Merhaba yargılamadan toplum kafasıyla değil de gerçek mantık ve hislerle sorumu dinlerseniz sevinirim. Ben bir öğretmenim özel bir kurumda çalışıyorum kurum sahibim evli iki Çocuklu 30 yaşında güzel bir kadınım boş insan değilim ciddi ilişki ve evlilik istiyorum ama çok zorluklar yaşadım maddi mental dan bu saatten sonra milleti değil sadece kendimi düşünüyorum açıkçası karşı tarafın eşiyle arası berbat klişe olarak söylemiyor yanımda konuşuyorlar duyuyorum. Ama yine de öyle ya da böyle yanlış tabi kâğıt üstünde evli sonuçta.. mesajlaşmaktan korkuyorum bu yüzden sevgili olmadım kadın hasta birisi aileme falan gider anlatır diye korkuyorum ama arama yapıyor cevap veriyorum arada yakınlıklar oluyor maddi anlamda bana bir şeyler katacak birisi ben iş güç kurmak istiyorum ondan bir şeyler öğrenebilirim.. amacım yuvasını dağıtmak değil yani zaten yuvası beş para etmez bir yuva da ben orada değilim sizce ben yanlış mı yapıyorum kafamın içi bir şeyler öğrenmeye sen yemene içmene gezmene bak diyor ama diğer taraftan sen bu kadar basit misin metres misin diyor Allak bullagım
Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. karşındaki kişi zaten karaktersiz ve kendini o kadının yerine koy ileride aynısını yaşasan sen hissedersin bunu diyorum çünkü bu adam ayran gönüllü birisine benziyor sonuçta evliligi çok kötü ise boşanıp seninle ilgilenebilirdi diken üzerindesin umarım ayagına batıp kanatmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKarısı ile arası beş senedir berbat anlatmakla kalmıyor mesajları atıyor çocuk büyüyünce boşanacağız vs bir ton mesajlar var gözümle gördüm ama kadın bunu biriyle yakalayıp malını alma peşinde
En İyi Cevaplar
Bu şekilde bir ilişki yaşamak sizi basit bir kılar hocam. Biraz daha seviyeli olmalta fayda var. En azından boşanma olunca iletişimi artırırsınız. Açıkçası şu an doğru bulmadım ki zarar görme ihtimaliniz de var.
037 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir zarar
Soran+1 yılİşte ondan korkuyorum yoksa onların barışması benim umrumda değil öyle bağlı değilim yani hoşlanıyorum ama aşkımdan ölmem.. fakat aileme gider bir şeyler anlatır eder onu yolarım hayatım kararır sayesinde ben de onu karartırım yani bu ihtimal yüzünden yanasamıyorum
- +1 yıl
Sence yapmaz mi? Benim bildiğim tüm kadınlar bu durumda o kadını rezil ederler herkese. En elit kadın bile bunu yapar. Ailene okula mahallene apartmanina heryere rezil eder.
Adliyede bir hakim kadın katip kizi adliyenin ortasinda yolmuştu. Kocasiyla sevgililermiş - +1 yıl
@Bettterböcek wow değil. Kadınlar yapar valla. Korkulur.
- +1 yıl
Bide bu kiz kendini akılli saniyor ama über slk. Çünkü hiçbişey bilmiyo.
Aldatan tüm erkekler karimla ayrı yatıyoruz der, evliliğimiz kağit üstünde der, boşanacaz da çocuklarin büyümesini bekliyoruz der, der de der yani. Ama asla boşanmaz.
O kadin da paralı kocayı elin metres kadinina birakmaz. Ya bosamaz ya da dimdizlak birakip boşar.
Bu kiz da rezil olup metres damgasi yediğiyle kalir - +1 yıl
@Bettterböcek doğru söylüyorsunuz. Çok örneğini gördüm çevremde.
