Evlenme zamanımız geldi, imkan da var ama 4 yıllık sevgilimle evlenmekten korkuyorum. Ne yapmalıyım?

Çekiniyorum çünkü biz 2 yıllıkken başka birine sevgilisi olduğunu söylememişti benim ikaz etmeme rağmen. Çocuk dostça piknik yapmaya götürmüş bunu. (Dostça değil tabi kızı öyle ikna etmiş). Elini elinin üstüne koymuş ve hafifçe sarılmaya çalışmış. Kız da karnım ağrıyor bahanesiyle kendi evine gidip buluşmayı sonlandırmış. Kız çok ağladı özür diledi benden. Ne düşünüyordum bilmiyorum dedi. Belki düzeliriz diye bir süre devam edelim dedim. O eskisi gibi ama benim içimde bir yara kaldı. Bu durumu unutamıyorum. Aldatmak sayılır mı bana bu yaptığı? O günden sonra bir daha asla eskisi gibi sevemedim onu. Sevgi yüzdem 100'den 70'e düştü ve 70'i geçmiyor asla. %100 sevmediğim biriyle evlenmeli miyim? Ona yansıtmıyorum %70 olduğunu.
Güncellemeler
+1 yıl
Kızdığım nokta çocuğun böyle kaypak olduğunu benim anlayıp kızı uyarmam. Bu çocuk sana dostça davranıyor ama sana asılacak, niyeti başka, sevgili olduğumuzu ona söyle demem ve onun bunu yapmaması. Üstelik tamam söylerim de demişti.
Evlenme zamanımız geldi, imkan da var ama 4 yıllık sevgilimle evlenmekten korkuyorum. Ne yapmalıyım?