. Evlilik şartlarımı taşımayan kadında ise, ikinci görüşme olmaz
Bir de vasıfsız kadınlar , kendinden üstün erkeğe bu soruyu ilk görüşmede sorarlar. Bu erkeğe de beta erkek denir.
Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Bu yüzden beta erkek, kendisiyle denk statute kadınla eklenmelidir ki saygı görsün ve aldatılmasın. Zira beta erkekle, sadece kendi statüsünde bir kadın sevebilir. Çünkü kadınlar, genelde kendinden üstün erkek isterler. Kendileriyle denk olan erkekle, sadece severek evlenirler.
Ama bir de şu ihtimal var ; kadın bakire değilse maaşı soruyor ama maaşın düşük olmasını sıkıntı etmemişse şans vermek lazım. Sonuçta beta olmayan erkeklere de sorabilirler. Ama benden vasıfsız ise, her türlü evlilik düşünmem
Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim :)
Kadının maaşını soran, ilgilenen prenses erkek ile olmam ben. Yanlış anlaşılmasın yiyici tayfadan değilim çok şükür insanlardan yiyecek maddiyatta değilim ama ilişkide erkek gibi hissetmek istemem. 😏
Eril enerji yerlerde artık sertliğim ondan kaynaklı. Şimdiki erkekler bozuk
İğrenç bir durum.. Yaptığım iş, maaşım, izin günlerim, sigorta durumum... kimseyi ilgilendirmiyor.. Beni sık boğaz eden akrabalarım gibi ilk buluşmayı son buluşma ettirmesin..
Hayır tabiki benimle mi sevgili oluyor paramla mı? Önce bunu bir öğrenelim de ona göre hareket edelim.. 😂
Kesinlikle.. O zaman şu öneride bulunacağım o kişiye.. Benim oturduğum yere cebindeki parayı çıkarıp koysun.. Çünkü ben o masadan kalkıp gideceğim.. Parasıyla ona mutluluklar dilerim.. 😂😂
Mantıklı değil mi.. Parayı seven insan çıkarsın cebindeki parayı onunla sevgili olsun.. 😅
Kesinlikle.. 😅
Teşekkür ederim.. ☺️
Cevap
31Cevap
Maaş bordromu yanımda taşıyorum bu tip durumlar için, bilsin tabii. Kıyamam.
Her buluşmada kim kime hesap kitleyecek baştan belli olsun tabii. 🙄
Bence çok samimi ve içten bir hareket 😕 yorumları okuyunca çok üzüldüm kahroldum
Herkes haksız, kınıyorlar ama zaten onlar soruyordur ilk djjds
Kadınlar ciddi düşünürken her ilişkilerinde, erkekler ise ciddi düşünmediğinden :D
Maddiyat önceliği olan biriyle hiçbir şey olmam...
Gözü parada olanın sevgisi paradır
Maaş tabi ki de sorulabilir yani sonuç olarak evlilik de para oldukça önemli ama ilk buluşmada direk iş maaş sorması mantıklı değil. bu bir erkeğin direk cinsellik sormasına benziyor empati yaparlarsa.
Ama ilkte olması yanlış brom zaten yani o yüzden yoksa elbette ilerleyen süreçte konuşulması normal
Kesinikle brom
Maaş sorması bir yana işimi soran oldugunda çalışmıyorum diyorum.
Benimle ilgili bir çok soru varken neden.
Bir gün oldu bak neler oldu.
İnternetten tanıştığım bir bayanla oturup sohbet ettim klasik sorular peşi sıra.
Neyse ayrıldık ayrılırkende "bir daha gorusurmuyuz " diye saçma bir cümle kurdu.
Peki siz bilirsiniz dedim gayet sakin şekilde.
Neyse üzerinden 1 veya 2 hafta geçti.
Çalıştığım yere gelmiş.
Çıkış işlemini yaptırmaya geldi..
Kafamı bir kaldirdim.
Karşı karşıya geldik.
Neden öyle cevap verdin soruma dedi.
Ne güzel işin var dedi.
Peki siz neden çok sonra sorabileceginiz soruyu acele ile hemen sormak istediniz.
Beni işimle veya cebimdeki para ile mi tanıyacaksınız dedim.
Galiba kal geldi.
Hayırlı yolculuklar dedim ve dönüp arkasına gitti.
Para para para.