Soran+1 yılHaklısınız arkadaşlar bu adamdan uzak duracağım adam bana hiçbir şey yapamaz kendisi de yanar aksine adam benden korkar yani ama ben kadından korkuyorum bu yüzden zaten hep mesajları sildirdim yani kadın bir şey görürse benim hep siz evlisiniz olmaz bana yakışmaz dediğimi görecek elimde o mesajları tutuyorum ne olur ne olmaz diye buna rağmen elinde kanıt olmadan benim başıma Üşürse ceremesini katlanır çünkü ispat yok iftira atıyor bana kocası bana kafayı takmış o yüzden hazmedemiyor derim aslında gerçekten durum bu olur zaten çünkü ben adamla sevgili değilim
Soran+1 yıl@Bettterböcek güzel kardeşim anlamıyorsun galiba ben bunları bildiğim için adama yaklaşmıyorum zaten birkaç kez mesajlastık onu da bile hep söyledim evlisiniz diye sadece 100 yüze yakın konuşmalarımız var onu da ispat edemez zaten adama mesajları sildiredim ama benim elimde siz evlisiniz olmaz dedim mesajlar duruyor
- +1 yıl
Senin ne dediğin kimin umurunda ki? Bizim eski evde bir gün bir kadın apartmana geldi rezalet çikardı. 3 numaradaki alt komşu o kadinin kocasiyla berabermiş. Kadın bunu binada rezil etti. Herkes o kadinla alakayı kesti , dedikodusu yayildi. Bir gün biriyle gürültü yüzunden tartışınca "sen sus metres elin evli adamlarinin altindan cikmiyorsun apartmani da rezil ettin, edebi senden öğrenecek değiliz" diye bağirdilar buna. Sonra mahalledeki erkekler kadina musallat olmuş. Binadan taşinip gitti.
Bir insanin adı çıkacağina cani ciksin demişler. Bir daha düzelmez statün. Heryerde duyulur.
Kimse de kanit aramaz.
Evlenecek birini bulsan işin bozulur - +1 yıl
Yani kimse kanıt aramaz böyle bir rezaletten sonra. Senin söylediklerine de inanmazlar. Ailen bile inanmaz
- +1 yıl
@Bettterböcek vay arkadaş ne olaylar ne olaylar.
Soran+1 yılSen kafayı yemişsin fazla korku filmi izliyorsun ispat olmadan gelsin rezillik çıkarsın bakalım karakolda bulur kendini ben ekmeğimin derdindeyim kocam bana yazdı ben de usulca işimi kaybetmemek için uyardım derim bitti gitti senin o dediğin olaylar belki 50 sene önce oluyordu adamı yollarlar
- +1 yıl
Diyelim ki kadın boşanma davası açtı. Mahkeme adamın telefonunun konuşma kayitlarini dökümünü alır. En çok gece günduz kimle konuşmuş kimle mesajlaşmiş çıkar. Silinen watsap mesajlari da bilişim teknolojileri bürosu tarafindan çikariliyor. O kadin adamin donuna kadar tazminat alir. Bide çocuklar varmiş onları da hesapla.
Adam dimdizlak kalir o saatten sonra o adam seni birakmaz bu sefer o yapışır sana. Sen de o adamı istemezsin. Cinayetler intiharlar böyle oluyor
Soran+1 yılAyrıca hala anlatamadım ben adamla beraber değilim diyorum sevgilim falan değil yani
- +1 yıl
Haa işim gücüm yok sana palavra uyduracağım 🤣 Sen benim mesleğimi biliyor musun? 50 yaşinda ev hanımı sandın galiba beni😄
Sendeki de cahil cesareti. Ne desek inanmak istemiyorsun. Kilitlenmissin hedefine. Felaketin loading 😄 - +1 yıl
@Bettterböcek 🤣🤣🤣 ben tahmin edeyim mesleği. Muhtemelen hukukçusunuz?
Soran+1 yılTamam çıksın adamla sevgili olduğum bir durum yok ki geçmiş mesajlar çıkarsa o kadar gideceğini sanmıyorum da o çekişmeli davalarda oluyor çünkü
Hani diyelim dediğin oldu, ben adama seninle olmam sen evlisin beni ne zannediyorsun gibi mesajlar yazmışım
Adama aşkım sevgilim dediğim hiçbir mesaj yok yani bu durumda kanıt da yok adam için olabilir adam evet bana yürüdü mesajda ama ben kimsenin ahlak bekçisi değilim bundan ben mesul değilim yani
Ben ona istediği şekilde yanıt vermedim- +1 yıl
@epistemik doğru tahmin 😂 ama bu kizın idrak yolları kapanmış. Yaşadığı olaya dışardan objektif bakamiyor, olabilecekleri hesaplayamiyor. Hatta uyaranlara da kulak tıkıyor.
Boşuna dememiş atalarimiz, bir insanin kendine yaptiği kötülüğü tüm dünya bir araya gelse yapamazmiş
Soran+1 yıl@Bettterböcek canım benim sen hukukçu olsaydın insanları sabit fikirlerle dinlemezdin 😂benim kardeşim avukat hiç senin gibi bir tavırla insanlara yaklaştığını görmedim o senin dediğin olay otel kayıtlarında , ayan beyan aktif mesajlarda oluyor. Ben adamla sevgili değilim diyorum adamın eline kanıt vermemek için de her seferinde siz evlisiniz diyorum bilmem anlatabildim mi sadece yüzyüze yakın konuşmalarımız oluyor bunuda kimse ispat edemez zaten ayrıca bunuda keseceğimi söyledim yalnız hala anlamıyor ısrarla fikrini savunuyor siz hukukçuysanız ben insan değilim 😂😂
- +1 yıl
Yav kızım sen kendini çok mu akillı sanıyorsun? Hakim adamin gece gündüz bu kadar çok arayip mesajlaştiği kisıyle ilişkisi olmadiğina inanir mi? Kim inanir?
