Güncellemeler
+1 yıl
4 yıla yakın bir ilişkim vardı. Evliliğe adım atmamiza az kaldı diye yakınlaşmaya izin verdim. O yakınlasmadan 1 ay sonra beni aldattığı kızla sevgili olmuş. İlişkimiz bitti yılların emeği sonunda bu şekilde kullanılmak oldu. İhreniyrkum bu insandan
Güncellemeler
+1 yıl
Kullandirmasaydin kendini diyenler yorum yazmasin rica ediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Adamda ne sabir varmis 4 yil o ani beklemis yani irmek irmek işlemiş guven sağlamış işi bitince git başkasına sen nerden bileceksin böyle yapacagini kimsenin sana kizmaya hakki yok
Geçmiş olsun, ileriyede bakmakta zorlanirsin kaldiki hiçbir erkek yarali enkazi devir almak istemez sevilme ihtimali en düşük kadinlar sizin gibiler
Evlenmek isteyen erkek 4 yıl beklemez. En fazla 3 ay içinde belli eder kendini
Kanka kendisi uzman asker. Mesleğini elde etmesini bekledik başta da küçüktük. Ama haklılık payin var tabii ki
4 yil o yakinlasmayi mi beklemis yani biraz sacma değil mi bence o kizda var biseyler sende senelerdir görmediği şeyleri onda görmüş oda aklini başından almış
Evet şu an onla sevgili zaten.
yaşadıgınız seyler ıcın kullanıldım deme cınsllık yasadıgını hıc bellı etme dıger erkeklerede boş ver gıtsın geldı gıttı
Adamdaki azmi tebrik ettim 4 yıl numara yapmış
Duygular mantığı ele geçirdiğinde nolduğunu anlayamıyorsun. Normal bi durum
Yok pişman değilim yaptığım şeyden. Ama onun bana iğrenç bir düşünceyle yaklaşması midemi bulandiriyor düşününce.
Cevabı kaldırmışsın ama iyide ne diyelim peki? Gerçekler acıdır ve acıtır. Bu yüzden bununla yüzleşemeyeceksen neden yazdın bunları buraya?
Bu ülkede yüzyıllardır kadınlar evlilik vaadiyle kandırılıyorlar. Bunun Ceza Kanununda yeri bile var. Ama bu kadınlar halen aynı tuzağa düşüyorlar. Akıllanmayan kadınlara ne yapsan boş.
gayet basit "evlenmeden olmaz diyeceksin"
sende razı olup yaptıktan sonra erkekleri de suçlamayın bi zahmet. Zorlamadıysa gerisi sizi kendi ahmaklığınız
Dayi sen ne sacmaliyon yaptığım şeyden pişman değilim. Onu suçladigim nokta benimle onları yaşarken aklında aldatmak varmış. Bir ay sonra da aldatmış zaten. Buna kızıyorum okey mi
1. madem evlenecektiniz o zaman nereden çıktı bu aldatma?
2. seninle 4 yıl gezmiş ama bir ayda birini bulup hemen aldatmış?
sen bu ilişkide kendini çok kandırmışsın bu çok açık.
Ayrıca aldatma her zaman olabilecek bir şey.
bu yüzden kadınlara eşlerinizi aç sokağa salmayın diyorum. Sen doyurduğun halde aldattıysa demekki sen dört senede adamı bir gram tanımamışsın.
Ben öyle sanıyorumdum oyunu çok iyi oynadı bana. Sıkıldı ve hadi ordan oldu gitti. Evet taniyamamisim.
benimi yoksa kendini kandırmaya çalışıyorsun?
%100 eminim bu adamıın yaptıklarında falso algılıyordun ama hiç dile getirmiyordun. Bir ilişki var bu böyle gider diyordun. Hatta ben bunu düzeltirim vb. şeylerle gördüğün hataları bile gözardı ediyordun.
Böyle yapmayın kendinizi kandırıp gördüğünüz hataları gözardı etmeyin yoksa üzülen hep siz olursunuz. İlişki iki kişiliktir birisi sen diğeri karşıdaki ve kendini kontrol edebilirsin ama karşındakini kontrol edemezsin. Bu yüzden pembe gözlüklerini ya çekmeceden çıkarmayın ya da kırıp atın.
Genelde bu şekilde olabilir tabii ama öyle değil bizimki. Cidden çok iyi oynadı oyununu. Bu kızla sevgili olduğu dönem de deprem oldu biz görüşemedik uzun süre. O yüzden anlamam biraz zamanimi aldı. Kör değilim saf hiç değilim. Neyse orspuluk yakıştı ona.
adam depremde hemen ç. künün derdine düşmüş ama sen bunu 3 yılda anlamamış olamazsın.
erkek bu lafa arasında bunu yapacağını söylemiştir kesin.
Kanka ben deprem bolgesindeyim o mesleği gereği şehir dışında. Evet tam bi orspu olduğu için ben zor durumdayken o ç künü düşünmüş.
Laf arasında neyi yapacağını söylemiştir anlamadım.
insan sohbetleri arasında şaka ya da farklı bir şekilde bunu dile getirir. sohbetin gidişine göre "hemen birini bulurum" ya da benzer şeylerle bilinç altında söylemediği şeyleri söyler aslında. Kadın olarak bunları çok iyi tespit edebilmen gerekir. Satır arası okumak gibi diyelim.
"Freud Sürçmesi (Parafraks)" gibi bir tanımı var bunun araştır anlarsın
Öf tamam be tamam anladik zaten birboklar döndüğünü de amatemde yatan babayla evsiz kalmakla uğraştığımiz için onun pislikleriyle yüzleşmekten korktum cesaret edemedim tamam mı istediğini duydun mu
Cidden amacin ne anlamadim
senin ne yaşadığınla ilgilenmiyorum. Herkes çok çeşitli sorunlarla yaşıyor.
Ancak sözün özü "bir ilişkide tek suçlu olmaz" Bu yüzden kendi sorumluluklarını görmezden gelip seni pohpohlamamı bekleme.
Kaldı ki seni pohpohlamam sana iyilik değil kötülük olur. Bunun farkına varman yeterli benim için başka bir derdim yok.
Ya bi kes Allah askina senin pohpohlamani bekleyem kim. utanmasan aldatan adami hakli cikaracaksin çok kötüsün yemin ederim. Sevgiden güvenden başka verdiğim bir şey yoktu benim suçum yok. o bu şekil olmasını istedi. Güzel bir tiyatro yazdı kendie kendine de oynadı tamam mı yeter bu kadar konuşma daha fazla.
Kullanılmak diye bişey yok. Eşyalar, nesneler kullanılır. İnsanoglu beyni olan, iradesi olan, kendi kararlarını düşünüp verebilen bir varlıktır...
Aynısını yaşadım. Olmuşla ölmüşe çare yok..
kimsenin yanına kalmaz
türk kadınları fazla saf iyi niyetli ve mal
Saf mı 😂
zeki olsalar böyle olmazdı
Katılıyorum saflar var
Geçmiş olsun. irtibatını kesebildiysen iyi
Kullanılmak derken sizi mi kullandilar
Kim nasıl kullanıyor seni
Mantıklı düşünemeyen kadın
saçma, canın istemiş yapmışsın
Evet pişman değilim tabii ki ama o beni kendi için kullanmış yani rahatsiz oluyorum yine de düşününce
Bu senin elinde
daha kullandırtma kendini
Olmamak
O nasıl oluyo
Yazdım güncelde
Okudum knk öyle çok var üzülme salla olan olmuş
Kullandırma kendini