Acil bakınn kimse yok muu?

Eşim iş yerindeki bir kızdan (arkadaşı) borç para istemiş memleketine gitmek için araba kiralıcaktı eşim ama parayı toplayamamış. 2 kızımız var eşim asgari ücretle çalışıyor. Zaten bu kızada borcu varmış. Benim haberim yoktu iş telefonundan gördüm tesadüfen okudum. Bu kızda eşime bir ton laf söylemiş. İşte git evdeki bulsun parayı anasına sorsun banane yaa ben neden verıyorum sana para işte gitsin kendisini satsın beni ilgilendirmiyor istiyosa gitsin dilensin demiş eşimde hadi nolur bak gitmem için lazım borçları ödemesem tmam ama ödüyorum bak nolur atıcam ay başında parayı sana demiş. Kızda yok para felan ben sana attım gerisini sen bul para kalmadı bende demiş. Eşimde yaa krediden çek ben vericem diyorum sana delirtme beni demiş. Kızda ya banane git evdeki bulsun çalışsaymış git evdekine söyle demiş. Eşimde s*ktr et şimdi onu hadii işte kızda bıktım senin bu karının a*ptallıklarından senin akılsızlığından bıktım artık demiş. Eşim para bulamıyo diye stres oluyor sanırım ben çalışmıyorum lise mezunuyum ailemin pek bir katkısı yok

Acil bakınn kimse yok muu?