Rahatsizlik dediğin taciz dediğin birkac kez olur, günde 50 kez olmaz, 365 gün olmaz ,7 gün 24 saat olmaz. Bir akıllı sen mi varsın bu dünyada? Senin durumunda ne davalar oluyor hepsi meydana çıkıyor. Inkarla işler çözülseydi ohoooooo.
O arama kayitlarinin fazlaliği bile tek başına delildir.
Ayrica bu konuda şikayetçi olan olursa sicilin kirlenir. Devlette çalışan öğretmenlerin "gayri ahlaki yaşantı" sebebiyle disiplin soruşturması geçirmesine sebep. Devlete yeni atanacak olanlarin da güvenlik soruşturmasinda çıkar , elenme sebebi, ilerde müdür veya bürokrat hakim savcı vs olmak istesen yine tahkikatta çıkar. Elerler seni. Özel hayat diye kurtulamazsin. Hakimler bile kurtulamiyor. Kidemini görevini aliyorlar elinden. Adam seçim kurulu hakimiyken birden görevden aldilar böyle bir soruşturmasi var diye. En kidemsiz tifil hakim onun yerine geçti.
Buna "Ahlaki zaafiyet" diyorlar kod numarasi bile var 😂 eleme sebebi - +1 yıl
😂😂😂 halen inanmamakta direniyor. Bana mesleğimi öğretecek nerdeyse.😄
Neyse canım paşa gönlün bilir. Ben insaniyet namına uyardım, ayrintili bilgi de verdim. Arama kayitlarini israrla yok sayiyorsun. Ne desek boş. Hedefe kitlenmissin. Kendi düşen ağlamaz. her şey olup bittikten sonra buraya gelip ağlama
Soran+1 yıl@Bettterböcek yalnız bu adam sürekli benimle mesajlasmıyor işte burayı anlamak istemiyorsun adamın elinde kanıt vermemek için mesajlasmıyorum her mesajda da atarsa ısrarla evli olduğunu belirtiyorum yani ortada bunlar sevgili diyebilecek hiçbir mesaj yok
- +1 yıl
"Arama kaydı" diye diye dilimde tüğ bitti 😂 halen mesajlarda kanit vermiyom diyor 😂
Senin branşin ne?
Soran+1 yıl@Bettterböcek arama kaydı da yok aktif olarak anlamıyor musun kardeşim okulda telefon konuşması oluyor işle ilgili bir şey sorabilir ses kaydı alma hakları yok. Gecenin köründe adamla konuşmuyorum delil olsun
Soran+1 yılKaldıki bu adam kimlerle konuşuyordur ben adamı sevgilisi değilim bu yüzden hedef değilim zaten sevgilisi olmak gibi bir niyetim de yok bir çok hukukçu tanıyorum sevgilisi olanlar da hiçbiri sorun dahi görmüyor
Kadına hiçbir şey olmuyor yani ispatla olana dahi sadakat onların ikisi arasında benim değil- +1 yıl
Yani cep telefonundan hiç konuşmuyor hiç mesajlaşmıyorsunuz 😂 dumanla mı haberleşiyorsunuz?
Haa bu arada okulda birilerine uygunsuz yakalanan öğretmen davaları da çok 😂 çekirge bir sıçrar iki siçrar. Kadin da parayi verirse bir sürü şahit bulur. 🤑🤩💰🪙💸💶💷
Dünyada bir akılı sen değilsin gülüm. Elde neler var. Bu meydanda ne merdaneler var. Ezip geçerler sonra ağlama 😂 seninki bile bile lades - +1 yıl
Ben sana ne desem inanmiycaksin anlaşıldı. Bir musibet bin nasihatten geçerliymiş. Başına gelmeden kabul etmiyceksin. Yaşa da gör.
