Hoşlandığım çocuk mesajıma geç bakıyor hiç ilgilenmiyor benimle ondan çok hoşlanıyorum nasıl bağlayabilirim kendime?

Hep mesajıma geç bakıyor şu an 7 saat oldu hep işim çıktı uyumuşum diyor hep uyuya kalıyor 2 defa buluştuk sevgililikle alakalı çok güzel konuşuyor çok tatlı çocuk ama bu huyları var ve hep aynı şeyleri yapmaya devam ediyor storylere bakıyor mesaj yazmıyor ben hep uzun uzun yazıp bir şeyler konuşmak istiyorum o kısa kısa cevaplar veriyor çocuk çok hoşuma gidiyor ve bir arkadaşım bizi ayarlamaya çalışıyor o yüzden bir şey demek istemiyorum ama benimle asla ilgilenmiyor arkadaşları ona kız gösterdiğinde yengeniz kızar diyor Muş sigara içme dedim aga yenge kızar içemem dedim diyor birileri arkadaşları falan arayınca yengenleyim diyor ablasına annesine (sözde) benden bahsetmiş elimi tutmaya çalışıyor fotoğraf çekiniyoruz eski flörtlerim görsün diyip snap atiyor o kızları istersen çıkartırım diyor hep çok iyi yaklaşıyor ama ona çok ilgi gösteriyorum galiba o yüzden hep benim bir adım atmamı bekliyor asla kendisi bir şey yapmıyor onu kendime bağlamam lazım bana sırılsıklam aşık olması lazım ama nasıl yapıcam nasıl bir yol izlemem lazım bilmiyorum

Hoşlandığım çocuk mesajıma geç bakıyor hiç ilgilenmiyor benimle ondan çok hoşlanıyorum nasıl bağlayabilirim kendime?