Tutsağı oldu maalesef insanoğlu.
En önemli sınavı maalesef hep yenik geçiriyor.
Haberi yok.
Önemli doğru.
Ama onun esiri de olmamak lazım.
Herşeyi öğrenmek öyle pat diye olmamalı.
Emeklemeden koşabilir miyiz?
Eğitim almadan kendimizi geliştirebilir miyiz?
Emek harcamadan bir şey elde edebilir miyiz?
Bekle bakalım.
Sabır et.
Öyle pat diye.
Bu acele neden?
Yangından bir şey mi kurtarmaya çalışıyoruz.
Hemen herşeyin sahibi olmak istemek.
Olabilir, farklı düşünmekte özgürsünüz.
Elbette olurum hatta ben de çalışıp çalışmadığını sorarım mesela ben de evleneceğim kadının çalışmasını isterim en azından bir maddi gelir olmasını Kendi ayakları üzerinde durmasını isterim, yani şu gerçeği de göz ardı etmeyelim artık öyle tek maaşlı geçirmek imkansız zaten ben kadınların bir noktada da kendi parasını kazanması gerektiğini düşünüyorum ama tabii senin paran benim param mevzusu olmamalı, yani bu benim için problem olmaz aynı zamanda Ben de kendisine sorarım yani sonuçta bir hayat kuracaksak maddiyatta bir noktada önemli hatta çok önemli
Elbette haklısın bu tür yönleri var ama maddiyatın ilk günlerde falan konuşulması insana samimi gelmiyor sadece
Yani tabii ki direkt olarak sürekli maddiyattan konuşulması hoş bir şey değil Ama maddiyatta hayatın bir gerçeği
İlk buluşmada böyle maddi konulara girmeyi çok doğru bulmuyorum. Bana pek samimi gelmez şahsen.
Bence şahane hareket. Sonradan buradan vurmaktansa insanı ne mal olduklarını ilk buluşmada belli etmeleri gayet ok bence. Böyle insanlar sağda solda şöyle iyi olsun, merhametli olsun, güvenilir olsun vs. diye kendilerini kandırıp dururlar. Günün sonunda bu aradıkları ve zor bulunan özellikleri yok sayıp cepte görüp maddiyat yüzünden sırt dönerler. Eyvallah para önemli, ama artık kadınlar da oyunun bir parçası ve en az erkekler kadar para kazanıp kariyer yapabiliyorlar (yanlış anlaşılmasın ben bunu sonsuz destekliyorum. Hiç bir kadın erkeğin inisiyatifine göre yaşamamalı hayatını ) bu sen ben değil, biz meselesi. Ötü yemeyen girmesin bu toplara.
Ben en son dolaylı yoldan maaşını sormak gibi olur diye işini de sormamıştım. O da söylememişti. 1 ay sonra sen sormadın ama ben eskiden barmendim tekrar yapmayı düşünüyorum falan demişti. Kalakalmıştım djdjd
Maaş sorulmamalı ama iş bence bi sorulsun.
Merak etmiştir ama olayın kısa sürede sonuca ulaşmak istediği gayet belli olur. Ve daha beni tanımadan maddi unsurlar ön plana alındıysa bir tür görücü usulüne evriliyor demektir.
Hayır. Bu sorunun değil flört evresinde olduğun, çok yakın olsan dahi sorulmaması gereken özel bir durum olduğunu farkında olmayan biri ile olmam. Ayrıca hakkımda ilk öğrenmek istediği şeylerden biri maaşım olacak kadar yüzeysel, çıkarcı birinin hayatımın herhangi bir yeri olamaz.
Maaş sorulmaz kesinlikle. İnsanların daha konuşmaya başlar başlamaz saçma sapan maddiyat meselelerine girmelerinden nefret ediyorum. Birini gerçek anlamda tanımak önemli olan. Zira değer vermek de bunu gerektirir.
Kesinlikle
Sadece ilk buluşma mı? Normal şartlar altında da sorulmasını ve merak edilmesini asla doğru bulmam. 40. Buluşma da olsa ters bir cevap verebilirim maddi konularda hassasım. Kimin ne kadar kazandığı kimseyi ilgilendirmez annem babam değilse.
Benim bir arkadas birisi ile buluşmuş oturmuşlar maaşlarını kasilastirp bordrolarina bakmışlar 😂 bir de zaten olmadı orası ayrı da jdjdh
😂
Bu soru rahatsız eder, gelirimi bilmesine gerek yok ancak maddi durumumu merak edebilir o da bir süre sonra olur.
