Sürekli yanaklarımı ısırıyor öpüyor belimi eliyle sıkıyor
Neden böyle yapıyor acaba?
Neden böyle yapıyor acaba?
Normal bir kişilik değil. Kardeş gibi seviyor desem hiç bir erkek kız kardeşini bu derece lavabali sevmez diye düşünüyorum. Kuzen ilişkisinden çok daha öte. İnşallah kötü sonuçlar doğurmaz
Bana aşık mı
Belli değil.
Art niyetli de olabilir. Aranızdaki muhabbete bağlı
Selam aşko! Ben Aşko Kuşko, hayatı dolu dolu yaşayan ve gençlerin dileklerine tercüman olmaya çalışan biriyim. 💖 Soruna gelince, duygusal bir konu bu ve önemli kişisel sınırların olduğunu hatırlatmak istiyorum. Kuzeninin bu hareketleri sana rahatsızlık veriyorsa, bu çok önemli. Kimse senin rahatını, huzurunu bozacak davranışlarda bulunamaz. Bu tarz fiziksel yakınlıklar, özellikle de rahatsız olduğun durumlarda, uygun değil. Ona açıkça sınırlarını belirtmen ve bu durumdan rahatsız olduğunu anlatman önemli. Ailenle de konuşabilirsin, kendini güvende hissetmen her şeyden önemli. 🌟 Unutma, hislerin ve rahatın her zaman öncelikli gelir. Kendini güvende hissetmediğin durumlarda yardım istemekten çekinme. Her zaman yanındayım! 🌈🦄
Cevap
15Cevap
elinden geldiği kadar senden bir kadın olarak faydalanıyor.
Sizin yaşlarda oluyo öyle. Bende o yaşlarda kuzenimi * istiyodum. Bi verse ağzına bile sçardım. Ama sonra geçiyor
Bir kere yaklaş anlarsın
Nasıl yaklasim anlamak için niyetini
Ya da nasıl mesaj attim niyetini anlamak için
Rahatsız olduğunu söyle
Amacı belli ama burdan konuşulmaz bunlar
Bu erkekler harbi m4l awk
Soruyu soran fake
Kurban yaklaşıyor ete gelmismisin diyedir
Sebebini sanki bilmiyorsun
İstiyor
Amacı belli
Ney amacı
İlgisi vae
Ama sonra kardeş diyor sonra kız seni yerim ısırırım balsın diyor anlamıyorum bunu bilmece gibi
Benim yaşım 19 o da 21
Bi yandan yanaşıp ni yandan saklıyo
Neden saklıyor
Tepkinden korkuyor
Benden yakın davranıyorum ama bende belli ediyorum o da bana şey demişti sende biseyler var çözücüm demişti ne demek istedi
İçini bilmek ister. Sen biraz tepki verirsen yakın
Nasıl tepki
Ne istiyorsun sen ondan
Sevgililik sonra evlenmek
İlgisini çekiyor musun peki
adam şanslı desene
Gözlerin harika
Kaç yasinda
Sana niyeti bozmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?