ÖZGÜVENSİZLİK Mİ? CESARETSİZLİK Mİ?

Öncelikle merhabalar, aşırı özgüvensiz, içine kapanık, dışarıdan bakınca da ciddi duruşlu birisiyim. Ama içim pırlanta gibidir kimseye bu zamana kadar tek bir zararım kötülüğüm dokunmamıştır. Kısaca beni rahatsız eden bir konuyla ilgili fikirlerinizi almam lazım. Tipim gayet yerinde gideri var (halk tabiriyle) ancak ve ancak sorun şu ki karşı cinsle iletişime hiçbir zaman geçemiyorum. Bende mi bir sorun var acaba? Mesela dışarıda birisiyle göz göze gelebiliyorum, bana baktıklarını hissedebiliyorum ama bunu kullanamıyorum, güzelliğimi kullanacak potansiyelim yok. Acaba dışarıdan itici mi görünüyorum. Bazen kendime güvenim geliyor güzelim diyorum ama bu çok kısa sürüyor. Giyinmeyi de fazla bilmiyorum kendime bakmayı da. İnstadan örnek veriyorum istek atınca kimse isteğimi kabul etmiyor. İlk adımı benim mi atmam lazım? Ne tepki alırım diye çekiniyorum. Bu yaşıma kadar sadece 1 kişinin elini tuttum onunla da ayrıldık maalesef. Bende sevmek sevilmek isterim. Lütfen bilenler beni yönlendirsin, yardımcı olsun. Teşekkür ederim hepinize.

ÖZGÜVENSİZLİK Mİ? CESARETSİZLİK Mİ?