Çok acı çekiyorum lütfen yorumlayın?

Biriyle tanıştım kısa süre içinde ona çok bağlandım kendisi aslında çok iyi birisi ama ayda bir kaç kez ot içiyor normal arkadaş olarak konuşuyorduk mesajlara gene aynı geç bakıyordu çok yoğun bir whatsappı var işinden dolayı çok çevresi var ben Kaldığım şehirden ailemin yanına gittim o 2-3 gün sürekli ne zaman geleceksin özledim diye soruyordu bende gelme kararı aldım gece indim uçaktan beni aldı içmişti kafası çok bok değildi ama çok mutluydu fazlasıyla bana aşırı ilgili temasta bulunuyordu sonra bir yerde durduk gezerken birden öpiyimmi diyip öpmeye başladı çok istekliydi inanılmaz beni bırakma kötü olur bak falan diyip iltifatlar ediyor öpüyordu orada ufak şeyler yaşadık sonra birlikte kalmaya gittik ona aşırı güveniyordum çok hemde yaşadığımız eski olaylardan dolayı sonra o gece bir şeyler yaşandı çok ileriye gitmeden gece hep sarıldı öptü uyurken sabah kalktığımızda bambaşka biriydi soğuk hiç konuşmadı evime bıraktı beni 4 gün boyunca da ne mesajlarıma düzgün baktı ne başka bir şey 6-7 saatte bir yazıyordu bana yavrum hayatım kelimelerini kullanıyordu mesajlarında ama çok geç yazıyordu geceleri hiç yazmıyordu öğlen 2-3 e kadar günde 2 mesaj anca konuşuyorduk ki dünden beri artık hiç yazmıyor 24 saat geçti napacağımı bilmiyorum çok seviyorum onu lütfen akıl verin yazar mı döner mi bir gün
Çok acı çekiyorum lütfen yorumlayın?