Kimsenin ahi kimsede kalmıyor?

Daha önce aldatildigimi yazmıştım , ama elimde hiç bir kanıt yoktu. bundan 4 ay önce yine eve gelmedi. aradım bana senden nefret ediyorum , bosayacam seni demişti tamam diyip telefonu kapattım. ertesi gün mahkemeye gitmek icin aradım açmadı. daha sonra telefonu kapattı. ertesi sabah eve bı geldi ayağı kırılmış. bana yine yalan söyledi düştüm dedi. neyse insanlık yine bende kaldı hastaneye götürdüm ameliyata aldılar. bu ameliyattayken telefonunu kurcaladım. Sonunda o kızı buldum kız herşeyi itiraf etti. Kazayida kızla yemeğe giderken yolda yapıyorlar sonuç 5 aydır yatıyor , yuruyemiyor, bacağını eskisi gibi kullanamıyor. bana gelince zerre kadar sevmiyorum artık. kendimi tiparlayip, iş bulduğum anda bosanacagim. her fırsatta yaptığı şeyi yüzüne vuruyorum. bana affet bı hata yaptım Allah cezamı verdi diyor ama bin beter olsun. benim intikam alamama gerek kalmadan Allah cezasını verdi. bir sürü birikim, para bir pavyon karısı uğruna gitti. hem sağlığından hem parasından oldu. bir kaç ay sonrada yuvasından olacak. beyler akıllı olun evdeki gül gibi karınız dururken dışarda mutluluk aramayın.

Kimsenin ahi kimsede kalmıyor?