Aşk İlişkileri Sizinle ilişki yaşayacak birisine ne vaat ediyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Of aşk ilişkilerinde sordum neden cinselliğe düştü?🤦🏻♀️ Sizinle ilişki yaşayacak birisine ne vaat ediyorsunuz? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Sevdiğim birisi ise o kişi eski hâlime dönebilirim. Aslında sadece tek bir kişi biliyor o hâlimi. 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bolca orgazm ve cinsel doyum kadın olduğunu hissedecek daha ne istiyor😀 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. sinir, üzüntü, mutluluk, ilgi, sadakat ve daha çok şeey. d 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı. Hiç bir şey vaat etmiyorum. Neysem oyum. Elimde olanın fazlasını veremem olanı da esirgemem. 0 0 Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. Zevk haz bunların sonucunda mutlukuk daha ne olacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok bir şey söyleyemem seksten daha özel zevkleri sevişerek yaşamak isteyen olmalı 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Çiçek bahçesi vaatmedigim kesin 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç bişey olduğum gibi kabul etsin 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Vaat etmiyorum ki bu haldeyim zaten. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saf , temiz masum bir sevgi. Sadakatlik ♡. 1 2 Yorumla batuhannxx +1 yıl Silip süpürdün geriye bişey kalmadı 😊👏👏👏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🫠🫠 Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sadakat sevgi vefa 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. rahatlık :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sevdiğim birisi ise o kişi eski hâlime dönebilirim. Aslında sadece tek bir kişi biliyor o hâlimi.
Bolca orgazm ve cinsel doyum kadın olduğunu hissedecek daha ne istiyor😀
sinir, üzüntü, mutluluk, ilgi, sadakat ve daha çok şeey. d
Hiç bir şey vaat etmiyorum. Neysem oyum. Elimde olanın fazlasını veremem olanı da esirgemem.
Zevk haz bunların sonucunda mutlukuk daha ne olacak
Çok bir şey söyleyemem seksten daha özel zevkleri sevişerek yaşamak isteyen olmalı
Çiçek bahçesi vaatmedigim kesin
Sevgi, sadakat ve saadet 😌
Hiç bişey olduğum gibi kabul etsin
Bol bol sinir stres vaat ediyorum.
Vaat etmiyorum veriyorum, adım Feride
Fazla beklentiye girmesin kimse
Vaat etmiyorum ki bu haldeyim zaten.
Saf , temiz masum bir sevgi. Sadakatlik ♡.
Silip süpürdün geriye bişey kalmadı 😊👏👏👏
🫠🫠
Sabaha kadar oturamaz
💸💰 para 💰💸
Onu çok severim
Sonsuz güven ilgi sevgi dürüstlük şefkat
Delirme vaadi
Izdırap gözyaşı😂
Sadiklik
Suya yüzde 50 indrım
Bana yapılan hiç bir şeyi unutmam
Sadakat sevgi vefa