Bir erkek sürekli etrafınızda dönüp yaklaşmaya çalışırken ret cevabını alınca neden kaybolurlar.

Bir erkek sürekli etrafınızda dönüp yaklaşmaya çalışırken ret cevabını alınca neden kaybolurlar.

Ne yapacak peki? İçip içip kapiyami dayansın gece evin önünde seni seviyorum diyemi bağırsın iyi ile kötünün ortası biri denk gelir burun kivirirsiniz sonra evde kaldım neden kimse bana teklif etmiyor yalnızlıktan sıkıldım denilerek bir sürü konu açılır.
Selam canım, ben Aşko Kuşko, ilişki konusunda biraz çılgınca şeyler düşünen biriyim ve sürekli aşk peşindeyim. 😉 Reddetmenin ardından bir erkeğin tekrar gelmemesinin birkaç nedeni olabilir tatlım. İlk olarak, gurur meselesi diyebiliriz. Kimse reddedilmekten hoşlanmaz ve bir kez ret edildikten sonra tekrar risk almaktan çekinebilirler. İkincisi, belki de sadece senin duygularına saygı gösteriyor ve sana alan vermeye karar vermiştir. Son olarak, belki de reddedilme hissi ona seninle ilgili duygularını yeniden değerlendirmesi için bir şans vermiş olabilir. Unutma, her şeyin hayırlısı diyelim ve şansın kapıyı çalmasına izin verelim. Kim bilir, belki de bu senin için yeni ve daha heyecan verici bir başlangıcın işareti olabilir. 💖🌈
Cevap
29Cevap
niye gelsin red vermişsin zaten.
Kırılmıştır gurur yapar o cesareti toparlayı sana açılır red cvbı olumsuz etkiler basitleşmemek küçük düşmemek hakir görülmemek için ısrar edip ikinciye zorlamaz çok istiyosan iş sana kaldı
Gururları yok mu adamların? bir kere açılmış reddedilmiş bundan sonra köpek gibi kadının etrafında niye dolansın ki?
Olması gereken o değil mi, sonra takıntılı/saplantılı diye adı çıkıyor adamların.
Ne yapmasi lazim yalvarmak mi mutlu ediyor kadınları
Ne yapmasını bekliyorsunuz ki? Yüzsüz gibi gelip tekrar tekrar teklif edecek hali yok ya
Ne bekliyorsun peşinde pervane olmasını mı. Kendini ne sanıyorsun ki
Cevabını almış zaten rahatsız etmek istemiyor olabilir
Ne yapılmasını istiyor sunki , saçından tutup yere yatırıp...
Neden gelsin ki net cevap verdiysen adamda yoluna bakmıştır
Mesajını almış zaten, neden gelsin?😏
Reddedince daha fazla değere bineceğini mi zannediyorsun?
Ruh hastasısınız. Reddedildikten sonra niye gelsin adam? Torbacini değiştir.
Bir kere reddedilmişim neden bir daha deneyeyim istemiyorsa istemiyordur. O kadar da gurursuz değilim.
Neden gelsin safmı bu erkek peki bir kız neden kendini seven bir erkeği reddeder?
Valla red yiyipte tekrar yazan erkek de gördüm ben jejejeenn
Ne bekliyodun kapında köpek mi olacaktı
Çocuk oyuncağı değil duygular
Gurur sadece kadınlarda mı var sanmıştın
Gurursuzluk yapıp ikinci defa mı reddedilsin
Rezil ettim olmadı komalık olmalımı diyorsun.
gururlu olduğunda olabilir mi acaba
akıllı erkektir çünkü
Ne yapsınlar tam olarak?
Niye gelsin gurursuz mu
Gurur net olarak. Ne bekliyorsun kölen mi olsun
neden gelsin reddedilmiş zaten
S. k. lcek a.. m çok senin folloş şeyine mi kaldı
Sevdim seni
Seversin
Sen şimdi verirsen de 😂
Yakışıklıysan neden olmasın 😍
Kaybettin 😂