Soran+1 yıl@Bettterböcek hayır mesajlasmıyoruz iş dışında 1.02 kere oda geç saatlerde değil mesaj konusuna gelince de dediğim gibi her seferinde aynı şeyi söylüyorum telefon olarakta öyle bir şey yok biz aynı yerdeyiz zaten beraber çalışıyoruz iş dışında ekstra bir konuşma yapmıyorum yani yaptığım sayılıdır onlarlada iş der geçerim. Zaten bu tarz durumlarla başbaşa kalmamak için adamı en son bana mesaj atmayın kafamı karıştırmayın benim karakterime aykırı dedim ben yanlış yapamam dedim ve bir daha da mesaj atmadım bu saatten sonra da hiç mesaj atmayı düşünmüyorum aynı yerde çalıştığımız için elbette telefon aramaları olur yani ben iletişimi keseceğim açıkça da konuştum zaten bu tehlikeleri sıkıntıları yaşamak istemediğim için zaten buraya yazıyorum
Soran+1 yıl@Bettterböcek
Soran+1 yılHayır ben seni anladım adamla sevgili falan olmayacağım iletişimi kestim zTen ama orası benim iş yerim işimden olamam. Yazdığım mesajı ekran görüntüsü aldım ne olur ne olmaz diye tamamen bağlantıyı kesersem bir sıkıntı yaşar mıyım
- +1 yıl
Sen orada olduğun müddetçe ilişkiniz kesilmez. Illaki kokusu da çikar. hiçbir şey sonsuza kadar gizli kalamaz. Mümkün değil. Adam başkasiyla da birlikte olsa sen kolay hedefsin kadin senin başına üşüşur ve illaki kadin parayla şahit bulur.
Karısının kaybedecek bişeyi yok, kaybedecek bişeyi olmayan insandan korkacaksin. Kendin diyorsun tazminatla mali alip boşanmak istiyor diye , o kadin sence tehlikeli değil mi?
Adam da herşeyini kaybedince sana yapışır, o da bela olur bırakmaz seni. Parasiz erkek en yapışkan en bela erkektir. "Senin yüzunden yuvam yikıldi malim mülküm gitti beni birakamazsin, seni de kendimi de öldürürüm" diyecek tehdit edecek seni.
3 kuruş menfaat için fare kapanina giriyorsun. Keyfin bilir.
Soran+1 yıl@Bettterböcek yok girmiycem aslında iyi ki yani bu kadar detaylı açıklama yaptığın için teşekkür ederim sanki seni karşıma bir mesaj olarak Allah çıkardı haklısın ama bir zarar görmek istemediğim için zaten bulaşmadım sadece yüzyüze engel olamadığım bir yakınlık durumu var fakat ne aktif telefon konuşması ne de mesaj var yani evet ilk zamanlar geceleri mesaj atıyordu ama ben flört eder gibi konuşmuyordum terslediğimde oldu siz evlisiniz size hesap mı vereceğim bana yazmayın işime odaklanmak istiyorum ben asla evli biriyle beraber olmam dediğimde oldu nitekim birlikte değiliz zaten tamamen bağ kesersem bir sıkıntı yaşar mıyım kendi açımdan pek sorun değil ama benim bir ailem var
- +1 yıl
Tamamen baği kesersen adam bir müddet rahatsiz eder ama başka sorun yaşayacağini sanmiyorum. Gör bak onlar da boşanmaz onlar gibi çok çift var. Adam başka metres bulur
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılToplumsal değil bireysel düşünüp cevap veriyorum hatalar insanın kendi kararı ile olur denemediğin bir şeyin kararı olmaz kararsızlık en kötü durumdur rezil olacağına vezir ol kadın hayatını zehir edebilir
08 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha açar mısın ne demek istiyorsun anlamadım sanırım adamdan uzak dur başına bela alacaksın diyorsun
- +1 yıl
Evet doğru anlamışsın
Soran+1 yılNe gibi bir bela adama kanıt vermiyorum mesajları sildiriyorum ayrıca mesajda zaten kanıt olsa dahi hep adamı evlisiniz olmaz yanlış diye itmisim ispat yok yani otel motel asla o olaylara girmem zaten habersiz kayıt alsa cezası var yani beni ispat edemez etse bile bana değil adama bela ben sadece aileme gider diye korkuyorum
- +1 yıl
Ailene gitmesinden bahsediyorum zaten
Soran+1 yılOnu da ispatsız yapamaz o kadar aptal değildir yalan söylüyor der geçerim
Soran+1 yılBen işimi kaybetmemek için orada çalıştım adam bana yazdı etti derim kadın da benim yüzümden kocası uzaklaşıyor diye bana taktı derim
- +1 yıl
Kendini aklarsın ama bir ömür bela olurlar
Soran+1 yılNe gibi mesela
+1 yılSoru o kadar uzun ki inşallah okurlar hayat senin hayatın karşı taraf eşiyle senin yanında kavga edebilir telefonda ama evdeki durumları farklı olabilir iyi dusunmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılYa işte bundan korkuyorum adam salonda yatıyor yani beş senedir kadın hiçbir şeyine katılmıyor boşanacağız büyüyünce vs diyor ama takıntılı pis bir kadın başıma iş açmasından korkuyorum o yüzden mesaj kanıtı vermiyorum ne zaman mesajla bana yazsa siz evlisiniz yanlış diyorum
- +1 yıl
İyi yapıyorsun boşanmadan gelmemesini söyle madem bitmiş bir evlilikse tamamen bitirip gelsin bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılmantık etik vs nereden bakarsan bak maddi olarak rahat olmak ve fırsat değerlendirmek için evli bir adamla ( BEKAR BİLE OLSA aslında sorun) eşiyle arasında ne olura olsun beraberlik düşünmek en basit terimle METRESLİK evet.
