O ailesine söyledi ailesiyle tanıştırdı onlar beni sevdiler bende annem olmadığı için babanneme söyledim işi gücü nasıl dedi bimde çalışıyor diyince gönlü olmadı bırak kızım geçim sıkıntınız olur sonra üzülürsün dedi sonradan öğrendim ki çocuğun eski sevgilisi 2 kere evlenip boşanmış biriymiş o kız için ailesini karşısına almış kavga etmiş evine gitmemiş bunu öğrenince düşüncelerim çok karmaşık bir hal aldı lütfen yardım edin öyle biri için hem aileni karşına alıp hemde nasıl bu kadar çabuk unutabildin galiba her kızı ailesiyle tanıştırıyormuş ayrılırsam pişman olurum diye korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen yardım edin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
4 aylık insanla bu kadar hızlı yol almak hiç sağlıklı değil bence
Annesi sürekli arıyor naptın ailene söyledin mi erken desem benimi oynatıyorsun olacak diye korkuyorum ayrıca evlendikten sonra eski sevgilisiyle tekrar görüşür diyede korkuyorum
Oyalamakla ne ilgisi var zamana ihtiyacımız var diyebilirsin. Bunların bu kadar tutuşması da hiç normal değil yangından mal mı kaçırıyolar Allah aşkına bu devirde kim 4 aydır tanıdığı biriyle evlenir?
Ablam ve arkadaşlarım direk ilişkimi noktalamamı istiyor sen ne düşünüyorsun peki
Ben olsam ben de arkama bakmadan kaçarım. Eski sevgilisini unutmak için seni kullanıyor bence ona nispet olsun diye çarçabuk evlenmek istiyor. Ne olursa olsun yaptıkları sağlıksız ve tanımaya zamanın olmamış. Altından ne çıkar Allah bilir ve devam edersen anca evlendikten sonra öğrenirsin. Evliliğini kumar yapma.
Doğru söylüyorsun bence haklılık payın çok yüksek teşekkür ederim soru işaretlerime yardımcı olduğun için çok ihtiyacım vardı
Rica ederim
Bi kavga edin bakalım hele ne olacak bırakıp gidecek misiniz? Beraber mutsuz da olabiliyor musunuz bi görün.
Bu konular üzerinden çok kavga ettik üstüme düşmüyor
Beraber mutsuz olamıyorsanız. İlk rüzgarda savrulup gidersiniz
4 aydır tanıdığın insanı yeterince tanıdın mı ki bi de ailesiyle tanışıyosun? Bu ne acele diye sormak gelmedi mi aklına?
4 ay ne ya bu kadar hızlı karar alan bu kadar kolay bırakır
1 haftadır konuşuyoruz ara sıra mesaj atıyor bazen sinirleniyor hadi ordan git kaybol defol diyor annesi ondan daha çok düşüyor ilişkimizin üstüne bazen çok umursamaz bimde çalışıyorum son görülmemi açamam müdürler kontrol ediyor diyor her akşam da genellikle dışarı çıkar şu an mesafe var aramızda uzaktayken buz gibi davranıyor sanki sonra türlü bahanelerle ikna ediyor beni ne yapmalıyım
1 haftadır konuşmuyoruz olacaktı
Müdür neyi kontrol ediyomuş? Son görüşmeyle ne alakası var
Bana öyle söyledi bi arkadaşım da bimde çalışıyor yalan söylediğini öyle bir şey olmadığını söyledi ama sevgilim ısrarla öyle diyor
Yalan söylüyor hem de büyük yalan inanma ona
Yazdıklarımı kontrol ettiysen eğer ne yapmamı önerirsiniz
Ayrılmanı :(
Teşekkür ederim 🌸
Niçin büyük dert diyorsunuz evlilik için
Çünkü annem ve babam boşandı bende onlar gibi olmaktan korkuyorum beni aldatmasından şiddet uygulamasından günümüzde böyle örnekler çok ya da hevesle söylediği şeyden evlendikten sonra sogarsa
Haklısınız bunlar günümüze ait değil yalnız.. en iyisi siz kendi hayatınızı kurun öyle evlenin işiniz olsun bunların çoğu erkeğe muhtaç kalınca oluyor genelde
Aile sorunlarıyla büyüdüğüm için güzel bir bölüm okumadım ama hayalimde evlilik değil kendi ayaklarımın üzerinde durmak
Erkek arkadaşım keskinlikle izin vermiyor evlenince çalışmama
Bunu birakın zaten niçin onunla görüşuyorsunuz ki
Başlarda böyle değildi prenses gibi hissettirmişti burcum yengeç galiba çok duygusal bakıyorum
Ok şimdi göruyorsunuz ki öyle değilmiş lütfen mantıklı düşünün duygu için vakit bol
Teşekkür ederim 🌸🌸
Rica ederim🧡🌱
Speedruncu sevgili olur gibi
Kusura bakmayın o ne demek oluyor bilmiyorum
Bir oyunu ya da birşeyi mümkün olan en kısa sürede tamamlama eylemi mesela yemek speedrun yemeği aşırı hızlı bir şekilde en kısa sürede bitirmektir internet slangidir
Yani geçici heyecanı mi diyorsun
Slksan git evlen
canım de deme ya üzdün
Hayir oyleysen dedim oylesin demedim
Öyle de değilim üzülüyorum üzüyor insanı böyle şeyler basit insanlar basitleştirilmiş duygular
Bence boş ver.
Neden peki yardımcı olur musun
Tam bir saçmalık
Ne saçma açık fikir belirtir misiniz lütfen çok yardıma ihtiyacım var