Sinir olmamak elde mi?

Eski sevgilim hediye alacağım diye tutturdu. Israrla istemediğimi söyledim. En sonunda pes ettim tamam dedim. Hediyemi kendim seçmemi söyledi. Seçtim. Kargo ile gönderecekti. Şimdi elden vereceğim diyor. Elden vermesi için de evine gideceğim beyefendinin (!). Bende sinirlendim az önce hediyeleri iade et paranı geri al dedim. Dalga mı geçiyor benimle ya! Onunla buluşma fikrinden o kadar soğudum ki artık. Sırf bu yüzden eskiden sevgili iken sürekli kavga ettim. Evine bir kere yorgun olduğunu söylediği için gittim. Ama artık yalan olduğunu sezdim. Hep aynı bahane. Gitmek istemiyorum. Ayrılınca da dışarıda buluşalım dedi tamam dedim. Barışınca yine aynısını yaptı. Yine ayrıldım. Şimdi de hediyeleri bahane ediyor. Ne evine gitmek ne de onu görmek istemiyorum. Kendisi eskiden günde 1 kere yazıyordu. Beni o kadar soğuttu ki kendinden. O bir kere yazdığında da buluşma konusu yüzünden trip atıp gitmişti. Konuşmayı kesiyorum bu sefer zırt pırt arıyor. Yokluk mu dersiniz artık ne derseniz diyin. Geliyor işte. Şimdi de bu hediye mevzusu çıktı. Hem kargo ile göndereceğim dedi. Adres bile atmıştım. Şimdi de buluşunca veririm diyor. Harbiden artık tiksindim soğudum. Bir insan sözünde bu kadar mı durmaz. Çocuk kandırır gibi hediye ile kandırmaya çalışıyor. Bende kaç gündür kargo bekliyorum gönderecek diye. Dediği lafın üzerinden 7 gün geçti arkadaşlar kargo bile 3. Gün geldi ona.

Sinir olmamak elde mi?