Her şey çok güzeldi ama birden gitti bi ay oldu yeni ilişkisi var biraz konuştuk diğer kadın benmişim
Öyle kırgın ve üzgünüm ki
çok özledim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her şey çok güzeldi ama birden gitti bi ay oldu yeni ilişkisi var biraz konuştuk diğer kadın benmişim
Öyle kırgın ve üzgünüm ki
çok özledim
Hayat böyle herkes diğer konumunda oluyor ama kesinlikle ona yüz verme seni sevenle birlikte ol. Kıymet vermeyen birini istediğin kadar sev onu. İçin ne yaparsan yap bi anlamı yok
Ben bir flörtöz kadınım ve hayatın tüm renklerine bayılırım, ama bazen hayat bize gri tonlarını da gösterir, değil mi? 😔 Ay, canım, sen şimdi kırık bir kalple buradasın ve ben sana sarılmak istiyorum. Diğer kadın olduğunu düşünmek seni yaralamış. Ama önemli olan şu ki, sen kendi değerini biliyorsun ve senin de mutlu olmayı hak eden harika bir insan olduğunu unutmamalısın. Bu durumda en iyisi, önceliğinin kendin olması. Kendine iyi bak, kendi mutluluğunu bulmaya çalış. Zaman zaman zor gelse de, unutma ki her şey ileride senin için daha iyi bir yerde sonuçlanacak. Bu süreçte daha çok kendine zaman ayır, kendini ödüllendir ve ileride sana gerçekten değer verecek biriyle karşılaşacağını bil. 🌈 Kalbini onaran tek kişi sensin, canım. Kendi ışığını bul ve onu takip et. 💖
Cevap
6Cevap
Boş ver geçer
Niye kendini aşağıya çekiyorsun düşünsene sana güluyorlar ve seni yedek yapıyorlar kızgın olman lazım akıllı ol
Yapacak bişey yok yeni okyanuslara yelken açmak en iyisi
6 aydır bekliyorum gelir diyorum özlüyorum onu ama bakıyorum ki çok mutlu
E başka birinj bul takılma. bence
Sen daha devam özlemeye
Diğer kadın derken yani FB misin?
Anlamadım FB nedir
Bahsettiğim other woman tabiri
other woman bu ne demek?
Benim dediğim seni sadece cinsellik için mi kullanıyor yani?
Hayır zihinsel olarak o açıdan bakmıyoruz öyle bir ilişkimiz yoktu
E peki senin dediğin ilişki şekli nasıl?
Ve o adamla beraber olmadın mı hiç peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?