Sebepsizce kopan ilişkiler?

Bir hafta önce erkek arkadaşımla buluşmak için sözleştik ama geç hazırlandığımı o süre zarfında böyle yapacağımı bilse spora gidebileceğini söyledi gayet sakin açıklamamı yaptım ama bana çok yükseldi bende uzun bir mesaj yazdım kırıldığımı belli ettim o da yazdı ve görüldü attım böyle saçma bi sebepten o akşam buluşma iptal edildi ertesi sabah günaydın vs yok bi kahve yazmış ve bende şehir dışında olduğumu belirttim tamam dedi şoka girdim nerdesin vs diye sormamasına sonrasında 5 gün bekledim yazmasını hiç yazmadı en son arkadaşlıktan çıkardım numarasını sildim o da benim silmiş ama arkadaşlarıyla takipleşiyoruz hala bir de hesabı açık ve benim ilişki sırasında onun takipçilerine baktığımı biliyor sorardım bu kim vs diye şimdi bir kızla takipleşmeye başlamış ben gayet sessizim sosyal medyada bir şey paylaşmıyorum bugüne kadar sevgisizliğini hiç hissetmedim 6 aylık bi ilişki ve aramızda 8 yaş var durumu nasıl değerlendiriliyorsunuz bir de onda eşyalarım kaldı arabada son oturduğumuzda kalsın bir dahaki buluşmada alırsın demişti bilmiyorum iletişime geçer mi

Sebepsizce kopan ilişkiler?