Bana yorum yapacak olanlar var mı acil?

Merhaba yargılamadan toplum kafasıyla değil de gerçek mantık ve hislerle sorumu dinlerseniz sevinirim. Ben bir öğretmenim özel bir kurumda çalışıyorum kurum sahibim evli iki Çocuklu 30 yaşında güzel bir kadınım boş insan değilim ciddi ilişki ve evlilik istiyorum ama çok zorluklar yaşadım maddi mental dan bu saatten sonra milleti değil sadece kendimi düşünüyorum açıkçası karşı tarafın eşiyle arası berbat klişe olarak söylemiyor yanımda konuşuyorlar duyuyorum. Ama yine de öyle ya da böyle yanlış tabi kâğıt üstünde evli sonuçta.. mesajlaşmaktan korkuyorum bu yüzden sevgili olmadım kadın hasta birisi aileme falan gider anlatır diye korkuyorum ama arama yapıyor cevap veriyorum arada yakınlıklar oluyor maddi anlamda bana bir şeyler katacak birisi ben iş güç kurmak istiyorum ondan bir şeyler öğrenebilirim.. amacım yuvasını dağıtmak değil yani zaten yuvası beş para etmez bir yuva da ben orada değilim sizce ben yanlış mı yapıyorum kafamın içi bir şeyler öğrenmeye sen yemene içmene gezmene bak diyor ama diğer taraftan sen bu kadar basit misin metres misin diyor Allak bullagım

Güncellemeler
+1 yıl
Yorumu olan
Güncellemeler
+1 yıl
Fikri olan
Bana yorum yapacak olanlar var mı acil?