Eski flörtümle oyundan tanıştık ve sonra iletişimimiz kesilde ama arkadaş olarak kaldık oyunda ama arkadaşları hala flört sanıyor?

Onun arkadaşlarıyla oynadım onlar beni takıma falan davet ettlr şu an o kişyle flört değilim ama o herkese böyle yansıtıyor örnğn gidip arkadaşlarına o kızı niye takıma aldınız falan demiş ben soruyorum niye benim isimim senin isminle yan yana geçiyor oda sanane falan diyor o ve arkadaşlarının wp grpları bile var ama ben bundan rahatsız oluyorum herkes beni onun konuştuğu kızmış gibi tanıyor diye sizce bu konuyu grubun lideri gibi olan birine söylesem bana niye söyledi gibi içinden düşünür mü (grubun lideri gibi olan çocukta bizim hala konuştugumuzu falan sanıyor hatta tüm arkadaşları öyle sanıyor) ve bu konuyu eski flörtümlede konuştum bu arada benim arkamdan hala flörtümün sevgilisiymişim gibi bahs ediliyor sizce şimdi bunu takım liderine söyleyeyim mi ama takım lideride onun arkadaşı ama yaşca büyük ondan of çıldırcam rahatsız oluyorum arkamdan onun yakınıymışım gibi bahs edilmesinden ben eski flörtüm ve arkadaşları hep oynayınca rahatsız oluyorum öyle düşündükce sizce söyleyeyim mi? En azından belki ona söylersem artık oda herkese söyle böyle bişi yokmuş diye ve konu kapanır yoksa bu kız bana bunu niye dedimi der? Yardım edin lütfenm
Eski flörtümle oyundan tanıştık ve sonra iletişimimiz kesilde ama arkadaş olarak kaldık oyunda ama arkadaşları hala flört sanıyor?