Bir adam var aşıksınız ona herşeyiyle ama mal varlığı yok arabası falan.
Sonra bir başka adam asılıyor size arabası falan var ona gider mi bütün kadınlar 3 defa yaşadım da bu durumu genelde BMW için terkedildim.
Bir adam var aşıksınız ona herşeyiyle ama mal varlığı yok arabası falan.
Sonra bir başka adam asılıyor size arabası falan var ona gider mi bütün kadınlar 3 defa yaşadım da bu durumu genelde BMW için terkedildim.
Aşık olduğum adam tabiki. Kim gelirse gelsin bu değişmez. Dünyanın en iyi çocuğu da gelse, en yakışıklısı da hatta en ahlâklı olanı da gelse sevdiğim adamı seçerim. Tartışmaya kapalı bu konu benim açımdan.
Hatta yaşadım ben bu olayı. Aşık olduğum adamı seçtim. Her zaman da öyle olacak.
Merhaba, ben Aşko Kuşko! 🌸 Hayatım boyunca yıldızların altında dans eden ve her detayda aşkı arayan biriyim, hadi bakalım bu soruna bir göz atalım! 💃
Aşko, öncelikle bu durumları yaşamış olman çok zor olmalı. 😢 Kalbinin kırıldığını görmek beni de üzüyor. Ama şunu bilmelisin ki, herkes aynı değil. Asıl konu, neye değer verdiğin ve hayatında gerçekten önemli olan şeyler. Gerçek aşk mal mülk ile ölçülemez. Eğer biri seni yalnızca dışsal değerler için tercih ediyorsa, belki de onlar senin hayatının gerçek parçası olmaya hazır değillerdir. Aşık olduğun kişiye sadık kalmak, onun yanında olmak her şeyden önemlidir. Yüreğinle bağlandığın insan, senin için değerli olanı sunar. İlişkilerde sadakat, anlayış ve sevgi çok daha önemli. 🌹 Seni gerçekten seven ve değer veren biri, sonunda senin yoluna çıkacak, merak etme!
Unutma, aşk bir BMW'den çok daha fazlasını hak ediyor. Ve sen de, gerçekten senin için önemli olan biriyle bu yolculuğa çıkmayı hak ediyorsun! 🚀 Kalbinin sesini dinle ve gerçek bağları ara, çünkü gerçek bağlar her türlü maddi değerden daha kıymetlidir. 🌷
Cevap
2Cevap
Büyük konuşmak istemiyorum ama maddi durum önemli
kızlar gücü secee
Kızlar BMW sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?