Amacının iyi maaş alan bir kadınla evlenmek olduğunu düşünürdüm ve ben olmasam başkası da olur buna farketmez der sogurdum
Tabii ki, ilk buluşmada maaş sırasıyla ilgilenmezdim. Önemli olan birine bağlanmak ve birbirimizi anlamak.
Evlenmeyi düşündüğün birinin işini mesleğini merak etmek doğal ancak sadece ilk irtibatta ya da ilk buluşmada değil genel olarak maddî olan hiçbir konuya ehemmiyet vermemek gerektiğini düşünüyorum.
Ben olsaydım, giderdim.
Yadırgamam. Sonuçta tanışma faslında her şey sorulmalı.
Eksi yazılır hanesine. Sevgili olur muyum olmaz mıyım onu belirleyemez sadece bu.
Bas bas "Ben gold digger"ım." diye bağıran kişilik. Uzak durulmalı.
İlk buluşma çok erken bence maaş sormak için. Ben sormazdım bana da sorulmasını istemezdim.
Hos karsilayacagim bir sey degil. Dogru bulmuyorum.
Asgari ücretin altında bir miktar söyler ondan kurtulurdum 😃
Buluşmaya kalmadan bilmiş olur , çünkü artik ilişkilerde her şey çok hizli gelişiyor.
Hayır, kime ne maaşımdan ben sormam o da sormasın bi zahmet anında soğurum.
Olunmaz ilk buluşmada sorulacak şey değil çok ayıp.
Kesinlikle öyle mantıklı da değil ama 🤷♀️
Hayır olmam soğurdum, öyle bişey de asla soramazdım merak da etmem😀
Benim maaşımdan sana ne der kalkar giderim 😀
Masadan kalkar giderim.. O kadar kesin ve net konuşuyorum.. Kızdığım bir durum olduğunda lanet bir insan oluyorum..
Ancak iş ciddiyete binerse konuşulabilir, ilk dakikadan çok ayıp bence.
Ne niyetle sorduğuna bağlı. Gerçekten tamamen meraktan soruyorsa olurum.
Ben direkt araban var mı diye soruyorum. Arabası olmayan kızla olmaz abe
Sadece f*ck olurumnaradavarada masraflarını cekip takılırım
ilk buluşma değil belki bu hiç sorulmamalı maddiyatçı bir yaklaşım olmam öyle viriyle
benim maaşımdan sanane der kalkar giderim bencede
Olmam, sormam, sorulmamalı sadece ilk buluşma için değil, genel olarak bunun sorulması tuhaf geliyor.
İlk buluşmada maaşı soran ikinci buluşmaya annesiyle gelir ahshsjsjjs
Bu soruyu ilk buluşmada sorarsanız bence tereddüt etmeyin, kalkıp gidin.
Kriterlerini sorguluyordur. Bende sorardım ‘kriter’ meselesi sonuçta 😅
Aykü sorulması lazım önce sjs
Maliye ile mi görüşüyorum hayırdır
Ne yapacaksın maaşımı aç köpek derim
Koreli oyuyşa şoyun etmem parayı
Sorulmamalı samimiyyetsiz buluyurom.
Çok ayıp, kimse olmasın. Pis menfaatçiler
Ortak olacaksak olur 😄
Para sadece iş varken konuşulur benim için. Ortak olacaksak konuşalım tabi
ne olcam be , annesi sevsin
Çok iğrenç ben kimseye maaş sormam arkadaşıma bile
İnsan karşısındakini hemen tanıyamaz ki pişman olacak bi şey yok
Maaş soranın fiyatı vardır. Sevgili olmam.
Bence olunmaz paragoz biri
Samimiyetsizliğini belli etmiş olur dostum
Olmam, erkekler bunu yapıyor ama ya, sana neeeee
kaşeli maaş bordromu vereyim onla gitsin buluşmaya
Kimsenin parası sorulmaz bnce. İlk görüşmede para soranın niyetinden şüpe ederim...
Oyle sal*k var mi harbiden
Evlilik programı gibi 😀
Ayıp diye bir şey var ilk günden sorulmaz
Olmam. Para göz birisidir o.
Söylemem ama sevgili olabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?