aşkım diyo bide bana civciv emojisi atmış üstünde yumurta olan bide yumurtasız civciv seni hem böyle hemde böyle görmek istiyorum diyip bamyasını attı ya delimidir nedir
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Manyak sapık ya bamya ve bıçak resmî yolla ksjfjdks aklına nerden gelmiş civciv 🐣 🐥 tam bi dapık
engellesem yeni hesap açıyor yeter napıcam
Burdan biri mi
instadan
Engellerken tüm açaçcağı hesapları engelle var ona bas
Sende bu fotoyu polise yolla
Yavsıyor yüz verme küçük pp miydi 😂
Polise ver
Ciddi misin
evet
Utanmaz nasıl attı resmi
napalım yani bize ne
sananeyse yazma
görüşüm: bize ne. bu da bir görüş
burası cevap platformu eğer mantıklı bir cevabın yoksa yazma senin yorumundan banane
eğer mantıklı bir soru sorsaydın alırdıın mantıklı cevap ama seninki soru bile değil aşkım
soruyu okuyan kişi gayet anlar rahatsız olduğumu aa tabi sen de zeka denen bir şey olmadığı için anlamaman normal ayrıca mantıklı soruyla ne alaka rahatsız olduğum için attım her türlü boş cevabın varken bahane olarak benim sorumu kullanman sadece acınası "aşkım"
napayım saçma soru görünce eleştirmeden yapamıyorum bu da benim zaafım. sana aşkım dedim şimdi bir sonraki soruda KS'de sevgilim olmayan çocuk bana aşkım dedi diye soru paylaşabilirsin :D
üf senin gibi ne dediğinden bile farkında olmayan insanlar için soru açacak kadar işsiz değilim merak etme. Ayrıca saçma olan sensin burada rahatsız olduğumu söylüyorum inşallah senin kız kardeşin falan varsa da aynı olay başına gelir o zaman da aynı zaafı diyebilecek misin acaba havalı falan da değilsin iğrençç birisi oluyorsun ama farkında değilsin
havalı olmak ne alaka ki ben normal cevap veriyorum sana. hem ben sana hakaret etmedim, sorunu eleştirdim ama sen bana zekayla ilgili bir şeyler yazmıştın. kardeşime olan bedduandan sonra seni Allah'a havale ediyorum
bu kadar empatiden yoksun olarak Allah'a havale edilecek kişi sensin. Ve ben de normal bir soru sordum hatta sorudaki şey tacze bile girer ama sen tacze uğrayan birisine saçma sapan bir cevap verdin ben de sananeyse yazma dedim böyle olaylarda genelde umursamaz gibi davrananlar kendini havalı sanıyor sen de çok iyi biliyorsun.
her soruya böyle yorum yapsam haklısın da nerdeyse ilk defa yazdım böyle bir şey. sorunu napalım dememin sebebi, ne yapılcagını belli zaten. polise şikayet etceksin falan. çocuğunda niyeti belli zaten ne olduğu ne olmadığı. cevaplar belli oldugu icin napalım yazdım da aman aman abartılcak kadar sacma soru değil ama napalım denecek bir soru bence. empatiden yoksun falan gerek yok böyle şeylere aşkım
ben senin takipçin değilim siteyi de az kullanıyorum yani bana nasıl yorumlar gelirse ona göre değerlendiririm. polis diyorsun falan ama çocukta tanıdık başıma bela olur diye korkuyorum yani başına böyle olaylar gelmiş birisi yönlendirir diye sordum ama gelen cevaplar pekte yardım edici değil maalesef canım ya
yani senin yerinde olsam çocuğu engellerim mesaj atıp bana bir daha yazma, seninle aynı niyette değilim, beni rahatsız ediyorsun falan desen bu mesajların üstüne mesaj atıcak kadar gurursuz erkek var mı bilmiyorum
peki sağ ol
iyi geceler