ortada bi yuva olmasa zaten boşanırlardı. Kendini de kandırma. Sen o evde yaşamıyorsun ve olanı biteni bilmiyorsun. birkaç telefon görüşmesine aldanma aklını kullan derim10 YorumlaO çocukları düşün. onların yerine koy kendini empati yap biraz.
Metres kelimesifazla uygun olmuş gibi tek fark şu metresten sen sıradan bir metresten daha çok kârını düşünüyor ve gözetiyorsun.
Eğer devam edersen o yuva yıkılacaktır biliyorsun neden illa adamı yatağına alana kadar ileri götüresin
00 YorumlaCanim sana acik söyliyeyim normal isini yap ama ciddi konusunda bekle bence yoksa basini is acarsin bak cocuklarin var rahatsin basini agritma haa eger o kisi bosanmis olursa ok ozaman yavasdan yanasirim ama öbürtürlü kesinlikle hayir bak güzelde kadinmissin kendi degerini bil❤️🎈
10 Yorumlayargılamıyorum ama bu durumda eger konusur samimiyeti ilerletirsen adam senden beklentiye girer sen yapabilirmisin ayrı konu ve kadında ögrenirse seni rezil eder
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sen öğretmensin Sen kadınsın sen eğitim almış birisin. Senin onurun gururun kendine saygın yok mu? Sana ne elalemin evliliğinden?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılVerebileceğim naçizane tavsiye kısa süre içerisinde o kurumdan ayrıl kendine başka bir iş bul. Adam ile iletişimi de kes.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok film izlemişsin ve bu durumlar senin için normalleeşmiş. sen o kadının yerindr oldan ig canlı yayında herkese rezil edersin , sen sadece krndi ailene rezil olmaktan korkuyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBana ne kadından mutlu bir evlilikleri yok her gün kedi gibi kavga ediyorlar telefonda kadından banane ya kim beni düşünmüş ben onu dusunucem beş senedir adamla yatakları ayırmasaydı
Cevap sahibi+1 yılyani diyorsunki birilerinin problemi var ben de bu firsattan istifade edeceğim, inek gibi sağacağım bir aciz gibi başkası olmadan yaşamam diyordun anladım
Soran+1 yılBak anlamıyorsun galiba bunu kabul etmemişim ki sevgilim demiyorum adamla bir şey yaşamadım yani her seferinde mesajla olmaz diyorum ama yüzyüze gelince bir yakınlık oluyor engel olamıyorum yani yanlış olduğunu ben de biliyorum anladın mı? Mesajları falan hep sildirdim adıma kadın görmesin diye kadın benim umrumda değil ama ailem umrumda bu yüzden soruyorum
Cevap sahibi+1 yılengel olamıyorum diyorsan görünce sen uzaklaş
+1 yılMaddi menfaat uğruna metresliği kendine yakıştiriyorsan buyur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDışarda bekar ya da boşanmış erkek kaynıyor, ne diye evli bir erkeğe metres gitmeye kasıyorsun ki?
00 YorumlaYani o kişiden hoşlanıyor musun yoksa tek amacın para mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi hissettiriyor güldürüyor alıskınım
Ee evliyim demişsiniz zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam evli ben değilim
Uzak kalmanı tavsiye ediyorum iş b*ka sarmadan
00 Yorumla
+1 yılOlur ✅
02 Yorumla
Soran+1 yılFarkındaysan soruyu yazmışım zaten
- +1 yıl
Haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpüştunuz mu
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKanka amaci belli zaten. Sn neden evde kaldin sence dusundun mu hic
Soran+1 yılBen evde kalmadım gönlüme göre birisi olmadı boş kafalı seni 4 tane evlenmek için kapımda yatan oldu ben istemedim
Soran+1 yılAyrıca ona amacını vermem
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar